If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Христос возкресе, трейдъри! Спорна седмица, когато и да започва търговията /защото аз не знам това/.
Цензурата, прилагана от модератора не ми харесва, но независимо от това , отново ще направя прогнозите си /защото споделям мнението, че повече глави, по- лесно достигат до истината!/.
Молбата ми към всички, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, Е ДА НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАПИСАНОТО ОТ МЕН в своите действия!
В двете валутни двойки: GBP/USD, EUR/USD, от петък съм с дълги, съответно от:1,9074 ; 1,2872, а в
USD/JPY съм скъсил от 104,68.
В петък затворих късите EUR/USD, но сега, след като разгледах стойностите на индикаторите, установявам, че малко съм избързал със затварянето на късите. Смятам, че след началото на търговията и в следващите 15- 20 часа /?/ поскъпването да USD ще продължи. Т.е., ще затворя дългите по някое време, в зависимост от това, което ни поднесе пазара.
Как се вързват тези разсъждения с другите две позиции, изобщо не мисля. НЕ СЕ ВЪРЗВАТ, но разсъжденията ми обхващат дневните графики и комбинации от индикаторите: MA, MA RSI, DMS, Keltner Chann., MACD, RSI и Алигатор-а.
Кавалер, юли, малко се забавих, към 16.4 ви нямаше онлине на кюто.
Който питаше за кабела-
Кабела сигрно още при отвнарянето ще бяга нагоре иначе генерално ако нямаш позиция изчакай други нива Има два варианта на развитие. Да сме във вълна Е на триъгалника започнат от 1.9550 и тогава целите ни ще бъдат между 1.8977 и 1.8799, ключово ниво за потвърждение на тая теория е ако 1.9217 издържи ако това ниво падне то значи сме завършили Е на 1.8983.
Друга възможна алтератива е да сме започнали триъгалника от 1.8510 то тогава сме в Д и целите би трябвало да са същите, ако си къс технически си прав не се лакоми за цел под 1.8977 защото това е здраво ниво и може да издържи.
Подобно на еврото очаквам покачване и съм бичи настроен още от отваряне на пазара.
Логичните търговии са
Дълга от 1.8980 със стоп ревърс на 1.8950 – 30п и цели съответно 1.9210 и 1.8800 на ревърса
Къса от 1.9210 със стопревърс 1.9230 –30п и цели 1.8980 и 1.9500 на ревърса
vruskata m/u euro i gbp e mnogo goliama ,a kato gledam grafikata na evroto i moite 4erteji mi se struva che dolara oshte utre ste poskupne spriamo evroto respektivno i spriamo paunda, osven ako niakoa novina ot po4ivnite dni ne se otrazi obratno.za utre test na 1.2799 eur/usd i probiv na test liniata na 1.9050 gbp/usd
Коментар