IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• plovdiv

Колко е минималния лот при твоя брокер на реал 0.1 или 0.01.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
      Първоначално изпратено от bfx
      Toq forum po4na da zapada blagodarenie na takiva kato me4o pamuk4iev.
      Me4o ti nikoga li ne si gubil ili si ot vseznae6tite i vsemoje6tite?
      Брато мен не ме гледай, по думите на нещастното емигрантче аз и ти сме "подбалкански говеда". Да не би да си адвокат на илинойзката мисирка?
      Ne sum advokat na nikogo. Gledam samo sebe si,no tvoq post me razdrazni malko.Ne e hubavo da se radva6 na zagubata na drugite,osven ako taq zaguba ne e oti6la v tvoita smetka,v koeto silno se sumnqvam
      Ремонти
      Форум за ремонти

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
        Първоначално изпратено от bfx
        Брато мен не ме гледай, по думите на нещастното емигрантче аз и ти сме "подбалкански говеда". Да не би да си адвокат на илинойзката мисирка?
        Здравейте, от известно време избягвам да пиша в форума но искам пак да отправя покана към този господин Мечо памука ако желае да си постне извлечението от сметката тук и аз ще постна моите.

Казвам го това защото от такива като избягаха всички по сериозни хора имащи поглед върху форекса.
        Аз специално не съм прочел нищо от РРР което да съдържа обидни думи и обиди към някой персонално, така че Мечо явно сам се смята за Балканско говедо и явно има защо,

успех на всички без него!

Коментар

• Първоначално изпратено от iwo
          мечо . ами то за да си подбалканско говедо не ти трябват адвокати , а трева за пасане
          Едно демо недоразумение, неадекватно в постовете си толкова, колкото и в търговията
          ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Първоначално изпратено от bfx
            Какво е виновен Мечо?! Проблемът е, че се броят на пръстите на едната ръка хората в този форум, които се опитват да дават някакво логично и верно обяснение на позициите, които пускат тук, а не да говорят глупости изсмукани от пръстите или копи/пейст некво безумие от мрежата. Въпреки че не съм бил съгласен с много от позициите на Коко - евала за това, че се стараеше да подкрепи мнението си с някакви конкретни идеи, графики и т.н, да покаже защо мисли така. И да загуби - ок, сигурен съм че никой няма да му каже нищо лошо за това. Обаче, когато стратегията е "т'ва май е за продаване и продавайте и добавяйте до откат", сори, ама това е.. айде да не казвам, но и дете в първи клас може да търгува по този начин. Може би дори и с по-добър успех. Да не изброявам колко пъти "ударихме" я сел-, я бай-зона, ама защо, как.. карай, стигнахме я, купувайте/продавайте смело! То не беха Кариби, не бе Марс... и после Мечо виновен. Просто нивото на спекулантите във форума е... айде да не казвам пак, но отидете в някой руски форум например, зачетете се и... открийте разликите!

Коментар

• мечо . ами то за да си подбалканско говедо не ти трябват адвокати , а трева за пасане

Коментар

• в кабела минимум 1.75 а защо не и 1.76+, в момента пускат близалката за мечоците, биковете да са спокойни, стоповете 1.7247 таргет 1.83

Коментар

• Първоначално изпратено от bfx
                  ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• от 3.25 следобед - днес маи ще затворим с рекорди

Коментар

• Toq forum po4na da zapada blagodarenie na takiva kato me4o pamuk4iev.
                      Ремонти
                      Форум за ремонти

Коментар

• тая изцепка на блеар за намаляване на помощите на новите членки - откога е?като час- маи на еврото зле му се пише тия дни - с дълги е/д само със стопове

Коментар

• РРР, хвана ли се за палците?

Коментар

• Australia

Здравейте спекуланти. От няколко седмици държа малко късо на AUD/USD и вече започва да ме ядосва. Има ли някои наблюдение дали ще пада или да?

Благодаря предварително, и много успех на всички!

:]

Коментар

• NZD/USD преодоля зоната на съпротива 0.7020-40 сравнително лесно и вече уверено се движи към 0.7250, имам вече добавка на 0.7050 и таргет 0.7450. В кабела мисля че 1.7247 може дасе окаже цифрата спирачка за дълъг период от време, ако не съм прав пазара ще ме опровергае много скоро ???

Коментар

• buy 10k gbp/usd 1.7260 stop 1.7247 target 1.7500 next 1.77+

Коментар

Working...
                                X