АДИИИИ НА КАРИБИТИИИИИИИИИИИИ!!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: plovdiv
Първоначално изпратено от supertraderЗащото минималната сметка е 200 долара мисля а с такава сметка можеш 0.1 само да купиш или продадеш или с други думи ставаш скалпел и печеливш или пък ги губиш и разбираш че тази работа не е за теб и това е МНОГО правилно.
Коментар
-
Re: plovdiv
Първоначално изпратено от supertraderКолко е минималния лот при твоя брокер на реал 0.1 или 0.01.
trader.bg - без ограничение
Защо?
Първоначално изпратено от PULsell 20k usd/jpy 121.05 stop 121.35Първоначално изпратено от PPPЗдравейте, гледам комплексите на някои хора пак са избили.
Изпълнила ми се е добавката на 209
140к на 206.35
Успех
Първоначално изпратено от iwo...просто ни липсва интелектуален потенциал за да имаме интелектуален форум...
Както и да е. Съжалявам, че се намесих. Всеки има правото да си потроши парите така, както му харесва, както и всеки (би трябвало да) има едно на ум какво и от кого "преписва".
Коментар
-
пловдив , маино ле , форума си бе доста добър преди година
сега просто е трудно да се пише в него
липсва екшън
ако си мислиш че руските форуми са цвете , не съм съгласен с теб
и там има балкански говеда и то доста повече
има едно изключение - паук
проблема ти е , че в паук няма да можеш и един ред да напишеш
ще можеш само да четеш написаното
сам се сети къде е проблема
какво се случи в бг - станаха доста форумите , а малко треидърите,
станаха много и темите
опитват се да ги направят форумите по руски образец
е не става - щото сме балкански говеда - меко казано доста необразовани , още по мързеливи ,всезнаиковци без покритие,
а форекса си е наука брато , наука ама не за преписвачи
просто ни липсва интелектуален потенциал за да имаме интелектуален форум
лично мнение
следва продължние
Коментар
-
Първоначално изпратено от nassПървоначално изпратено от Мечо ПамукчиевПървоначално изпратено от bfxToq forum po4na da zapada blagodarenie na takiva kato me4o pamuk4iev.
Me4o ti nikoga li ne si gubil ili si ot vseznae6tite i vsemoje6tite?
Казвам го това защото от такива като избягаха всички по сериозни хора имащи поглед върху форекса.
Аз специално не съм прочел нищо от РРР което да съдържа обидни думи и обиди към някой персонално, така че Мечо явно сам се смята за Балканско говедо и явно има защо,
успех на всички без него!
Колега, аре само де не ме занимаваш с глупости.
Plovdiv, успех!ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex
Коментар
Коментар