IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• АДИИИИ НА КАРИБИТИИИИИИИИИИИИ!!!!!

Коментар

• КИВИТО НЕ СЕ УДЪРЖА------КРАСИВА ГЛЕДКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от TOP GUN
        Какво става с йената бе хора !
        Да не е избухнала война някъде и ние да не знаем ?
        То бива обиране на стопаджии бива ама то тва направо ....!
        *DJ Yen Lifts After Tsy Snow Says G7 To Discuss Weak Yen

Коментар

• Lurches back to Y120.60 as Tsy Sec Snow reportedly says
          recent yen weakness will be a topic of G7 talks this weekend

Коментар

• Какво става с йената бе хора !
            Да не е избухнала война някъде и ние да не знаем ?
            То бива обиране на стопаджии бива ама то тва направо ....!

Коментар

• Re: plovdiv

Първоначално изпратено от supertrader
              Защото минималната сметка е 200 долара мисля а с такава сметка можеш 0.1 само да купиш или продадеш или с други думи ставаш скалпел и печеливш или пък ги губиш и разбираш че тази работа не е за теб и това е МНОГО правилно.
              Минималната сметка е 100$ и при 1:200, както е fxteam.ru, марджина за 0.1 лота EURUSD е по-малко от 60$. Примерно ако стопа ти е на 10п можеш да си позволиш 4 поредни сделки на загуба. Но какво общо има това с обосновката на постваните позиции? Скалпела е друга тема...

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                sell 20k usd/jpy 121.05 stop 121.35
                ste zapalia svst ako JPY se stabilizira che mnogo mi e vatre

Коментар

• plovdiv

Защото минималната сметка е 200 долара мисля а с такава сметка можеш 0.1 само да купиш или продадеш или с други думи ставаш скалпел и печеливш или пък ги губиш и разбираш че тази работа не е за теб и това е МНОГО правилно.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• kakvo stava kolegi ebati dvizeniata i v kraina smetka tren niama

Коментар

• Re: plovdiv

Първоначално изпратено от supertrader
                      Колко е минималния лот при твоя брокер на реал 0.1 или 0.01.
                      fxteam.ru - минимален обем 0.1 лота
                      trader.bg - без ограничение

Защо?

Първоначално изпратено от PUL
                      sell 20k usd/jpy 121.05 stop 121.35
                      Първоначално изпратено от PPP
                      Здравейте, гледам комплексите на някои хора пак са избили.
                      Изпълнила ми се е добавката на 209
                      140к на 206.35
                      Успех
                      Примери в подкрепа на това, което се опитах да кажа.

Първоначално изпратено от iwo
                      ...просто ни липсва интелектуален потенциал за да имаме интелектуален форум...
                      За сметка на това, очевидно самочувствието "ни" е в повече.

Както и да е. Съжалявам, че се намесих. Всеки има правото да си потроши парите така, както му харесва, както и всеки (би трябвало да) има едно на ум какво и от кого "преписва".

Коментар

• me4o pamyk4iev

kolega ponege mi pravi vpe4atlenie 4e osnovnata rolia vuv tozi forym e da se zajagda6 sus y4astnicite v nego za6to ne dokage6 na vsi4ki 4e si dobur kato postva6 vhodovete si v realno vreme puk drygoto da priemem 4e e na4in da raspyska6 kato pi6e6 glyposti

yspeh

Коментар

• Здравейте, гледам комплексите на някои хора пак са избили.
                          Изпълнила ми се е добавката на 209
                          140к на 206.35
                          Успех
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• пловдив , маино ле , форума си бе доста добър преди година
                            сега просто е трудно да се пише в него
                            липсва екшън

ако си мислиш че руските форуми са цвете , не съм съгласен с теб
                            и там има балкански говеда и то доста повече
                            има едно изключение - паук
                            проблема ти е , че в паук няма да можеш и един ред да напишеш
                            ще можеш само да четеш написаното
                            сам се сети къде е проблема

какво се случи в бг - станаха доста форумите , а малко треидърите,
                            станаха много и темите
                            опитват се да ги направят форумите по руски образец
                            е не става - щото сме балкански говеда - меко казано доста необразовани , още по мързеливи ,всезнаиковци без покритие,
                            а форекса си е наука брато , наука ама не за преписвачи
                            просто ни липсва интелектуален потенциал за да имаме интелектуален форум

лично мнение

следва продължние

Коментар

• sell 20k usd/jpy 121.05 stop 121.35

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
                                Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                                Първоначално изпратено от bfx
                                Toq forum po4na da zapada blagodarenie na takiva kato me4o pamuk4iev.
                                Me4o ti nikoga li ne si gubil ili si ot vseznae6tite i vsemoje6tite?
                                Брато мен не ме гледай, по думите на нещастното емигрантче аз и ти сме "подбалкански говеда". Да не би да си адвокат на илинойзката мисирка?
                                Здравейте, от известно време избягвам да пиша в форума но искам пак да отправя покана към този господин Мечо памука ако желае да си постне извлечението от сметката тук и аз ще постна моите.

Казвам го това защото от такива като избягаха всички по сериозни хора имащи поглед върху форекса.
                                Аз специално не съм прочел нищо от РРР което да съдържа обидни думи и обиди към някой персонално, така че Мечо явно сам се смята за Балканско говедо и явно има защо,

успех на всички без него!

Колега, аре само де не ме занимаваш с глупости.

Plovdiv, успех!
                                ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

Working...
                                X