IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Седмицата напъва китайците + tova
    http://www.dir.bg/LISTS/new_DIRBG_ba...ews_858827.php

Коментар

• Е, да - субективно е, предполагам, но все пак ако имаме много голям обем, то най-вероятно някоя голяма риба плува наоколо... Това мисля е сравнително силно предположение, защото е по-малко вероятно това да се дължи на много на брой цаци... ;-) Макар, че всичко според зависи.

Коментар

• Обемите на МТ не знам дали ще вършат някаква работа при условие че са tick volumes.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
          OPASEN, само ние гледаме графиката. Наистина ГОЛЕМИТЕ нямат представа как изглежда
          Ами, може и така да е, но по графиката може да се "разтълкува" как плуват големите риби! Това е в съчетание с някои по-основни новини и изказвания, както и обемите (гледам ги от МТ4 ;-) ). Така човек може да се ориентира кой какво прави и защо го прави....
          Разбира се това е на база предположения, които трябва да са верни!!! хехе :-) :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
            Честно да си кажа играя на графика и не залагам много много на събития и изказвания - гледам ги само ориентировъчно... Опитвам се да мисля така, както мислят големите играчи, гледайки графиката! :-)

На тази база направих и предния пост - не ме съдете строго :-)
            OPASEN, само ние гледаме графиката. Наистина ГОЛЕМИТЕ нямат представа как изглежда
            ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
              КИВИТО НЕ СЕ УДЪРЖА------КРАСИВА ГЛЕДКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              При кивито е много възможен uptrust,според мен,сложи един стоп на
              0,7090 ,аз пускам къса стоп 0,7160, ако изгърми от 0,7120 пак.

Коментар

• Честно да си кажа играя на графика и не залагам много много на събития и изказвания - гледам ги само ориентировъчно... Опитвам се да мисля така, както мислят големите играчи, гледайки графиката! :-)

На тази база направих и предния пост - не ме съдете строго :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от фен1
                  днес ще е деня на еврото
                  Уви, днес еврото нямаше "късмет", но съм съгласен с краткосрочното движение на горе! След като си удвоих сметката (от 3 на 6 бимберици - ДЕМО сметка!!!) сега чакам да махна еврата на добра загуба :-) след което ще си открия първата РЕАЛ сметка хахах :-)
                  Края на годината ще е за долара и гонитбата ще е 1.1500 (предполагам Февруари.2006 г.) - от там нататък здраво рейндж на +- 2 фигури ...

OPASEN, но не много ОПИТЕН... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vsko
                    USD/CAD според вас добър ли е за купуване за период от около месец?
                    Търпеливите ще бъдат наградени.

Коментар

• РЕПАТРАЦИЯТА на печалби!!!! Закона важи до края на годината. Преди нова година долара ще продължава да се държи и да расте. След това - ужас.

Коментар

• evro

Обаче някой здраво продава евра напук на Трише , после обаче какво ще ги правят доларите дали няма да ги затиснат с два пъти по толкова евро при някои хартиени брокери на Форекс и да ги пратят при Рефко по този начин.Ситуацията граничи с абсурда , някаква комедия про доларова се разиграва.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• USD/CAD според вас добър ли е за купуване за период от около месец?

Коментар

• plovdiv

При 1 към 500 е само 25 долара няма.Зачи 0.4 лота.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• 2.35 ДЕ .....

Коментар

• ОЩЕ Е РАНИЧКО, 1.35 МИ ТРЯБВА ?????

Коментар

Working...
                                X