IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от Ajax4o
    Първоначално изпратено от kritelin
    Колеги забелязахте ли при ауд/усд каква красива глава и рамене се формира на 4 часа ? :-) Активира ли се аз съм си харесал ниво 0.8960 за край на евентуалното низходящо движение
    Няма.
    Добре господи ! :lol:
    Е кое му е толкова смешното? Просто изразих мнение, че няма да се активира тази "глава и рамене", ако въобще е такова, че много разкривено нещо...
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Хепи под 0.9140 мисля,че се активира с лекота Днеска като/ако слезе до там ще видим

Коментар

Колеги забелязахте ли при ауд/усд каква красива глава и рамене се формира на 4 часа ? :-) Активира ли се аз съм си харесал ниво 0.8960 за край на евентуалното низходящо движение
        Имаме активирана такава при Д/Й там съм къс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
          Първоначално изпратено от kritelin
          Няма.
          Добре господи ! :lol:

Коментар

И къде според теб ще се активира тя тази нек-линия нещо много наклонена. Я обмисли варианта с диамант например.
            Безплатен обяд няма!

Коментар

Няма.
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Колеги забелязахте ли при ауд/усд каква красива глава и рамене се формира на 4 часа ? :-) Активира ли се аз съм си харесал ниво 0.8960 за край на евентуалното низходящо движение

Коментар

• fidodid0

5-6-7 има ли значение щом от фед казват че този спад на имотите там е дълбока корекция значи корекция ще излезе , петрола вече като се качва охлажда икономиката им и акциите падат.Трябва да обръща и време за 47 няма и е много опасно да не закачи 1.5130-40 защото после следва пробив на дъното 0.8220 а не мисля че 0.5 е справедлива цена за еврото.Искат петрола 150 да го направят имат желание но как да стане щом ще ударят потребителите тя задачата е да им се вземат повече пари а не да бъдат унищожени , а петрола не е нещо по различно от водата разликата е че няма петролни валежи но не е възможно да се изгори при 20% експлоатация на залежите въобще вече парниковия ефект доказано се е увеличил драстично а какво ще бъде при 50% и въобще възможно ли е?Сега е много опасно ако тръгне да пада да почне да преохлажда икономиките , между другото онова падане преди изборите за конгрес много помогна на ипотечната криза и въобще поевтеняването му не значи че икономиката ще тръгне да расте а напротив и нямат избор освен да допълват цната с акцизи да убият негативния ефект , дори могат да почват за да осигурят по мек удар.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Здравейте,
                    Един коментар от мене.
                    Признанието на BOJ че ниските лихви в Япония са главната причина за имотната криза която се получи в Америка, е сигнал само за едно че лихвите в Япония ще се качват а йената ще се засили.
                    Успешен ден на всички.

Коментар

• Здравейте ,

Явно плановете ми вместо петък ще бъдат осъществени днес . Като начало нямалявам целта от 237.60 на 237.20 . От там започвам да правя дълги през 20 пипа чак до 236.50 . слагам стопа на 235.50 и чакам 241.40 още веднъж . След достигане на още едно 241.40 или някъде над 241 ще започна скъсяване с цел около 226 . може да Ви се струва смешна ,но предстои голяма корекция при паунда и ще повлече всичко . надявам се че не е започнала вече , защото ще ме е много яд че не натоварих голямите къси паунди на 241.20-30 а чаках да видя 241.50 .

При евро/долар мижемк да говорим за корекция единствено след като премине 1.4440-50 и после 1.4380 . Под 1.4380 мисля че ще бъде разпродадено и ще се позатворят доста дълги позиции , които ще го откарат на 1 фигура нодолу , като дод края на седмицата го виждам на 1.4020-50 . Естествено чакаме да пробие подкрепите . Добрите данни от петък за НФП ще се отиграят днес , така ми се струва и близките дни . Който натоварил в петък добре , който не да си чака за дълги по тренда както си е по класическата теория .

Купих си за пореден път долар канадец , стопа е под диапазона , което ми прилича и на флаг ама не точно и тези 50 пипона може да ги загуба , но все си мисля че тоя петрол и злато им е верем за корекциа , като няй-голям потенцял имаме при тази двойка и си мисля че сега е точния момент . От другите дълги все излизам на + 1 пипон щото чакам многото фигури и се ядосвам но момента ще дойде и се нядявам да е скоро .

Успех на всички
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Хепи никъде не съм споменал 3-та вълна Говоря за 5-та.
                        Поздрави
                        Е преди 5-та нали трябва да имаме 3-та. Освен това, тази 5-та съществува само в 3-та и в С (понякога и в А, но не вярвам сега да сме там ). МАКД не говори за 3-та или С. Нещо друго е. Не че не знам или поне не предполагам, ама не е това. Внимавай.
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

Първоначално изпратено от Ajax4o
                          Явно аз ще повлека крак тази седмица с коментарите
                          kritelin сама по себе си дивергенцията е нищо повече от красиви линии Няма ли потвърждение от движението на цената тая дивергенция за нищо не става и може да се интерпретира и по малко по-различен начин - възможност при следващото избочване на цената индикаторите да не идат в зоната на свръх покупките, а да станат в нормалните зони. Демек почивка на индикатора :lol:
                          А относно последното движение и отклонението на индикатора, то трябва да имаме напредвид, че движението на цената нагоре може да не е завършило и при продължаване на пътя нагоре индикатора да си даде съвсем нормални показания
                          Успешна седмица колеги!
                          Знам кога се гледат осцилаторите.Мацд обаче по принцип може да се използва,като допълнителен филтър за определяне на 3-та вълна,защото тогава издува здраво и това ме навежда на мисълта,че на 4 часа сме на края на 5-та вълна и думите ми ще се потвърдят тази седмица
                          Успех на всички
                          Добро утро и от мен!
                          Много ми е интересно как за някои хора "края на 5-та вълна" продължава вече 2 месеца ))
                          (Крителин, не визирам теб. Говоря по принцип)
                          А сега да видим дали ще ми бие нивото (1.4460), което бях казал в петък, че няма да видим 2 седмици напред
                          Лека и доходна на всички

Коментар

• ще ми каже ли някой, кога започва търговията в понеделник при Варчев - в 00.00 или 01.00ч ?

благодаря предварително
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

Да напиша нещо,което бях прочел някъде и което ми е направило впечатление - при отварянето на пазара ако категорично хване нанякъде по време на азиатската сесия и после продължи по време на европейската обикновено това показва и посоката до края на седмицата.
                              Първите 5-6 бара на 4 часа са много важни за мен.
                              Хехе,правиш си уикенда 3 дни?Браво

Успех
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Да напиша нещо,което бях прочел някъде и което ми е направило впечатление - при отварянето на пазара ако категорично хване нанякъде по време на азиатската сесия и после продължи по време на европейската обикновено това показва и посоката до края на седмицата.
                                Първите 5-6 бара на 4 часа са много важни за мен.

Коментар

X