Първоначално изпратено от kritelin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinКолеги забелязахте ли при ауд/усд каква красива глава и рамене се формира на 4 часа ? :-) Активира ли се аз съм си харесал ниво 0.8960 за край на евентуалното низходящо движениетя тази нек-линия нещо много наклонена. Я обмисли варианта с диамант например.
Безплатен обяд няма!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kritelinКолеги забелязахте ли при ауд/усд каква красива глава и рамене се формира на 4 часа ? :-) Активира ли се аз съм си харесал ниво 0.8960 за край на евентуалното низходящо движениеFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
fidodid0
5-6-7 има ли значение щом от фед казват че този спад на имотите там е дълбока корекция значи корекция ще излезе , петрола вече като се качва охлажда икономиката им и акциите падат.Трябва да обръща и време за 47 няма и е много опасно да не закачи 1.5130-40 защото после следва пробив на дъното 0.8220 а не мисля че 0.5 е справедлива цена за еврото.Искат петрола 150 да го направят имат желание но как да стане щом ще ударят потребителите тя задачата е да им се вземат повече пари а не да бъдат унищожени , а петрола не е нещо по различно от водата разликата е че няма петролни валежи но не е възможно да се изгори при 20% експлоатация на залежите въобще вече парниковия ефект доказано се е увеличил драстично а какво ще бъде при 50% и въобще възможно ли е?Сега е много опасно ако тръгне да пада да почне да преохлажда икономиките , между другото онова падане преди изборите за конгрес много помогна на ипотечната криза и въобще поевтеняването му не значи че икономиката ще тръгне да расте а напротив и нямат избор освен да допълват цната с акцизи да убият негативния ефект , дори могат да почват за да осигурят по мек удар.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Здравейте ,
Явно плановете ми вместо петък ще бъдат осъществени днес . Като начало нямалявам целта от 237.60 на 237.20 . От там започвам да правя дълги през 20 пипа чак до 236.50 . слагам стопа на 235.50 и чакам 241.40 още веднъж . След достигане на още едно 241.40 или някъде над 241 ще започна скъсяване с цел около 226 . може да Ви се струва смешна ,но предстои голяма корекция при паунда и ще повлече всичко . надявам се че не е започнала вече , защото ще ме е много яд че не натоварих голямите къси паунди на 241.20-30 а чаках да видя 241.50 .
При евро/долар мижемк да говорим за корекция единствено след като премине 1.4440-50 и после 1.4380 . Под 1.4380 мисля че ще бъде разпродадено и ще се позатворят доста дълги позиции , които ще го откарат на 1 фигура нодолу , като дод края на седмицата го виждам на 1.4020-50 . Естествено чакаме да пробие подкрепите . Добрите данни от петък за НФП ще се отиграят днес , така ми се струва и близките дни . Който натоварил в петък добре , който не да си чака за дълги по тренда както си е по класическата теория .
Купих си за пореден път долар канадец , стопа е под диапазона , което ми прилича и на флаг ама не точно и тези 50 пипона може да ги загуба , но все си мисля че тоя петрол и злато им е верем за корекциа , като няй-голям потенцял имаме при тази двойка и си мисля че сега е точния момент . От другите дълги все излизам на + 1 пипон щото чакам многото фигури и се ядосвам но момента ще дойде и се нядявам да е скоро .
Успех на всичкиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kritelinХепи никъде не съм споменал 3-та вълнаГоворя за 5-та.
Поздрави). МАКД не говори за 3-та или С. Нещо друго е. Не че не знам или поне не предполагам, ама не е това. Внимавай.
Безплатен обяд няма!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Ajax4oЯвно аз ще повлека крак тази седмица с коментарите
kritelin сама по себе си дивергенцията е нищо повече от красиви линииНяма ли потвърждение от движението на цената тая дивергенция за нищо не става и може да се интерпретира и по малко по-различен начин - възможност при следващото избочване на цената индикаторите да не идат в зоната на свръх покупките, а да станат в нормалните зони. Демек почивка на индикатора :lol:
А относно последното движение и отклонението на индикатора, то трябва да имаме напредвид, че движението на цената нагоре може да не е завършило и при продължаване на пътя нагоре индикатора да си даде съвсем нормални показания
Успешна седмица колеги!
Успех на всички
Много ми е интересно как за някои хора "края на 5-та вълна" продължава вече 2 месеца))
(Крителин, не визирам теб. Говоря по принцип)
А сега да видим дали ще ми бие нивото (1.4460), което бях казал в петък, че няма да видим 2 седмици напред
Лека и доходна на всички
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kritelinДа напиша нещо,което бях прочел някъде и което ми е направило впечатление - при отварянето на пазара ако категорично хване нанякъде по време на азиатската сесия и после продължи по време на европейската обикновено това показва и посоката до края на седмицата.
Първите 5-6 бара на 4 часа са много важни за мен.
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
� -
Да напиша нещо,което бях прочел някъде и което ми е направило впечатление - при отварянето на пазара ако категорично хване нанякъде по време на азиатската сесия и после продължи по време на европейската обикновено това показва и посоката до края на седмицата.
Първите 5-6 бара на 4 часа са много важни за мен.
Коментар
�
Коментар