Първоначално изпратено от IVO_
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Аз ще купя пи тестването на 800$ с цел 807-8 но с малък обем.
Коментар
-
Пламен да 80г прави връх 850д но на практика на база реална стойност с калкулирана инфлация а не чисто номинално златото е било 2 080д за тройунция хехе тоест ние сме си почти на дъното. Не знам колега анализаторите в по-голямата си част очакват тест на това 850 и дори брейк подобно на Спеко но на мен ми изглежда рисковано да се търси дълга от тук освен ако не е нещо краткосрочно
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kokoкеритата оставам на мнението си и мисля че имат още път надолу май от тук поне още 6 фигури
Успех
Коментар
-
Последния път когато ДАУ отвори 150 поинтс надолу, керитата паднаха поне 6 фигури очаквам същото и днес, освен ако ДАУ не намери сили и затвори на +, тогава ще видим здрав скок на керитата в края на деня и утре. Аз предпочитам сценария покупка на керитата (ако се случи второто) утре за по сигурно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoкеритата оставам на мнението си и мисля че имат още път надолу май от тук поне още 6 фигуриForex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар