IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IVO_
    Леле , пазара днес е направо бесен ! Да не са излезли
    някакви новини , които съм пропуснал ?
    Бесен???? Явно не си виждал бесен пазар...

Коментар

• Но в цялата суматоха еврото си пълзи бавно към 1.45 отново !

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
        Аз ще купя пи тестването на 800$ с цел 807-8 но с малък обем.
        Преди време четох една статия на един от най-успелите българи трейдъри - професор Ботьо Тачков, той там обясняваше как при това 850 куцо и сакато се редяло да купува злато, било голяма еуфория и той пича като видял тълпата без да се замисли продал хехе, това бил един от големите му удари

Коментар

• Леле , пазара днес е направо бесен ! Да не са излезли
          някакви новини , които съм пропуснал ?

Коментар

• Аз ще купя пи тестването на 800$ с цел 807-8 но с малък обем.

Коментар

• Пламен да 80г прави връх 850д но на практика на база реална стойност с калкулирана инфлация а не чисто номинално златото е било 2 080д за тройунция хехе тоест ние сме си почти на дъното. Не знам колега анализаторите в по-голямата си част очакват тест на това 850 и дори брейк подобно на Спеко но на мен ми изглежда рисковано да се търси дълга от тук освен ако не е нещо краткосрочно

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                [Нямам идея...
                1980 година цената на златото е била 810-30$ но за най-високата стойност нямам идея.
                1980 - 850$

Коментар

• Аз гледам че петрола пада а това обикновенно е индикатор къде ще ходи златото.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                    Пламен знаеш ли колко е била най-високата цена на тройунция исторически и кога
                    Нямам идея...
                    1980 година цената на златото е била 810-30$ но за най-високата стойност нямам идея.

Коментар

• Пламен знаеш ли колко е била най-високата цена на тройунция исторически и кога

Коментар

• Някой с виждане за златото? Възнамерявах да купя отново днес, но след добрите новини от Турция и Ирак нещо съм разколебан...

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                          Първоначално изпратено от koko
                          керитата оставам на мнението си и мисля че имат още път надолу май от тук поне още 6 фигури
                          Koko здрасти , мисля че днес ще изцепим едно 236.00-30 и малко ще коригираме до макс 238 . после съм за , 239 ли виждаш . на мен ми се привижда 231.30 или 230.50 някъде .
                          Кирил аз още в четвъртък писах че ние очакваме около 10 фигури спад тогава курса беше към 240 лично аз съм къс на евро,паунд и долар срещу йената. Причината за тва наше очакване е свързано с предстоящето чисто "документално касиране" на кризата в кредитните сектори, което ще доведе до преоценка на активите на доста банки, Старта беше даден от Ситибанк но има още които ще го отчетат, като резултат отново ще наблюдаваме т.нар Risk Aversion и покривне на част от кери позици. С две думи агрии за 230 ниво и даже може и още но очакваме после нов връх над 251 в двойката след тоя спад

Успех

Коментар

• Последния път когато ДАУ отвори 150 поинтс надолу, керитата паднаха поне 6 фигури очаквам същото и днес, освен ако ДАУ не намери сили и затвори на +, тогава ще видим здрав скок на керитата в края на деня и утре. Аз предпочитам сценария покупка на керитата (ако се случи второто) утре за по сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              керитата оставам на мнението си и мисля че имат още път надолу май от тук поне още 6 фигури
                              Koko здрасти , мисля че днес ще изцепим едно 236.00-30 и малко ще коригираме до макс 238 . после съм за , 239 ли виждаш . на мен ми се привижда 231.30 или 230.50 някъде .
                              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• керитата оставам на мнението си и мисля че имат още път надолу май от тук поне още 6 фигури

Коментар

Working...
                                X