If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много тичам покрай тия избори - помагам на едни приятелчета, нали знаеш ние българите разбираме от политика и от спорт бая хехе, та до изборите се съм така
Много лош момент си избрал да се занимаваш с политика в БГ!
Бегай далече, ако питаш мен. Поне до 2011г.
Много тичам покрай тия избори - помагам на едни приятелчета, нали знаеш ние българите разбираме от политика и от спорт бая хехе, та до изборите се съм така
Колеги еврото ми тресна стопа ама аз се набухах пак късо без стоп този път Прецаках се с 10 пункта - влязох от 1.4232 късо.Хайде да го засилват надолу това говедо
Влизаш късо точно преди лоши очаквания за важни новини от САЩ ? Смелчага !!!
Колеги еврото ми тресна стопа ама аз се набухах пак късо без стоп този път Прецаках се с 10 пункта - влязох от 1.4232 късо.Хайде да го засилват надолу това говедо
sell paund jena na 240.3 plavasht stop na 25 pipsa target 0.0
бегай от тази на малко профит и чакай по добро ниво . би си върха днес , занчи некст ниво 242 . !!! , ако затвори на 240 сега едночасовия , я задръж със стоп 10 пипа -15 над върха , но махни плаващия , щото този крос удря такъв плаващ стоп при първото слизане
profita e samo 2 % ochakvaniqta mi sa zanadolo. za sega shte zadarja plavashtiqt stop no pri nivo pod 240 shte go fiksiram na 240.15 i shte chakam nivo pod 239.3
Аз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от triniti
Ми дали ще стане 1.42 ще ви кажа, но трябва малко да калибровам модела си. Аз използвам като тежести 10% плъзгащи се средни, и по 45% хвърляне на боб и гледане на кафе. За сега 99% точност.
бегай от тази на малко профит и чакай по добро ниво . би си върха днес , занчи некст ниво 242 . !!! , ако затвори на 240 сега едночасовия , я задръж със стоп 10 пипа -15 над върха , но махни плаващия , щото този крос удря такъв плаващ стоп при първото слизане
Хора в 15:25 мисля да вляза дълъг на Е/$ с 9 пипа стоп. Вие какво мислите по въпроса ?[/quote
защо в 15.25 и защо с 9пип стоп другото ми е ясно
по -добре влез н окло 1.42 със стоп 20 пипа , отколкото това хазартното , дето може да ти удари стопа слд новините и да тръгне в твойта посока . а и днес каквото и да изкарт за Ню Йорк индекса отиваме за връх , че дори върха и преди индекса , може да дойде , пък после да слезем .
Коментар