IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Много тичам покрай тия избори - помагам на едни приятелчета, нали знаеш ние българите разбираме от политика и от спорт бая хехе, та до изборите се съм така

Много лош момент си избрал да се занимаваш с политика в БГ!
    Бегай далече, ако питаш мен. Поне до 2011г.

Поздрави и успех!

Коментар

Лонги долар канадска гъска 0.9722
      Koko ,здравей липсваше в форума .Влизаш срешу голям тренд преди новини. Успех

Коментар

• Много тичам покрай тия избори - помагам на едни приятелчета, нали знаеш ние българите разбираме от политика и от спорт бая хехе, та до изборите се съм така

Коментар

Лонги долар канадска гъска 0.9722
          Къде се изгуби ?

Коментар

• Лонги долар канадска гъска 0.9722

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              Колеги еврото ми тресна стопа ама аз се набухах пак късо без стоп този път Прецаках се с 10 пункта - влязох от 1.4232 късо.Хайде да го засилват надолу това говедо
              Влизаш късо точно преди лоши очаквания за важни новини от САЩ ? Смелчага !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                Колеги еврото ми тресна стопа ама аз се набухах пак късо без стоп този път Прецаках се с 10 пункта - влязох от 1.4232 късо.Хайде да го засилват надолу това говедо

Коментар

• Колеги еврото ми тресна стопа ама аз се набухах пак късо без стоп този път Прецаках се с 10 пункта - влязох от 1.4232 късо.Хайде да го засилват надолу това говедо

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                    Първоначално изпратено от triniti
                    sell paund jena na 240.3 plavasht stop na 25 pipsa target 0.0
                    бегай от тази на малко профит и чакай по добро ниво . би си върха днес , занчи некст ниво 242 . !!! , ако затвори на 240 сега едночасовия , я задръж със стоп 10 пипа -15 над върха , но махни плаващия , щото този крос удря такъв плаващ стоп при първото слизане
                    profita e samo 2 % ochakvaniqta mi sa zanadolo. za sega shte zadarja plavashtiqt stop no pri nivo pod 240 shte go fiksiram na 240.15 i shte chakam nivo pod 239.3
                    Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Първоначално изпратено от triniti

Коментар

• Ми дали ще стане 1.42 ще ви кажа, но трябва малко да калибровам модела си. Аз използвам като тежести 10% плъзгащи се средни, и по 45% хвърляне на боб и гледане на кафе. За сега 99% точност.

Коментар

• Първоначално изпратено от triniti
                          бегай от тази на малко профит и чакай по добро ниво . би си върха днес , занчи некст ниво 242 . !!! , ако затвори на 240 сега едночасовия , я задръж със стоп 10 пипа -15 над върха , но махни плаващия , щото този крос удря такъв плаващ стоп при първото слизане
                          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• [quote="krosov"]
                            Първоначално изпратено от vaso666
                            Хора в 15:25 мисля да вляза дълъг на Е/$ с 9 пипа стоп. Вие какво мислите по въпроса ?[/quote

защо в 15.25 и защо с 9пип стоп другото ми е ясно
                            по -добре влез н окло 1.42 със стоп 20 пипа , отколкото това хазартното , дето може да ти удари стопа слд новините и да тръгне в твойта посока . а и днес каквото и да изкарт за Ню Йорк индекса отиваме за връх , че дори върха и преди индекса , може да дойде , пък после да слезем .

Коментар

• sell paund jena na 240.3 plavasht stop na 25 pipsa target 0.0
                              Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
                                $85.19 нов рекорд за петрола ,златото и то на 27г връх ,възможно е да видим нов връх и при еврото днес ??!!
                                за мен е почти задължително вече това да се случи . 1.4290 ми се струва че ще бъде

Коментар

Working...
                                X