Евро-долар заформя 2-ен връх при 1.4242 на 1-часова...стана интересно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от krosovПървоначално изпратено от vaso666Хора в 15:25 мисля да вляза дълъг на Е/$ с 9 пипа стоп. Вие какво мислите по въпроса ?
Лоша новина в 15:30 => Евро нагоре
Обаче не съм сигурен дали ще забие нагоре затова слагам много възможно най плиткия стоп който ми разрешават от платформата
Коментар
-
Днес след близо 2 годишно закъснение Airbus ще достави първия А380 на сингапурските авиолинии.До момента компанията има поръчки за 181 самолета.Цената му е $319 милиона но някои от първите поръчки са ползвали 40% отстъпка.Високия курс на еврото е в ущърб на компанията като всеки 10 цента поскъпване в еур/усд носи на Airbus 1 млрд евро загуби !!!!! :shock:
В същото време Воинг обяви 6месечно закъснение за своя Дреамлаинер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановМалко за златото : http://www._/news/international/8150.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4x_technikПървоначално изпратено от kiril123и каде мислиш да я махнеш тази лонг терм позиция , щото щеше да е много по-добре да беше затворил на 1.42 и да си отвориш нова на 1.4050 .
кажи не беше ли по-добре .Ще затворя тогава, когато имам (дори съмнения за) сигнал за привършване на тренда, а такъв за момента липсва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123и каде мислиш да я махнеш тази лонг терм позиция , щото щеше да е много по-добре да беше затворил на 1.42 и да си отвориш нова на 1.4050 .
кажи не беше ли по-добре .Ще затворя тогава, когато имам (дори съмнения за) сигнал за привършване на тренда, а такъв за момента липсва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4x_technikЗдравейте колеги, пуснах поредната и най-вероятно последна добавка към лонг терм позицията.
кажи не беше ли по-добре .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар