IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Евро-долар заформя 2-ен връх при 1.4242 на 1-часова...стана интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
      $85.19 нов рекорд за петрола ,златото и то на 27г връх ,възможно е да видим нов връх и при еврото днес ??!!
      Ха дано. От твоите уста в божиите уши.

Коментар

• $85.19 нов рекорд за петрола ,златото и то на 27г връх ,възможно е да видим нов връх и при еврото днес ??!!

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov
          Първоначално изпратено от vaso666
          Хора в 15:25 мисля да вляза дълъг на Е/$ с 9 пипа стоп. Вие какво мислите по въпроса ?
          защо в 15.25 и защо с 9пип стоп другото ми е ясно
          15:30 USD Empire State Business Conditions Index Expected 13.0 14.7
          Лоша новина в 15:30 => Евро нагоре
          Обаче не съм сигурен дали ще забие нагоре затова слагам много възможно най плиткия стоп който ми разрешават от платформата

Коментар

• [quote="vaso666"]Хора в 15:25 мисля да вляза дълъг на Е/$ с 9 пипа стоп. Вие какво мислите по въпроса ?[/quote

защо в 15.25 и защо с 9пип стоп другото ми е ясно

Коментар

• Днес след близо 2 годишно закъснение Airbus ще достави първия А380 на сингапурските авиолинии.До момента компанията има поръчки за 181 самолета.Цената му е $319 милиона но някои от първите поръчки са ползвали 40% отстъпка.Високия курс на еврото е в ущърб на компанията като всеки 10 цента поскъпване в еур/усд носи на Airbus 1 млрд евро загуби !!!!! :shock:
              В същото време Воинг обяви 6месечно закъснение за своя Дреамлаинер

Коментар

• Хора в 15:25 мисля да вляза дълъг на Е/$ с 9 пипа стоп. Вие какво мислите по въпроса ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Малко за златото : http://www._/news/international/8150.html
                  И закакво да им се връзваме на глупостите на анализаторите, че аз от два месеца един свестен анализ не съм прочел и да е станал...

Коментар

• Малко за златото : http://www.finance5.bg/news/international/8150.html

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
                      Първоначално изпратено от Iblis
                      Е то най доброто време за покупка или продажба все е минало...
                      Така е, но важното е в крайна сметка да си на печалба, а не да се мъчиш да хванеш всички движения до пипс
                      Абсолютно успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
                        Така е, но важното е в крайна сметка да си на печалба, а не да се мъчиш да хванеш всички движения до пипс

Коментар

Първоначално изпратено от kiril123
                          и каде мислиш да я махнеш тази лонг терм позиция , щото щеше да е много по-добре да беше затворил на 1.42 и да си отвориш нова на 1.4050 .
                          кажи не беше ли по-добре .
                          Хехе, постфактум е лесно да се каже трябваше еди-какво-си да се направи Ще затворя тогава, когато имам (дори съмнения за) сигнал за привършване на тренда, а такъв за момента липсва.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                            и каде мислиш да я махнеш тази лонг терм позиция , щото щеше да е много по-добре да беше затворил на 1.42 и да си отвориш нова на 1.4050 .
                            Хехе, постфактум е лесно да се каже трябваше еди-какво-си да се направи Ще затворя тогава, когато имам (дори съмнения за) сигнал за привършване на тренда, а такъв за момента липсва.

Коментар

• Някои има ли ELWAVE да ми каже как да пусна реал тиме котировки от Метатреидъра да я пробвам тая пущина че се измъчих
                              Спомням си преди 3-4г я ползвах за анализ на акции но не бяха в реал а сега ми трябва да и пусна реал котировки

Коментар

Здравейте колеги, пуснах поредната и най-вероятно последна добавка към лонг терм позицията.

Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X