IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BNBB
    здравейте и от мене,
    пуснах къси евра с вход 1,4230 и цел 1,4170 - където е 61,8 по фибо. Ако пробие следващата цел е 1,4144 и 1,4114. Готовност за добавка на 1,4275 и 1,4450. При най-негативния сценарий цената може да удари абратно до 1,4710, но ако си калкулирате входове за четири добавки при последващата корекиця ще изкярите поне две фигури. Това е от мене.
    Накратко ако обобщя краткосрочно очаквам даун, но ако пробиеме нивата по фибо още по-добре ще бъде, защото със стратегия на осредняване пак ще излеземе на кяр. Просто тука трябва да се държи голям студен резерв. Знам, че Форексов ще ме оплюе подобаващо защо лансирам осирането отново, но в случая това ми е стратегията. Мисля, че няма смисъл да се рискува с по-голям процент акаунта и забиване със стопове.
    Успешен ден
    BNBB, имаше едно време един агент тук- Хоската, който беше "цар" на у/осредняването. До момента в който GBP/JPY не направи около 7 фигури срещу него (в един ден) и оттогава не съм го засичал (не че влизам кой знае колко често). Познаваш ли го?

Коментар

• Buy $/C$ 0.9700 TP 0.9850 SL 0.9640
      Аргументи: Петрол надолу, ресурси надолу, кери търговиите надолу
      Най-лошия сценарий: Слуховете за МЛ да не излязат верни тогава ще видим стопа.

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
        Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Алекио, за кабела ще ти го кажа на ушенце като наближим интересните нива - засега е тъп рейндж и е само за интрадей.

Що, бе, вазелиновия бизнес ще върви добре, но освен вазелин ще трябва да произвеждаме некакъв затегач :lol: за дъртите пръдльовци. Щото като ги стегне, се появяват във форума да си початят с младите и готини типове 8) Ама номера не минава 8) Гледай сега как ще се разпенят :lol: ... но по-добре изцъкай някой скалп. Кивито дреме, та затова съм тук на лаф със старчоците :lol:

Форексов, а ти като дистрибутор май честичко се убеждаваш в качеството на продукта. Като ти гледам мъглявите прогнози.

Ако вазелинът не облекчава добре, значи имате нужда от локално болкоуспокояващо. Ето най-продаваният ми продукт

Коментар

• Имам къса паунд/йена от 234.89 с цел 231.10 .
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• sell USD/JPY stop114.7 t.p.113.6

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Алекио, за кабела ще ти го кажа на ушенце като наближим интересните нива - засега е тъп рейндж и е само за интрадей.

Що, бе, вазелиновия бизнес ще върви добре, но освен вазелин ще трябва да произвеждаме некакъв затегач :lol: за дъртите пръдльовци. Щото като ги стегне, се появяват във форума да си початят с младите и готини типове 8) Ама номера не минава 8) Гледай сега как ще се разпенят :lol: ... но по-добре изцъкай някой скалп. Кивито дреме, та затова съм тук на лаф със старчоците :lol:

Форексов, а ти като дистрибутор май честичко се убеждаваш в качеството на продукта. Като ти гледам мъглявите прогнози.

Коментар

• БоЕ след последните данни за забавянето на растеж на икономиката и слабото CPI наистина им развързаха ръцете и до края на годината като нищо ще свалят лихвата,а като гледам пазарът не обръща внимание на този факт и ще има изненади

Коментар

• BNBB, по-принцип вазелинът е само един...а именно вазелин "Бор" - против всякакъв зор!......по отношение на аргументите.. ти не търгуваш ли очаквания?...ако еди к'во си стане или излезе, ще стане еди к'во си ..ако стане друго ...еди к'во си.. и т.н... дай да не замесваме Ботев и Левски... та ако резултати на МЛ са лоши аз ще спечеля надявам се от продажбите на евра с/у долари и евро...и ще продам долар/йена на 10....ако са добри ще ми удари стоповете..ще изпуша една цигара и продължавам дет се вика....

Коментар

• Алекио, за кабела ще ти го кажа на ушенце като наближим интересните нива - засега е тъп рейндж и е само за интрадей.

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                      Добре!!!! ...м/у другото гледам, че си говорите за паунд/долар....знаеш ли за коя банка се говори, че първа може да последва ФЕД като свали лихвите?
                      БОЕ... но това не е прецедент, а постоянна практика години наред!

Коментар

• Форексов кво ще го правим този кабел бе братле, онзи сценарии от вчера се размина и ми удари стопа на 1+. Сега се движе едва едва не знам зако е така ако минем 2.0515 може за лонг да се замсиля ама в този рейндж всичко е объркано. Да имаш някакво мнение ама по краткрочно не това 2.07 то сега още се бори си 2.05. Не знам нямам и аз ясен сигнал ни за лонг ни за шорт. Дай съвет,
                        Успех на всички спекуланти,
                        П.С. Абе ти остави го този вазелин дай да направим някаква схема за по крупни медикаменти от сорта на болкоупокойтелни, че вазелина няма как да ти успокой сърцето или пък няма тука така да ти мине нерва от загубените пари :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                          BNBB, ...(какво означава твоя ник?) ... всичко е много хубаво, но това с добавките нещо ми убягва... кому е нужно да чака 2.5 фигури? .. и то в такъв момент... очакванията за 31.10 са с колко, а не дали.. резултатите на МЛ съвсем скоро ще дадат "хляб" на фюч.... я си представи много лоши данни ...продажба на керита.. възможен е "дип" и на еврото..но долар/йена пропада...фюч. смятат 50 кът....и еврото си заминава....и т.н. ..а има данни и за жилищата...
                          всъщност акцента тук беше върху добавките...
                          Никът ей така си го измислих, исках да е някакво борсово съкращение с български привкус. Понеже с този ник пусках преди време постове в два-три чужди форума за доверително управление и форекс търговия, където трейдъри от различни държави си пускаме мнения, реших да се изявявам с него и тук. Повечето колеги по международните форуми ползват техните национални обозначения. Иначе BNBB e Ройтерс Дилинг Кода на БНБ. Та затова, а не от комплекс или отъждествяване с БНБ
                          А иначе бъди така добър да излагаш аргументи от техниката. Ако, ако .....- Ако Левски беше с ботуши, а Ботев с каска - днес България нямаше да е на това дередже. Затова нека говориме оттук нататък с аргументи и излагане на сценарии по план А и план Б.

Т.е. даваш прогноза и застраховка. Сбъдва ти се поръчката по план А, но за да няма заблудени и обидени, че някой е подвел някой, нека винаги да посочваме и план Б - какво правиш, ако поръчката не се случи и пазарът тръгне срещу тебе. План Б по класическия начин си е чистият СТОП, но ето че чат-пат имам и друга възможност. Искам да сме си максимално полезни един на друг, а не да се дърлиме и цапаме с вазелин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                            Първоначално изпратено от the fan*
                            очакванията за 31.10 са с колко, а не дали..
                            Там е работата, че ще оставят лихвите непроменени!!!
                            Добре!!!! ...м/у другото гледам, че си говорите за паунд/долар....знаеш ли за коя банка се говори, че първа може да последва ФЕД като свали лихвите?

Коментар

• the fan* ако я смъкнат пак с 50 бп лихвата инфлацията им ще хвръкне до небесата.От тези нива могат обаче спокойно да си позволят още едно сваляне с 25бп,но като гледам фючърсите пазарът вече приема това,като факт и няма да е изненадващо ( лично мнение )
                              След излизането на слуховете около Мерил Линч днеска Дау ще го запукат пак надолу и от там керитата.
                              Почти по време на целия преден спад нямаше разтоварване на керита,а долар/йена падаше и като мейджър дърпаше кросовете надолу..едва накрая видяхме разтоварване,каквото е по принцип и си мисля,че не е свършило още.Като си спомням Август месец какво стана това май беше само лека загрявка ?

Коментар

• Форексов, какво направи с късите австралийци или и те са без стоп в графата инвестиционни. хи-хи-хи

Коментар

Working...
                                X