Първоначално изпратено от the fan*
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
BNBB, ...(какво означава твоя ник?) ... всичко е много хубаво, но това с добавките нещо ми убягва... кому е нужно да чака 2.5 фигури? .. и то в такъв момент... очакванията за 31.10 са с колко, а не дали.. резултатите на МЛ съвсем скоро ще дадат "хляб" на фюч.... я си представи много лоши данни ...продажба на керита.. възможен е "дип" и на еврото..но долар/йена пропада...фюч. смятат 50 кът....и еврото си заминава....и т.н. ..а има данни и за жилищата...
всъщност акцента тук беше върху добавките...
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от BNBBЗнам, че Форексов ще ме оплюе подобаващо защо лансирам осирането отново, но в случая това ми е стратегията. Мисля, че няма смисъл да се рискува
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПаунда изглежда готов да нашамароса долара и прогнозите на дедо Фактс за пореден път.
Коментар
-
здравейте и от мене,
пуснах къси евра с вход 1,4230 и цел 1,4170 - където е 61,8 по фибо. Ако пробие следващата цел е 1,4144 и 1,4114. Готовност за добавка на 1,4275 и 1,4450. При най-негативния сценарий цената може да удари абратно до 1,4710, но ако си калкулирате входове за четири добавки при последващата корекиця ще изкярите поне две фигури. Това е от мене.
Накратко ако обобщя краткосрочно очаквам даун, но ако пробиеме нивата по фибо още по-добре ще бъде, защото със стратегия на осредняване пак ще излеземе на кяр. Просто тука трябва да се държи голям студен резерв. Знам, че Форексов ще ме оплюе подобаващо защо лансирам осирането отново, но в случая това ми е стратегията. Мисля, че няма смисъл да се рискува с по-голям процент акаунта и забиване със стопове.
Успешен ден
Коментар
-
Форекс Форексов
Паунда ако иде на 2.0730 след 2 седмици може да инвестирам в собствени производствени мощности. Но внимавай - според Фактс над 2.05 трябва да се продава.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Петър КараивановЗдравейте Спекуланти.
Спорен и успешен ден на всички.
Форекс Форексов - ако вземеш Екслузивни права за дистрибуция от всички производители на ВАЗЕЛИН ми се струва ще направиш страхотен удар.Очаквам да заделиш и 10% за мен, за идеята която давам.
Мисля че дистрибуцията на вазелин наистина се очертава като печеливш бизнес, щото само тук дефицита е остър. Разбира се, ще си получиш 10-те % за идеята.
Паунда изглежда готов да нашамароса долара и прогнозите на дедо Фактс за пореден път. Затварянето днес е от много голямо значение.
Коментар
-
Форекс Форексов
Коментар