IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the fan*
    очакванията за 31.10 са с колко, а не дали..
    Там е работата, че ще оставят лихвите непроменени!!!

Коментар

• BNBB, ...(какво означава твоя ник?) ... всичко е много хубаво, но това с добавките нещо ми убягва... кому е нужно да чака 2.5 фигури? .. и то в такъв момент... очакванията за 31.10 са с колко, а не дали.. резултатите на МЛ съвсем скоро ще дадат "хляб" на фюч.... я си представи много лоши данни ...продажба на керита.. възможен е "дип" и на еврото..но долар/йена пропада...фюч. смятат 50 кът....и еврото си заминава....и т.н. ..а има данни и за жилищата...
      всъщност акцента тук беше върху добавките...

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
        Знам, че Форексов ще ме оплюе подобаващо защо лансирам осирането отново, но в случая това ми е стратегията. Мисля, че няма смисъл да се рискува
        Дреме ми на ____ :lol: че някой усреднява да ти кажа честно. Който разбрал - разбрал, повече на тема "О/усредняване" не ми се говори, макар че ако прекалите с глупостите ще дойда да се посмеем :lol:

Коментар

• Кабелът според мен докато е над 2.0460 шансовете за ново движение нагоре и ново пропадане са 50 на 50.

Коментар

• sell order nzdusd @ 0.7452 sl като се задейства ще го мисля цел 0.7370

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Паунда изглежда готов да нашамароса долара и прогнозите на дедо Фактс за пореден път.
              Мушморок, явно е че при теб отсъства здрав родителски контрол... Затова трябва да полагаш повече усилия в сравнение с твоите връстници за самовъзпитанието си. Предлагам ти да се нашамаросаш сам!

Коментар

• здравейте и от мене,
                пуснах къси евра с вход 1,4230 и цел 1,4170 - където е 61,8 по фибо. Ако пробие следващата цел е 1,4144 и 1,4114. Готовност за добавка на 1,4275 и 1,4450. При най-негативния сценарий цената може да удари абратно до 1,4710, но ако си калкулирате входове за четири добавки при последващата корекиця ще изкярите поне две фигури. Това е от мене.
                Накратко ако обобщя краткосрочно очаквам даун, но ако пробиеме нивата по фибо още по-добре ще бъде, защото със стратегия на осредняване пак ще излеземе на кяр. Просто тука трябва да се държи голям студен резерв. Знам, че Форексов ще ме оплюе подобаващо защо лансирам осирането отново, но в случая това ми е стратегията. Мисля, че няма смисъл да се рискува с по-голям процент акаунта и забиване със стопове.
                Успешен ден

Коментар

• Форекс Форексов

Толкова за 2.07 се е запътил кабела и после обаче 2.14 , ако пробие сега- дали ще пробие не се знае!ще се види.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Паунда ако иде на 2.0730 след 2 седмици може да инвестирам в собствени производствени мощности. Но внимавай - според Фактс над 2.05 трябва да се продава.

Коментар

• Форекс Форексов - за да е по-широка гамата с артикули се сетих че може да предлагаш и някакви хапчета за запичане след голямо насиране , както и памперси за възрастни и хапчета за успокояване на нервната система.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Здравейте Спекуланти.
                        Спорен и успешен ден на всички.

Форекс Форексов - ако вземеш Екслузивни права за дистрибуция от всички производители на ВАЗЕЛИН ми се струва ще направиш страхотен удар.Очаквам да заделиш и 10% за мен, за идеята която давам.
                        Мерси, спорен и на теб да е деня.

Мисля че дистрибуцията на вазелин наистина се очертава като печеливш бизнес, щото само тук дефицита е остър. Разбира се, ще си получиш 10-те % за идеята.

Паунда изглежда готов да нашамароса долара и прогнозите на дедо Фактс за пореден път. Затварянето днес е от много голямо значение.

Коментар

• Здравейте Спекуланти.
                          Спорен и успешен ден на всички.

Форекс Форексов - ако вземеш Екслузивни права за дистрибуция от всички производители на ВАЗЕЛИН ми се струва ще направиш страхотен удар.Очаквам да заделиш и 10% за мен, за идеята която давам.

Коментар

• Така като гледам Дау нищо добро не го чака и днеска

Коментар

• Мерси, като сме почнали, ето още едно

http://www.youtube.com/watch?v=caIgP3Mnb6g

Коментар

• Торбалане, мисля че това клипче с Грийнспан е също интересно :roll:

Коментар

Working...
                                X