Първоначално изпратено от st10
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kiril123къси нзд /долари от 0.7540 за 0.7475 . от там после пак дълги с малки стопове и цели 0.76 оо
успехи и дано има добри новини за долара сега за да започне якия спад
Коментар
-
всички позиции са ми активни къси евра/долари от 1.4254 цел 1.4020 . къси паунди /йени - сменена цел 233.50 и от там дълги за потвърждаване ка форекцията 235.50 . къси нзд /долари от 0.7540 за 0.7475 . от там после пак дълги с малки стопове и цели 0.76 оо
успехи и дано има добри новини за долара сега за да започне якия спадForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовЩо, бе, вазелиновия бизнес ще върви добре, но освен вазелин ще трябва да произвеждаме некакъв затегач :lol: за дъртите пръдльовци.transporta e ot men !!!
http://www.vbox7.com/play:e11e2701
Коментар
-
Форекс Форексов
Киро, и аз гледам паундйена, но засега не пипам. По мръсния канал тече инфо, че 231.10 няма да го видим нито днес, нито утре. Опцията е да е в петък, но сигналите са мъгляви 8)
vhk, перфектно техническо отиграване, браво. Но на мен от централата ми дават рекомендации йенските двойки да се избягват още седмица поне. Затова само киви си цъкам - скалп на 5п спред - мафия :lol:.
Успех
Коментар
-
поставил съм сел лимит на евро/долар нма 1.4244 , стоп 1.4274 таргет 1.4020 . след 1.4020 ще се целя в 1.4420 .
в паунда имам само къси паунд /йени със стоп на + 1 пипон и цел 231.10 . очаквам днес да я видя тази цел. след това правя ривърс и ще зачакам нива от 240 или дори 250 . брей какъв шиш докато пиша се получи за малко да ми отнесе стопа
имам сел ордер за нзд /долар от 0.7540 със стоп 25 пипона и цел 0.7475 откъдето отново удължавам със 20 пипсов стоп .
хайде да видиме какво ще стане драги колеги
Успех на всички пожелавамForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
[BNBB, имаше едно време един агент тук- Хоската, който беше "цар" на у/осредняването. До момента в който GBP/JPY не направи около 7 фигури срещу него (в един ден) и оттогава не съм го засичал (не че влизам кой знае колко често). Познаваш ли го?[/quote]
А и ако минеме 1,47 ще затварям. Други въпроси?[/quote]
Това е друго
Коментар
-
Първоначално изпратено от fidodid0Първоначално изпратено от BNBBздравейте и от мене,
пуснах къси евра с вход 1,4230 и цел 1,4170 - където е 61,8 по фибо. Ако пробие следващата цел е 1,4144 и 1,4114. Готовност за добавка на 1,4275 и 1,4450. При най-негативния сценарий цената може да удари абратно до 1,4710, но ако си калкулирате входове за четири добавки при последващата корекиця ще изкярите поне две фигури. Това е от мене.
Накратко ако обобщя краткосрочно очаквам даун, но ако пробиеме нивата по фибо още по-добре ще бъде, защото със стратегия на осредняване пак ще излеземе на кяр. Просто тука трябва да се държи голям студен резерв. Знам, че Форексов ще ме оплюе подобаващо защо лансирам осирането отново, но в случая това ми е стратегията. Мисля, че няма смисъл да се рискува с по-голям процент акаунта и забиване със стопове.
Успешен ден
Просто избрах този подход конкретно за тази сделка. Понеже не искам да ми гърмят акаунтите със стопове предпочитам днес и утре да отигравам стратегия с осиране. Пропуснах да отебележа че съм вътре с 0,5 процента от акаунта, при четири добавки ще съм вътре с 4-5 процента, това при вариант че видиме нива около 1,47. Което е твърде недостижимо според мене. А и ако минеме 1,47 ще затварям с добър ЛОСДруги въпроси?
Коментар
Коментар