Първоначално изпратено от Ajax4o
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от alekioПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от alekioПървоначално изпратено от IVO_Как сте спекуланти , ближете ли рани !? Можете ли да ми дадете адрес на сайт , където да следя най-важните индекси ( Дау , СП500 )
на живо , моля ! За предпочитане чужд ! Благодаря ! Лек ден !
http://www.bloomberg.com/, а за брокер пробвай с бенчмарка ама трябва да имаш по-голяма сума на разположение, понеже минимален обем по сделка е 0.05 или 50 долара марджин.
Ajax4o игра без стоп братле и аз така и ти знаеш де се омацаках, ама мисля че всеки е минал по този път
Приятна почивка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от alekioПървоначално изпратено от IVO_Как сте спекуланти , ближете ли рани !? Можете ли да ми дадете адрес на сайт , където да следя най-важните индекси ( Дау , СП500 )
http://www.bloomberg.com/, а за брокер пробвай с бенчмарка ама трябва да имаш по-голяма сума на разположение, понеже минимален обем по сделка е 0.05 или 50 долара марджин.
Ajax4o игра без стоп братле и аз така и ти знаеш де се омацаках, ама мисля че всеки е минал по този път
Приятна почивка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от alekioПървоначално изпратено от IVO_Как сте спекуланти , ближете ли рани !? Можете ли да ми дадете адрес на сайт , където да следя най-важните индекси ( Дау , СП500 )
Приятна почивкаFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IVO_Как сте спекуланти , ближете ли рани !? Можете ли да ми дадете адрес на сайт , където да следя най-важните индекси ( Дау , СП500 )
Приятна почивка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IVO_Как сте спекуланти , ближете ли рани !? Можете ли да ми дадете адрес на сайт , където да следя най-важните индекси ( Дау , СП500 )
на живо , моля ! За предпочитане чужд ! Благодаря ! Лек ден !From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
И още нещо да питам . Има ли някой информация за брокерски къщи
Лпгос и ПК95 ? Аз съм към Традер и СТС . Напоследък Традер често
ми блокира в сублимни моменти ( добре че още само гледам ) , а от
СТС нямам оплаквания , но имам усещането , че нещо им липсва !
Аз нямам база за сравнение , но сигурно някои от вас ще ме открехнат по въпроса !
Коментар
� -
Ajax4o
Здравейте, аз по принцип не пиша, само си чета))
Реших се да драсна два реда като прочетох предния постинг. Днес тъкмо си купих доста солидна/ за моя акаунт/ бройка на АМАТ. И те имат 1% ръст за днес.....)) Съвпадение или случайност. Ще видим как ще е в понеделник.... Ajax4o, за да не разводняваме тая тема, би ли могъл да ми пратиш на лични по подробни детайли на сделката ти с АМАТ? Нямам предвид с колко си влязал излязал и т.н..... Твоите сметки са твои, по -скоро кога, на каква цена са били акциите, какво е станало за 8 % down, и т.н.
Благодаря ти предварително.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IVO_Ajax4o , eй такива приятели като теб търся ! Сигурно сега си пиеш
Джони с черен етикет и си пушиш Боро ! А аз мръзна с пластмасова
чашка в разни фургончета !
де да беше такаЖалката истина е, че не е точно това което си представяш, но... Играх го при български брокер... не съм сигурен дали ми покриха поръчката, но със сигурност се забави малко повече от обичайното. Иначе пих Артоа, а сервитьорката се казваше Стела... ебаси иронията... и ме отряза на все отгоре на края на вечерта... явно трябва да пия по-малко преди да каня момичетата /Тема за размисъл!/
alekio - да, прецедент беше. Все още е най-голямата ми загуба... кажи речи път и полувина от твоята сметка в началото ... може и повече :lol: Но вече не правя такива неща! Обещах на мама да не съм екстремист камикадзе!А иначе най-бързата ми загуба беше с едни акции на АМАТ /Аплайт матириълс/. Както ми затвориха на 1% плюс, отвориха с гап от 8% и ми ебаха майката... гледах точно като теле в железница
Ама кат се казва - Итс хепън
Учете се младежи... пазара е най-невероятната тръпка... секса е необходимост, но пазара е тръпката, която те кара да се чувстваш истински жив - да се чувстваш господар на света и на другия ден най-нищожната и незначителна амеба, зелена еуглена или чехълче на същия този свят...
Много се разписах... деам... не трябваше да ми дават да пия толкова
Приятен уйкенд!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от Форекс Форексов
следя 15-20 валутни двойки, злато, петрол, стоки, индекси, фючърси на индекси и трежърита. Всичкото това е в 3 отделни терминала и ми е много лесно и приятно.
Часовника ми се движи по Гринуич, а отделно имам още четири, които ми показват часа във Франкфурт, Лондон, НЙ и Токио.
Но щом си убеден - отивам да пия Jim, за здравето на именниците и разбира се - за кеф. 8)
Jim нямам , но ще си сипя едно малко Jameson.
Наздраве за всички именници
1. Знам че чувам честно мнение
2. Винаги ме изслушват, преди да ми отговорят :lol:
Наистина следя около 25-30 графики, нито ме натоварва, нито ми отнема толкова време, колкото изглежда на пръв поглед.
Според него, след 28 часа трябва да има нещо като двойно дъно или сложна корекция с цел на север.
Да видим ще се получи ли!
Ех, Джей, помниш ли като отнесохме хурката в "дългосрочната" долар/йена лятото - пък за какви профити се бяхме приготвили - ехееееееее....Не отписвай още Монако. Загубихме една битка, а не войната. Ще си пробвам пак късмета там, но явно ще почакаме малко
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от IVO_Днес , двойката паунд-йена падна повече от 600 п. ( досега ) !!!
Уникално за мен ! Следя 4х от 1 г. и такова нещо не помня ! Ако човек
си беше пуснал едно лотче късо - вижте какво се получава - 12 лв. по
600 п. = 7200 лв. Уаууу! Ами при 10 лота ??? Има ли човек от вас
познал точната сума ? Задължително трябва да почерпи ! А ако има
на обратния полюс - нищо чудно да се запише в статистиката на
самоубийствата ! Какво ли ни очаква още ?
1 Lot = 100 000 base units
1 K = 1 000 base units
отношение към хората във Форума ! Ти си свикнал с Традер , а в СТС
поръчките се задават в лотове ! Там максимума е 10 на поръчка !
Аз съм играл максимум със 120к при пълна липса на ММ резултата е беше фрапиращо отрицателен :lol:
Предполгам, че този случай е бил прецендет в твойта трейдърска история
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ajax4oАбе ако човек може да си позволи да играе с обем от 100к то за него, едва ли ще са толкова много 7200 лева!
Аз съм играл максимум със 120к при пълна липса на ММ резултата е беше фрапиращо отрицателен :lol:
Леле къде съм тръгнал аз с 500 лв. си мисля , че ще покорявам света !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от IVO_Днес , двойката паунд-йена падна повече от 600 п. ( досега ) !!!
Уникално за мен ! Следя 4х от 1 г. и такова нещо не помня ! Ако човек
си беше пуснал едно лотче късо - вижте какво се получава - 12 лв. по
600 п. = 7200 лв. Уаууу! Ами при 10 лота ??? Има ли човек от вас
познал точната сума ? Задължително трябва да почерпи ! А ако има
на обратния полюс - нищо чудно да се запише в статистиката на
самоубийствата ! Какво ли ни очаква още ?
1 Lot = 100 000 base units
1 K = 1 000 base units
отношение към хората във Форума ! Ти си свикнал с Традер , а в СТС
поръчките се задават в лотове ! Там максимума е 10 на поръчка !
Аз съм играл максимум със 120к при пълна липса на ММ резултата е беше фрапиращо отрицателен :lol:From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
�
Коментар