IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ajax4o
    Първоначално изпратено от IVO_
    Как сте спекуланти , ближете ли рани !? Можете ли да ми дадете адрес на сайт , където да следя най-важните индекси ( Дау , СП500 )
    на живо , моля ! За предпочитане чужд ! Благодаря ! Лек ден !
    Демото на СТС и графики ти дава... иначе сайт http://www.stockcharts.com
    На СТС има ли ги индексите , че не мога да се ориентирам !

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio
      Първоначално изпратено от Ajax4o
      Първоначално изпратено от alekio
      Как сте спекуланти , ближете ли рани !? Можете ли да ми дадете адрес на сайт , където да следя най-важните индекси ( Дау , СП500 )
      Здравей прияелю
      http://www.bloomberg.com/, а за брокер пробвай с бенчмарка ама трябва да имаш по-голяма сума на разположение, понеже минимален обем по сделка е 0.05 или 50 долара марджин.
      Ajax4o игра без стоп братле и аз така и ти знаеш де се омацаках, ама мисля че всеки е минал по този път
      Приятна почивка
      Ми не... аз си имах стоп. Само че стопа ми беше прескочен от гапа и не се изпълни... това е нещо, което не зависеше от мен
      Е братле то си *бало майката така, тогава при кой брокер беше
      Здрасти приятелю ! Днес обещавам да си инсталирам Skype , за по лесна връзка , но да знаеш , че нямам микрофон . В момента съм към Традер , но се оглеждам за друг бракониер !

Коментар

Първоначално изпратено от alekio
        Здравей прияелю
        http://www.bloomberg.com/, а за брокер пробвай с бенчмарка ама трябва да имаш по-голяма сума на разположение, понеже минимален обем по сделка е 0.05 или 50 долара марджин.
        Ajax4o игра без стоп братле и аз така и ти знаеш де се омацаках, ама мисля че всеки е минал по този път
        Приятна почивка
        Ми не... аз си имах стоп. Само че стопа ми беше прескочен от гапа и не се изпълни... това е нещо, което не зависеше от мен
        Е братле то си *бало майката така, тогава при кой брокер беше

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio
          Здравей прияелю
          Приятна почивка
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
            Здравей прияелю
            Приятна почивка

Коментар

Демото на СТС и графики ти дава... иначе сайт http://www.stockcharts.com
              България Над Всичко

Коментар

• И още нещо да питам . Има ли някой информация за брокерски къщи
                Лпгос и ПК95 ? Аз съм към Традер и СТС . Напоследък Традер често
                ми блокира в сублимни моменти ( добре че още само гледам ) , а от
                СТС нямам оплаквания , но имам усещането , че нещо им липсва !
                Аз нямам база за сравнение , но сигурно някои от вас ще ме открехнат по въпроса !

Коментар

• Как сте спекуланти , ближете ли рани !? Можете ли да ми дадете адрес на сайт , където да следя най-важните индекси ( Дау , СП500 )

Коментар

• Ajax4o

Здравейте, аз по принцип не пиша, само си чета))
                    Реших се да драсна два реда като прочетох предния постинг. Днес тъкмо си купих доста солидна/ за моя акаунт/ бройка на АМАТ. И те имат 1% ръст за днес.....)) Съвпадение или случайност. Ще видим как ще е в понеделник.... Ajax4o, за да не разводняваме тая тема, би ли могъл да ми пратиш на лични по подробни детайли на сделката ти с АМАТ? Нямам предвид с колко си влязал излязал и т.н..... Твоите сметки са твои, по -скоро кога, на каква цена са били акциите, какво е станало за 8 % down, и т.н.
                    Благодаря ти предварително.

Коментар

Ajax4o , eй такива приятели като теб търся ! Сигурно сега си пиеш
                      Джони с черен етикет и си пушиш Боро ! А аз мръзна с пластмасова
                      чашка в разни фургончета !
                      Хахаха
                      де да беше така Жалката истина е, че не е точно това което си представяш, но... Играх го при български брокер... не съм сигурен дали ми покриха поръчката, но със сигурност се забави малко повече от обичайното. Иначе пих Артоа, а сервитьорката се казваше Стела... ебаси иронията... и ме отряза на все отгоре на края на вечерта... явно трябва да пия по-малко преди да каня момичетата /Тема за размисъл!/
                      alekio - да, прецедент беше. Все още е най-голямата ми загуба... кажи речи път и полувина от твоята сметка в началото ... може и повече :lol: Но вече не правя такива неща! Обещах на мама да не съм екстремист камикадзе! А иначе най-бързата ми загуба беше с едни акции на АМАТ /Аплайт матириълс/. Както ми затвориха на 1% плюс, отвориха с гап от 8% и ми ебаха майката... гледах точно като теле в железница Ама кат се казва - Итс хепън
                      Учете се младежи... пазара е най-невероятната тръпка... секса е необходимост, но пазара е тръпката, която те кара да се чувстваш истински жив - да се чувстваш господар на света и на другия ден най-нищожната и незначителна амеба, зелена еуглена или чехълче на същия този свят...
                      Много се разписах... деам... не трябваше да ми дават да пия толкова
                      Приятен уйкенд!
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                        Първоначално изпратено от Jay Gould
                        Първоначално изпратено от Форекс Форексов

следя 15-20 валутни двойки, злато, петрол, стоки, индекси, фючърси на индекси и трежърита. Всичкото това е в 3 отделни терминала и ми е много лесно и приятно.

Часовника ми се движи по Гринуич, а отделно имам още четири, които ми показват часа във Франкфурт, Лондон, НЙ и Токио.

Но щом си убеден - отивам да пия Jim, за здравето на именниците и разбира се - за кеф. 8)
                        Ха! Братле! Не ти ли стават като на охлюв очите?!! Аз ако го следя това ще започна да си приказвам сам на третия ден

Jim нямам , но ще си сипя едно малко Jameson.
                        Наздраве за всички именници
                        Аз понякога си говоря сам :lol: Това има 2 предимства:

1. Знам че чувам честно мнение
                        2. Винаги ме изслушват, преди да ми отговорят :lol:

Наистина следя около 25-30 графики, нито ме натоварва, нито ми отнема толкова време, колкото изглежда на пръв поглед.

Според него, след 28 часа трябва да има нещо като двойно дъно или сложна корекция с цел на север.

Да видим ще се получи ли!
                        Това си го говорим от два-три дни с един колега-отворко и ебач 8) - че е назрял момента за корекция на доларовия колапс. Ама тъй като си спазих обещанието да пия Джим (пих!), ако ще се ангажирам с цифри ще е утре.

Ех, Джей, помниш ли като отнесохме хурката в "дългосрочната" долар/йена лятото - пък за какви профити се бяхме приготвили - ехееееееее....
                        Не отписвай още Монако. Загубихме една битка, а не войната. Ще си пробвам пак късмета там, но явно ще почакаме малко
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Първоначално изпратено от BNBB
                          Днес , двойката паунд-йена падна повече от 600 п. ( досега ) !!!
                          Уникално за мен ! Следя 4х от 1 г. и такова нещо не помня ! Ако човек
                          си беше пуснал едно лотче късо - вижте какво се получава - 12 лв. по
                          600 п. = 7200 лв. Уаууу! Ами при 10 лота ??? Има ли човек от вас
                          познал точната сума ? Задължително трябва да почерпи ! А ако има
                          на обратния полюс - нищо чудно да се запише в статистиката на
                          самоубийствата ! Какво ли ни очаква още ?
                          Колега,
                          1 Lot = 100 000 base units
                          1 K = 1 000 base units
                          Да ! Това го знам , не разбирам какво съм сбъркал ! Ти сутринта питаше за СТС , а сега се опитваш да ми даваш акъл ! Не така приятелю , може да си напред с материала , но запази уважително
                          отношение към хората във Форума ! Ти си свикнал с Традер , а в СТС
                          поръчките се задават в лотове ! Там максимума е 10 на поръчка !
                          Абе ако човек може да си позволи да играе с обем от 100к то за него, едва ли ще са толкова много 7200 лева!
                          Аз съм играл максимум със 120к при пълна липса на ММ резултата е беше фрапиращо отрицателен :lol:
                          Братле ти тука ме изпълни,
                          Предполгам, че този случай е бил прецендет в твойта трейдърска история

Коментар

• Ajax4o , eй такива приятели като теб търся ! Сигурно сега си пиеш
                            Джони с черен етикет и си пушиш Боро ! А аз мръзна с пластмасова
                            чашка в разни фургончета !

Коментар

Абе ако човек може да си позволи да играе с обем от 100к то за него, едва ли ще са толкова много 7200 лева!
                              Аз съм играл максимум със 120к при пълна липса на ММ резултата е беше фрапиращо отрицателен :lol:
                              120 K !?! Tова сигурно при чужд брокер ? Ти сигурно си милионер !
                              Леле къде съм тръгнал аз с 500 лв. си мисля , че ще покорявам света !

Коментар

Първоначално изпратено от BNBB
                                Днес , двойката паунд-йена падна повече от 600 п. ( досега ) !!!
                                Уникално за мен ! Следя 4х от 1 г. и такова нещо не помня ! Ако човек
                                си беше пуснал едно лотче късо - вижте какво се получава - 12 лв. по
                                600 п. = 7200 лв. Уаууу! Ами при 10 лота ??? Има ли човек от вас
                                познал точната сума ? Задължително трябва да почерпи ! А ако има
                                на обратния полюс - нищо чудно да се запише в статистиката на
                                самоубийствата ! Какво ли ни очаква още ?
                                Колега,
                                1 Lot = 100 000 base units
                                1 K = 1 000 base units
                                Да ! Това го знам , не разбирам какво съм сбъркал ! Ти сутринта питаше за СТС , а сега се опитваш да ми даваш акъл ! Не така приятелю , може да си напред с материала , но запази уважително
                                отношение към хората във Форума ! Ти си свикнал с Традер , а в СТС
                                поръчките се задават в лотове ! Там максимума е 10 на поръчка !
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X