IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IVO_
    Здравейте !
    Искам да се извиня на Форексов и Крителин !
    Те са добри момчета и имаха пълно право да ме псуват !
    А и за какво са тези форуми , ако не за псуване и избиване на комплекси ? Смятате ли , че някой преуспял бизнесмен ще влиза по разни форуми , за да споделя как е спечелил 1 млн. тези дни ?
    Тука сме неудачниците и ще се търпим такива , каквито сме !
    Това е едно гето и цялата флора и фауна го доказва !
    Наздраве на Мариян и моралното ченге Блях-Грух !
    Приятно триене !
    тц,тц,тц колега тежки думи казваш та ти ни нарече клоака почти не всеки е тук да избива комплекси а да обменя опит и да потърси мнение макар че тая игра форекс се играе винаги сам
    Pip master

Коментар

• Здравейте !
      Искам да се извиня на Форексов и Крителин !
      Те са добри момчета и имаха пълно право да ме псуват !
      А и за какво са тези форуми , ако не за псуване и избиване на комплекси ? Смятате ли , че някой преуспял бизнесмен ще влиза по разни форуми , за да споделя как е спечелил 1 млн. тези дни ?
      Тука сме неудачниците и ще се търпим такива , каквито сме !
      Това е едно гето и цялата флора и фауна го доказва !
      Наздраве на Мариян и моралното ченге Блях-Грух !
      Приятно триене !

Коментар

• В новия вариант, вече не знам в коя вълна сме със сигурност.
        Ето и старото броене:

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Arrow
          Първоначално изпратено от RockyI
          пише долу че няма връзка
          Влез в сайта на СТС Финанс там има предоставени няколко ИП адреса все един ще стане!
          Да, оправих се!
          Не знам какво стана преди, но сега всичко е наред!

Коментар

• Първоначално изпратено от RockyI
            пише долу че няма връзка
            Влез в сайта на СТС Финанс там има предоставени няколко ИП адреса все един ще стане!

Коментар

• пише долу че няма връзка

Коментар

• Можете ли да влизате МТ4 на СТС Финанс?
                аз не мога

Коментар

• Здравейте! Искам да попитам колегите ползвате ли risk reversal индикатори и ако ползвате, бихте ли ми казали сайт, където може да се намери такава информация. Засега успях да я намеря само на сайта на dailyFX+, ама копелетата искат депозит иначе не предоставят инфото безплатно. Успешна предстояща седмица на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                    Първоначално изпратено от Plamen1967
                    Ако си затворил на профит поздравления от мене. Явно още има да го "уча" А$
                    ....човек се учи докато е жив...ще си запазя правото за поздравления за друг път....... по-близо съм до стопа на 92....но най-лошия вариант би бил да остане тук ...кой знае къде ще отвори в понеделник.....
                    Е*ати хакера .......... помощ, шпионират ме, хехе ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                      Първоначално изпратено от the fan*
                      Пламене, каквото и да си говорим за тази двойка, резултатите от изборите ще оформят картината.... аз лично се надявам на профит, пък ако е стоп да е до края на днешната търговия....
                      ....човек се учи докато е жив...ще си запазя правото за поздравления за друг път....... по-близо съм до стопа на 92....но най-лошия вариант би бил да остане тук ...кой знае къде ще отвори в понеделник.....

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                        ako zatworim daily bara nad 4820/30 shte se obrazuwa mai PIN bar. Ta w ponedelnik shte e dobur whod kude 4870 ili 4773 za kusi pozicii,Stop nad 4900
                        1.50 shte pochaka.....ha da widim !
                        За да се образува пин-бар трябва в понеделник цената да се задържи под 1.4850/60.Тогава ще имаме активна тази формация със цел 1.4616

Коментар

• При озито затварям ръчно само но 3 пипа профит, пия си с кеф ракийката, и два дни ще спя като момченце! В неделя вечер ще дебня в кая посока ще е гап-а, И ако успея да се включа преди да са приравнили котировките, ще съм бог!! Правил съм го понякога!!
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                            Пламене, каквото и да си говорим за тази двойка, резултатите от изборите ще оформят картината.... аз лично се надявам на профит, пък ако е стоп да е до края на днешната търговия....

Коментар

• Ето още едно потвърждение на тезата ми, че следва поне 3-месечен период на търговия в рамките на 5-6 фигури без ясно изразен тренд...
                              Nov. 23 -- Airbus SAS may cut its 2 billion- euro research budget to trim costs as the dollar's decline becomes "life threatening'' for the world's largest planemaker, Chief Executive Officer Tom Enders said.

The dollar-euro rate has ``passed the pain barrier,'' Enders told Airbus works-council representatives in Hamburg, Germany, yesterday.

Коментар

• DOW makar да е 120 точки нагоре в края на деня очаквам да затвори на макс 50поинтс + ако не на 0 (лихвите по ценните книжа се вдигат, $ поскъпва, йената поскъпва давайки индикация че страха е все още на високо ниво).

Коментар

X