Първоначално изпратено от IVO_
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Здравейте !
Искам да се извиня на Форексов и Крителин !
Те са добри момчета и имаха пълно право да ме псуват !
А и за какво са тези форуми , ако не за псуване и избиване на комплекси ? Смятате ли , че някой преуспял бизнесмен ще влиза по разни форуми , за да споделя как е спечелил 1 млн. тези дни ?
Тука сме неудачниците и ще се търпим такива , каквито сме !
Това е едно гето и цялата флора и фауна го доказва !
Наздраве на Мариян и моралното ченге Блях-Грух !
Приятно триене !
Коментар
� -
В новия вариант, вече не знам в коя вълна сме със сигурност.
Ето и старото броене:
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
� -
Здравейте! Искам да попитам колегите ползвате ли risk reversal индикатори и ако ползвате, бихте ли ми казали сайт, където може да се намери такава информация. Засега успях да я намеря само на сайта на dailyFX+, ама копелетата искат депозит иначе не предоставят инфото безплатно. Успешна предстояща седмица на всички!
Коментар
� -
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от the fan*Първоначално изпратено от Plamen1967Ако си затворил на профит поздравления от мене. Явно още има да го "уча" А$... по-близо съм до стопа на 92....но най-лошия вариант би бил да остане тук ...кой знае къде ще отвори в понеделник.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Plamen1967Първоначално изпратено от the fan*Пламене, каквото и да си говорим за тази двойка, резултатите от изборите ще оформят картината.... аз лично се надявам на профит, пък ако е стоп да е до края на днешната търговия....... по-близо съм до стопа на 92....но най-лошия вариант би бил да остане тук ...кой знае къде ще отвори в понеделник.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от masagorako zatworim daily bara nad 4820/30 shte se obrazuwa mai PIN bar. Ta w ponedelnik shte e dobur whod kude 4870 ili 4773 za kusi pozicii,Stop nad 4900
1.50 shte pochaka.....ha da widim!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the fan*Пламене, каквото и да си говорим за тази двойка, резултатите от изборите ще оформят картината.... аз лично се надявам на профит, пък ако е стоп да е до края на днешната търговия....
Коментар
� -
Ето още едно потвърждение на тезата ми, че следва поне 3-месечен период на търговия в рамките на 5-6 фигури без ясно изразен тренд...
Nov. 23 -- Airbus SAS may cut its 2 billion- euro research budget to trim costs as the dollar's decline becomes "life threatening'' for the world's largest planemaker, Chief Executive Officer Tom Enders said.
The dollar-euro rate has ``passed the pain barrier,'' Enders told Airbus works-council representatives in Hamburg, Germany, yesterday.
Коментар
�
Коментар