IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BNBB
    Колеги, както писах преди време вече търгувам само интрадей и скалпове. Дайте някакви свежи търговски системи за скалп, които да работят ефективно. Трябват ми 10 пипса на ден
    Здрасти,
    От извесно време следя А$ и може би той е доста подходящ за твоята игра.
    Игра само след затваряне на Американския пазар до 1 час от отваряне на Австралийския и след затваряне до отваряне на Американския (защото тогава няма новини вързани с Австралийския $).
    Ако ДАУ е нагоре (а за най сигурно потвърди го с Йената спрямо $ и А$ дали е паднала) купуваш след като А$ направи 10-15 пипс нагоре. И обратното продаваш когато падне 10-15 пипс. Обикновенно движенито на А$ е мин 30пипс като тръгне да се качва и пада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      Ааааа - хахах - хахааа, Караконджул, ти да не нахлупи каскет? :lol:
      Имаше една готина иконка из нета, имотикон с каскет ще я използвам вече!

Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      Ако нещо дава истинско спокойствие, то това е добрия ММ. Трябва да се търгува графиката, а не парите. А това се учи много по-трудно от системите
      Това не беше по графика, а по фундамент. Аз търгувам краткосрочно по графика и по-дългосрочно по фундамент. Например НИ не бих си купил по МА50 Пък да държа една позиция половин година или повече срещу спреда не ми се е отдавало...

Успехи и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
        Малко трудно се играе средносрочна и дългосрочно срещу такъв зверски суап
        Ааааа - хахах - хахааа, Караконджул, ти да не нахлупи каскет? :lol:

Ако нещо дава истинско спокойствие, то това е добрия ММ. Трябва да се търгува графиката, а не парите. А това се учи много по-трудно от системите

Нямам време да чатя повече, успешен ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
          Tака е, така е! Няма спор, но дори и аз се поддавам на емоцията понякога.. така да се каже "лирическо отклонение"
          E kak ponjakoga da ne te e jad. Вече за 6 път ми удря стопа ДАХ30. Не си намери мястото. Ту уп, то даун

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
            ..спокойно можеш да ползваш системи с таргет м/у 8000 и 11000 пипса и като видиш 10 да затваряш....
            :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CrazyHorse, според мен един трейдър трябва да премине през процес на душевно пречистване. Чисто психологически, човек губи защото се страхува да спечели. Страхува се да спечели защото не вярвя сам че е достоен и го заслужава. Пазара не наказва никого, той просто ти подава бича а ти по своя воля го взимаш и се линчуваш - защото си извършил неща които подсъзнателно оценяваш като достойни за наказание. Това ти го казвам от собствен опит :lol: :lol: :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
              хехехе това ме подсеща да разкажа малко...за трейдинга и това че на 90 и повече % е психология...та така де... трейда е предимно психология и психика умението да се сдържа човек, да подтиска първичните желания, да изчаква достатъчно, да не заема позиции, да не се притеснява, да вярва, да приема загубите...всичко това + още дава добър резултат в търговията, но малцина успяват да го осъзнаят и да се преборят със себе си...това може да звучи смешно. налудничаво или както си искате го определяйте, но само човек който го е изживял и осъзнал може да разбере за какво иде реч та това е, мързи ме да пиша повече за нещо толкова "абстрактно"...системата е само една малка част, дисциплината е по-голямата част от майсторлъка
              Така е, така е! Няма спор, но дори и аз се поддавам на емоцията понякога.. така да се каже "лирическо отклонение"
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

Първоначално изпратено от Ajax4o
                Първоначално изпратено от CrazyHorse
                Първоначално изпратено от IVO_
                Еврото няма да мине скоро 1.49 ! Пада ! YES ! YES ! YES !
                хаххаха...сдържай емоциите си или си обречен...нищо лично...
                хехехе това ме подсеща да разкажа малко...за трейдинга и това че на 90 и повече % е психология...та така де... трейда е предимно психология и психика умението да се сдържа човек, да подтиска първичните желания, да изчаква достатъчно, да не заема позиции, да не се притеснява, да вярва, да приема загубите...всичко това + още дава добър резултат в търговията, но малцина успяват да го осъзнаят и да се преборят със себе си...това може да звучи смешно. налудничаво или както си искате го определяйте, но само човек който го е изживял и осъзнал може да разбере за какво иде реч та това е, мързи ме да пиша повече за нещо толкова "абстрактно"...системата е само една малка част, дисциплината е по-голямата част от майсторлъка
                hi4 даже не зву4и налудничаво на мен ми е до болка познато пък и на други които са в треида ти говориш за дисциплината и тва е
                за мен колкото по малко стоя пред компа толкова по малко глупости правя)
                Pip master

Коментар

• Ивчо, селски стоп на 4780 може да дава технически смисъл но аз не бих се надявал да се изпълни. Долара е много зле, еврото като избабани 1.50 и няма да остане жив доларов бик, да ловиш връх е много трудна задача!

Трейд, с БНБ-то си говорихме за долар-йена преди 4-5 месеца и аз чаках 10 фигурки надолу. За тогава ще е интересно да пренавием лентата и да видим експерта от У-Би-Съ какви ги е плацал. :lol: Малко трудно се играе средносрочна и дългосрочно срещу такъв зверски суап и от движението хванах някой и друг смешен интрадневен скалп, но мисълта ми беше да се побазикам с БНБ и да се самоизтъкна :lol: И все пак още движението не е приключило, има още път надолу и клоуна Бернанке като резне лихвата на 11-ти ще отидеме на 105 като нищо...

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                    Първоначално изпратено от BNBB
                    Колеги, както писах преди време вече търгувам само интрадей и скалпове. Дайте някакви свежи търговски системи за скалп, които да работят ефективно. Трябват ми 10 пипса на ден
                    ..спокойно можеш да ползваш системи с таргет м/у 8000 и 11000 пипса и като видиш 10 да затваряш....
                    а ако са 8000-11000 в минус - няма страшно ще излязат и 10те хеххехене така, не така...
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                      Първоначално изпратено от CrazyHorse

Коментар

Коментар

• EUR/USD

здр авеите тая работа на 4 часова ми мяза на глава и рамене само дето нещо неклаина не се намира лесно преди се формираха едни П образни фигури при еврото и следваше спад от поне фигъра но оттогава мина маи една година има няма караконджул каква ти бе средносрочната прогноза за туранагите че не ми се рови ??
                          Pip master

Коментар

From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_

Коментар

БНБ, спомняш ли си средносрочната ми прогноза долар-йена?

Коментар

Working...
                                X