Първоначално изпратено от IVO_
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от kritelinЗдравейте колеги,
днеска чакам кабелът да тества 2.0740/2.0750 зоната,а еврото прескочи ли 1.4880 се отправя за 1.4935.
Гледам,че DAX е зелен и фючърсите на Дау също са на плюс и може по-късно през деня да видим изтегляне на керитата нагоре,което потвърждава това,което съм написал горе.Ще видим какво ще стане
Успех
кажи нещо за к$/йена
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от kritelinЗдравейте колеги,
днеска чакам кабелът да тества 2.0740/2.0750 зоната,а еврото прескочи ли 1.4880 се отправя за 1.4935.
Гледам,че DAX е зелен и фючърсите на Дау също са на плюс и може по-късно през деня да видим изтегляне на керитата нагоре,което потвърждава това,което съм написал горе.Ще видим какво ще стане
Успех
кажи нещо за к$/йена
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinЗдравейте колеги,
Успех
кажи нещо за к$/йена
Коментар
-
Здравейте колеги,
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Здравейте ,
от тук 1.4860 мисля че ще ударим 1.49 за малко и после ще слезем 1.4840 и после организираме едно покачване или за нов връх или за 1-2-3- , като аз лично чакам 1.4940 и после даун поне 2 фигури .
Упсех
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagordobur wecher kolegi,
az si otrisuwah tazi wecher,a eto go i produkta ...mislia che niwata okolo 4866/70 sa dobri za short,no sus tunak stop nad 61.8 fibo.Na golemite grafiki ima put nagore oshte ,no sum reshil da go probwam tozi pin bar
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от IVO_Здравейте !
Искам да се извиня на Форексов и Крителин !
Те са добри момчета и имаха пълно право да ме псуват !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от IVO_Здравейте !
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от IVO_Здравейте !
Коментар
Коментар