IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ZDRAVEITE
    RIADKO PICHA TUK NO
    MISLIA CHE E TENDENCIIATA SLED TAKIWA KACHWANIA ILI PADANE NA DOLARA FORUMA DA SE IZPRAZWA OT ENTUSIASTI
    ZA TIAH E POSLANIETO MI - NE SE PLACHETE TOWA E OPIT
    AKO NIAKOI SE INTERISUWA KAK SE TARGUWA NA FOREKS I KOI ANALIZ E WAGEN MOGE DA PROCHTE PREDICHNOTO MI POSLANIET.E IZRECHENIE
    USPEH NA STARITE KOKALI

Коментар

• Любовна двойка в леглото.
      - Може ли да те наричам Ева?
      - Защо?
      - Защото си ми първата.
      - Е, щом съм ти първата може ,а аз ще те наричам "Боинг".
      - Защо Боинг?
      - Защото си ми 747-мия.
      :lol: :lol: :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
        Защо доларът няма да се спре нито на 1,50 нито на 1,75... след време:
        http://articles.moneycentral.msn.com...onsInDebt.aspx
        e/d=1,60 nqma da padne! Ewentualno e/d=1,62, za koeto weche mnogo se symnqwam!

Коментар

• Защо доларът няма да се спре нито на 1,50 нито на 1,75... след време:
          http://articles.moneycentral.msn.com...onsInDebt.aspx

Коментар

• Първоначално изпратено от triniti
            tyk mi se vijda edin long signal za bye eur/usd bye 1.4840 cel 1.489 stop 1.482 kakvo mislite po vaprosa?
            трише ще говори в 18:00 ама не знам на каква тема . аз имам дълга със стоп на 1.4810 , ще отворя целта преди новините но 1.4890 е добра от там мисля да ривърсна за 1.4750 . все ми се струва едно избиване на стопове под 1.4780 , ама може и да не стане така . Щр го давам ръчно засега пуък да видиме какво ще излезе накрая .
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• tyk mi se vijda edin long signal za bye eur/usd bye 1.4840 cel 1.489 stop 1.482 kakvo mislite po vaprosa?
              Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                Опитвам се да тествам новаторска система за търговия с МА 100. Искам така да я нагодя, че да не ползвам никакви други индикатори и филтри. Сега я тествам на демо, ако имам над 90 процента успеваемост ще я приложа на риъл.

Струва ми се че тя може да се прилага на 5, 15 и 30 М тайм фрейм.

Купуваш или продаваш при пробив на МА100 с цел 10 пойнта. МА100 ще я наречем за целите на моята стратегия точка на отричане. Ако цената пробие МА100, то по-вероятно е да отчете поне 10 пойнта в нашата посока или с 3-те пипса де факто залагаш 13 пипса тейк профит.

Дори и да не я пресече, още по-добре веднага под или над МА100 слагаш нов ордер обратно и пак излизаш на печалба.

Стремя се да изработя елементарна стратегия, като целите ми на ден са не повече от 10 пойнта. Искам да търгувам с план - 10 пойнта на ден или 200 сигурни пипса на месец. При сделки с 5 лота сметнете си сами печалбата.
                100 MA мисля че се ползва на дневна графика . Другите няма смисъл , ако играеш с Ма на 5 и 30 мин , ползвай така неречената "Бъни Гърл" , при която се влиза при пресичане на 20 МА със 5 Периодната , за прости МА та говорим . Работи много добре и до сега въпреки че е стара . Ако те интересува ще ти разкажа повече , но си мисля че добре ги знаеш тези работи .

Упсех
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Текущо при паунд/$ имам дълга от 2,06 със стоп на 2, 0620 и 1/3 затворена на 95 пипа профит. много разнопосочни сигнали има при тази двойка. Все пак моето мнение е , че един тренд винаги е по-вероятно да продължи. Ако обаче пробием важни нива на подкрепа се отваря възможност за отиграване на голямо движение надолу (евентуална Ц вълна)

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                    Първоначално изпратено от Plamen1967
                    BNBB
                    Когато пазаря (няма значение кой) пресича 100МА той никога не го пресича за 10 пипс а минимум за 30-40 пипс. Погледни историята. За това по добре играй +20
                    Обичам сигурното, защо да рискувам. Сметни си какви профити можеш да постигнеш без никакви нерви ако на ден хващаш по един сигнал на МА100 с таргет 10 пипса. Като сложиш спреда при евро-долар три пойнта - ето ти 13 пипса. Аз даже се чудя дали да не се слага таргет от по седем пипса, така стават точно десет пойнта със спреда.
                    Пък ако го отиграваш ръчно можеш да чаксаш и повече, прав си. Но говоря като автоматизирана система, виждаш точката на отричане, пускаш ордера с лимита и отиваш да си пушиш цигарката.
                    sus sushtiqt yspeh si igraesh signala i naprimer pri 8 pipsa pechalba slagash stop na nula i plavasht stop i nagore dokadeto sabq pokaje sled kato si garantirash tvoite 7 ili 10 pipsa
                    Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                      BNBB
                      Когато пазаря (няма значение кой) пресича 100МА той никога не го пресича за 10 пипс а минимум за 30-40 пипс. Погледни историята. За това по добре играй +20
                      Обичам сигурното, защо да рискувам. Сметни си какви профити можеш да постигнеш без никакви нерви ако на ден хващаш по един сигнал на МА100 с таргет 10 пипса. Като сложиш спреда при евро-долар три пойнта - ето ти 13 пипса. Аз даже се чудя дали да не се слага таргет от по седем пипса, така стават точно десет пойнта със спреда.
                      Пък ако го отиграваш ръчно можеш да чаксаш и повече, прав си. Но говоря като автоматизирана система, виждаш точката на отричане, пускаш ордера с лимита и отиваш да си пушиш цигарката.

Коментар

• BNBB

Коментар

• Опитвам се да тествам новаторска система за търговия с МА 100. Искам така да я нагодя, че да не ползвам никакви други индикатори и филтри. Сега я тествам на демо, ако имам над 90 процента успеваемост ще я приложа на риъл.

Струва ми се че тя може да се прилага на 5, 15 и 30 М тайм фрейм.

Купуваш или продаваш при пробив на МА100 с цел 10 пойнта. МА100 ще я наречем за целите на моята стратегия точка на отричане. Ако цената пробие МА100, то по-вероятно е да отчете поне 10 пойнта в нашата посока или с 3-те пипса де факто залагаш 13 пипса тейк профит.

Дори и да не я пресече, още по-добре веднага под или над МА100 слагаш нов ордер обратно и пак излизаш на печалба.

Стремя се да изработя елементарна стратегия, като целите ми на ден са не повече от 10 пойнта. Искам да търгувам с план - 10 пойнта на ден или 200 сигурни пипса на месец. При сделки с 5 лота сметнете си сами печалбата.

Коментар

• Njakoj sledi li zlatoto.
                            Maj там направихме двоен връх на 835 и ако затворим на - днес ще е много силен сел сигнал.
                            Накой с мнение?

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul

Имаше една готина иконка из нета, имотикон с каскет ще я използвам вече!

Това не беше по графика, а по фундамент. Аз търгувам краткосрочно по графика и по-дългосрочно по фундамент. Например НИ не бих си купил по МА50 Пък да държа една позиция половин година или повече срещу спреда не ми се е отдавало...

Успехи и на теб!
                              :lol: Ето ти иконката.

ТА за съжаление е по-сложен и широкообхватен подход, отколкото изглежда за масовката. Но за НИ и МА50, се съгласявам напълно! 8) МА са интересна тема за дискусия по принцип - аз не виждам логика да се слага какъвто и да е период там и той да се счита за валиден или работещ - откъде накъде трябва МА да е с период 5, 8, 20, 50 и тн. Същото важи и за индикаторите - каква е логиката да се използва даден период (в повечето случаи - 14) - НИКАКВА. Не е лесно да си цъкач в днешно време

Особено пък точно в ДНЕШНОТО време, щото освен че е дъждовно, е и рейнджово

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                                Първоначално изпратено от the fan*
                                ..спокойно можеш да ползваш системи с таргет м/у 8000 и 11000 пипса и като видиш 10 да затваряш....
                                :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CrazyHorse, според мен един трейдър трябва да премине през процес на душевно пречистване. Чисто психологически, човек губи защото се страхува да спечели. Страхува се да спечели защото не вярвя сам че е достоен и го заслужава. Пазара не наказва никого, той просто ти подава бича а ти по своя воля го взимаш и се линчуваш - защото си извършил неща които подсъзнателно оценяваш като достойни за наказание. Това ти го казвам от собствен опит :lol: :lol: :lol:
                                mdaa ima dosta madrost v dumite ti, kakto i drug pat...zabelqzal sam

Коментар

Working...
                                X