(((
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
За тези които търгуват К$
Canada's Dollar Nears Seven-Week Low on Rate-Cut Speculation
За справка:
http://www.bloomberg.com/apps/news?p...oQg&refer=home
Коментар
-
Plamen1967
В момента най-големия проблем на републиканците е да разберат Хилъри дали е лесбийка или гей , обаче Буш той е каубоец и успя да я убеди за нещо си там до 2012 година ще кажат за какво. Бил се скъсваше да кръшка понеже тя толкова е крейзи че дърпаше конците без да е президент. Вече републиканците я избраха за най-желания противник ...остава да направят изборите и тя да ги спечели и после Дау ще пробие 20к. пункта дори няма да ги усетят като резистънс а американските компани които сега листнати на борсата отмъкнаха парите в Китай уж да ги инвестират а сега решиха да фалират ще им се наложи да събират по 1.50 от всяко китайче членски внос там ще им обещаят че ще станат богати като Бъфет...и парите ще ги откраднат да ги инвестират в САЩ на хубаво място.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от Петър КараивановPlamen1967 - а ако знаеш само как ще те "дялкат" в курсовете.....
Преди малко се върнах от ОББ - $/лев курс купува 1.3096 , курс продава 1.3286. Има - няма 1 евро цент.....к'во му плащаш ???
Успех
Като дилър в банка , трябва да ти кажа , че на най-добрите ни клиенти ( с суми над 1 мио$) минимум ги "клъцках" с 50 пипса и те бяха МНОГО ДОВОЛНИ. А за такива с по-скромни суми за по-малко от фигура ,не си правех труда да ги слушам , камо ли да им дам "специален" кУрс ;-)
Но ти имаш право и да не ми вярваш........
Успех в спекулата с вътрешен вирмент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановPlamen1967 - а ако знаеш само как ще те "дялкат" в курсовете.....
Преди малко се върнах от ОББ - $/лев курс купува 1.3096 , курс продава 1.3286. Има - няма 1 евро цент.....к'во му плащаш ???Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Днес е умрял за пазар ден - като времето в София ! Мрачно и мъгливо ! В този ред от разсъждения , може да се каже , че без САЩ -
Европа и останалия свят нищо не могат да направят !
Нищо , че долара пада и американската икономика е в криза !
За да докажеш , че си силен ти трябва слаб противник , иначе за
нищо не ставаш ! Така и американците ни биха на волейбол !
Нашите определено са класа над тях , но те се нахъсаха и ни биха с
късмет ! Жалко за това !
А някой тука в този форум твърдеше че САЩ са "никой"
Всеки се равнява по хамериканците независимо дали им харесва или не
Сила са били и ще си останат, макар че този Буш като го видя по ТВ-то ми призлява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановPlamen1967 - а ако знаеш само как ще те "дялкат" в курсовете.....
Преди малко се върнах от ОББ - $/лев курс купува 1.3096 , курс продава 1.3286. Има - няма 1 евро цент.....к'во му плащаш ???
УспехForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Днес е умрял за пазар ден - като времето в София ! Мрачно и мъгливо ! В този ред от разсъждения , може да се каже , че без САЩ -
Европа и останалия свят нищо не могат да направят !
Нищо , че долара пада и американската икономика е в криза !
За да докажеш , че си силен ти трябва слаб противник , иначе за
нищо не ставаш ! Така и американците ни биха на волейбол !
Нашите определено са класа над тях , но те се нахъсаха и ни биха с
късмет ! Жалко за това !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Да Хепи68,
Точно това имах в предвид, но става въпрос не за големи суми до няколко хиляди паунда или $.
Аз имам 4 текущи сметки в Булбанк Е, $, Паунд и лева ще им се обадя да ги питам дали ще мога чрез интернет банкинг да трансферирам пари от една в друга.
Инетерсува ме дали някой прави това в моемента и да ми препоръча банка за да сравнявам.
успехForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Да Хепи68,
Точно това имах в предвид, но става въпрос не за големи суми до няколко хиляди паунда или $.
Аз имам 4 текущи сметки в Булбанк Е, $, Паунд и лева ще им се обадя да ги питам дали ще мога чрез интернет банкинг да трансферирам пари от една в друга.
Инетерсува ме дали някой прави това в моемента и да ми препоръча банка за да сравнявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча банка в България, която да ми дава лесна възможност за прехвърляне на пари от една валута в друга по интернета.
Аз имам Булбанк и тепърва ще се допитам до тях дали предлагат тази услуга, но ако някой има информация ще бъда благодарен.
USpehForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68Първоначално изпратено от trinitiПървоначално изпратено от Plamen1967Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча банка в България, която да ми дава лесна възможност за прехвърляне на пари от една валута в друга по интернета.
Аз имам Булбанк и тепърва ще се допитам до тях дали предлагат тази услуга, но ако някой има информация ще бъда благодарен.Аз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
Коментар