Първоначално изпратено от triniti
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча банка в България, която да ми дава лесна възможност за прехвърляне на пари от една валута в друга по интернета.
Аз имам Булбанк и тепърва ще се допитам до тях дали предлагат тази услуга, но ако някой има информация ще бъда благодарен.Аз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
-
Аз лично много обичам критиката , особено когато не е злонамерена , както повечето от критиките във форума и си признавам винаги грешките като се мъча да се уча от тях . Ще ти споделям отиграванията си и ще съм благодарен да ми помагаш да откривам собствените си грешки, ама нали знаеш човекът е единственото животно, което повтаря грешките си
Коментар
-
Първоначално изпратено от denislav_ilievХапи ,
Ако ми посочиш някой , който няма мужда от избистряне му давам всичките си доходида ги управлява. Аз не деля позициите си на къси и дълги или в една или друга посока. Имам максимална загуба, възможна печалба , конфигурация и сигнал. Успех !
На лични може да споделиш каква е твоята стратегия , ще е много интересно за мен
Моята стратегия едва ли би ти помогнала. Само ще споделя, че досега на 3-ма човека съм разработвала системи на база техни предпочитания, но това не доведе до нищо - въпреки че системите бяха на база техен инструментариум, те не могат да възприемат защо системата е изградена по дадения начин. А в една система всеки детайл трябва да има причина да бъде на съответното място.
Но пък ако ти е интересно, мога да те "критикувам"до безкрай, за да опиташ да намериш правилните детайлчета
Не се правя на гуру - просто ми се иска да помогна и да предам наученото от мен на някой така, както на мен преди 2 години ми помогнаха. Но насила не мога да го направя - всичко е въпрос на желание.
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Хапи ,
Ако ми посочиш някой , който няма мужда от избистряне му давам всичките си доходида ги управлява. Аз не деля позициите си на къси и дълги или в една или друга посока. Имам максимална загуба, възможна печалба , конфигурация и сигнал. Успех !
На лични може да споделиш каква е твоята стратегия , ще е много интересно за мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от beinsaСлед спада на паунда в последните седмици какви са вашите прогнози за в близко бъдеще, в смисъл следващата седмица например. Просто разполагам с добра сума паунди и се интересувам дали да ги сменя утре в лева или да изчакам следващата седмица или по-натам дори. Извинявайте за непрофесиалният ми въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagordobro utro na wsichki,
eur/usd si e za kupuwane ot tuka 4828,Sl 4817 i celi 49xx...ako me izkara shte tursia pak whod ot 4785-sledwashtata spunka.
УспехForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
днес е thanksgiving...почивка за хамерикапуйка и други нвща...за пазара не се знае
обърнете внимание на последните 2 години когато пак по thanksgiving е имало доста здрави движения, така че не подценявайте ситуацията...целите нагоре са като начало 1.4890 и при пробив здраво над 1.49 целта идва тест на психологическото ниво 1.50. Минимална засилка до 1.4696 като интрадей...
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от denislav_ilievHappy68 , виждам го след като е станалоАз бях къс в паунд/$ от нива 2,07 някъде и очаквах спад до 2,0250 и на 123 формацията ми биеше стопове вместо да влизам от там
( което като се замисля си е алтернативна печалба) Сега да видим колко ще е силен сигналът при евентуален пробив. ти имаш ли позиция ?
П.С : виж РСИ каква дивергенция е дало точно на дъното на 15 ноемвриОпитваш се да играеш в двете посоки, което е доста опасно нещо. Не че не може, но се иска повече опит - примерно, при късата - добре е, че си имал цел, но по пътя за тази цел трябва да наблюдаваш за признаци, които биха ти подсказали, че може и да не стигне дотам. Аз не знаех, че използваш и РСИ, а той, в комбинация с идеалния кендъл са си чист знак, че за момента движението спира и е трябвало да излезеш. Сега вече съм сигурна, че имаш нужда от избистряне на системата ти.
Аз тази седмица съм неутрално-къса в паунда. Причината е кендъл-формацията на седмична - обръщаща, но пък ще иска малко време. Затова, само малко къса като теб и изход. Сега - пас. Ако нещата се променят, ще се промени и моето мнение.Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Happy68 , виждам го след като е станалоАз бях къс в паунд/$ от нива 2,07 някъде и очаквах спад до 2,0250 и на 123 формацията ми биеше стопове вместо да влизам от там
( което като се замисля си е алтернативна печалба) Сега да видим колко ще е силен сигналът при евентуален пробив. ти имаш ли позиция ?
П.С : виж РСИ каква дивергенция е дало точно на дъното на 15 ноември
Коментар
Коментар