IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от triniti
    Първоначално изпратено от Plamen1967
    Здравейте,
    Някой може ли да ми препоръча банка в България, която да ми дава лесна възможност за прехвърляне на пари от една валута в друга по интернета.
    Аз имам Булбанк и тепърва ще се допитам до тях дали предлагат тази услуга, но ако някой има информация ще бъда благодарен.
    nqkolko banki predlagat online bankirane. az naprimer polzvam dskdirect koeto mi osigorqva barz i lesen dostup do smetkata mi ot vsqka tochka. samo trqbva da si nosish sertifikatite na flash ili disk
    Triniti, Пламен пита друго - той иска да си прехвърля парите от една валута във друга. За това обикновено (особено при по-голям обем) се изисква договорка с банката за курсовете.
    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
      Здравейте,
      Някой може ли да ми препоръча банка в България, която да ми дава лесна възможност за прехвърляне на пари от една валута в друга по интернета.
      Аз имам Булбанк и тепърва ще се допитам до тях дали предлагат тази услуга, но ако някой има информация ще бъда благодарен.
      nqkolko banki predlagat online bankirane. az naprimer polzvam dskdirect koeto mi osigorqva barz i lesen dostup do smetkata mi ot vsqka tochka. samo trqbva da si nosish sertifikatite na flash ili disk
      Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Здравейте,

Коментар

• Аз лично много обичам критиката , особено когато не е злонамерена , както повечето от критиките във форума и си признавам винаги грешките като се мъча да се уча от тях . Ще ти споделям отиграванията си и ще съм благодарен да ми помагаш да откривам собствените си грешки, ама нали знаеш човекът е единственото животно, което повтаря грешките си

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
            Хапи ,
            Ако ми посочиш някой , който няма мужда от избистряне му давам всичките си доходи да ги управлява. Аз не деля позициите си на къси и дълги или в една или друга посока. Имам максимална загуба, възможна печалба , конфигурация и сигнал. Успех !
            На лични може да споделиш каква е твоята стратегия , ще е много интересно за мен
            Дениславе, избистрянето на системата е най-малкия проблем, който може да има един трейдър. По-големия и основен, бих казала е да спазва дисциплина. Да, познавам 2 човека, които имат избистрени системи, но това не означава, че са станали милионери
            Моята стратегия едва ли би ти помогнала. Само ще споделя, че досега на 3-ма човека съм разработвала системи на база техни предпочитания, но това не доведе до нищо - въпреки че системите бяха на база техен инструментариум, те не могат да възприемат защо системата е изградена по дадения начин. А в една система всеки детайл трябва да има причина да бъде на съответното място.
            Но пък ако ти е интересно, мога да те "критикувам" до безкрай, за да опиташ да намериш правилните детайлчета Не се правя на гуру - просто ми се иска да помогна и да предам наученото от мен на някой така, както на мен преди 2 години ми помогнаха. Но насила не мога да го направя - всичко е въпрос на желание.
            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Хапи ,
              Ако ми посочиш някой , който няма мужда от избистряне му давам всичките си доходи да ги управлява. Аз не деля позициите си на къси и дълги или в една или друга посока. Имам максимална загуба, възможна печалба , конфигурация и сигнал. Успех !
              На лични може да споделиш каква е твоята стратегия , ще е много интересно за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от beinsa
                След спада на паунда в последните седмици какви са вашите прогнози за в близко бъдеще, в смисъл следващата седмица например. Просто разполагам с добра сума паунди и се интересувам дали да ги сменя утре в лева или да изчакам следващата седмица или по-натам дори. Извинявайте за непрофесиалният ми въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                  dobro utro na wsichki,

eur/usd si e za kupuwane ot tuka 4828,Sl 4817 i celi 49xx...ako me izkara shte tursia pak whod ot 4785-sledwashtata spunka.
                  имаме едно слизане пак под 1.48 , до макс 1.4750 да иде и после нагоре .

Успех
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• dobro utro na wsichki,

eur/usd si e za kupuwane ot tuka 4828,Sl 4817 i celi 49xx...ako me izkara shte tursia pak whod ot 4785-sledwashtata spunka.
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• За паунд /йена си мисля едно отиване на бързо до 224.90 . и после тест на 233.45-60 зоната . от там въпреки че ще имаме пробит канал ще качим за 226.10 . Така си мисля може и да не стане точно така .

Успех
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• днес е thanksgiving...почивка за хамерика пуйка и други нвща...за пазара не се знае обърнете внимание на последните 2 години когато пак по thanksgiving е имало доста здрави движения, така че не подценявайте ситуацията...целите нагоре са като начало 1.4890 и при пробив здраво над 1.49 целта идва тест на психологическото ниво 1.50. Минимална засилка до 1.4696 като интрадей...
                        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                          Happy68 , виждам го след като е станало Аз бях къс в паунд/$ от нива 2,07 някъде и очаквах спад до 2,0250 и на 123 формацията ми биеше стопове вместо да влизам от там ( което като се замисля си е алтернативна печалба) Сега да видим колко ще е силен сигналът при евентуален пробив. ти имаш ли позиция ?
                          П.С : виж РСИ каква дивергенция е дало точно на дъното на 15 ноември
                          Ти не спираш да изненадваш Опитваш се да играеш в двете посоки, което е доста опасно нещо. Не че не може, но се иска повече опит - примерно, при късата - добре е, че си имал цел, но по пътя за тази цел трябва да наблюдаваш за признаци, които биха ти подсказали, че може и да не стигне дотам. Аз не знаех, че използваш и РСИ, а той, в комбинация с идеалния кендъл са си чист знак, че за момента движението спира и е трябвало да излезеш. Сега вече съм сигурна, че имаш нужда от избистряне на системата ти.
                          Аз тази седмица съм неутрално-къса в паунда. Причината е кендъл-формацията на седмична - обръщаща, но пък ще иска малко време. Затова, само малко къса като теб и изход. Сега - пас. Ако нещата се променят, ще се промени и моето мнение.
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Снощи ми шибнало стопа на паунд/йена - влязох рано за да не изпусна част от движението и ме наказаха :-)
                            Слагам сега селл ордер @ 223.29 с цел 220 пак

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец
                              Сега просто е модерно да се плюе по USA - нищо повече.
                              Като почнат всички да плюят нали знаеш какво става :-)

Коментар

• Happy68 , виждам го след като е станало Аз бях къс в паунд/$ от нива 2,07 някъде и очаквах спад до 2,0250 и на 123 формацията ми биеше стопове вместо да влизам от там ( което като се замисля си е алтернативна печалба) Сега да видим колко ще е силен сигналът при евентуален пробив. ти имаш ли позиция ?
                                П.С : виж РСИ каква дивергенция е дало точно на дъното на 15 ноември

Коментар

Working...
                                X