If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ako zatworim daily bara nad 4820/30 shte se obrazuwa mai PIN bar. Ta w ponedelnik shte e dobur whod kude 4870 ili 4773 za kusi pozicii,Stop nad 4900
1.50 shte pochaka.....ha da widim !
Пламене, каквото и да си говорим за тази двойка, резултатите от изборите ще оформят картината.... аз лично се надявам на профит, пък ако е стоп да е до края на днешната търговия....
Те изборите са ясни Хоуард ще спечели но с по малко мнозинство. Което може да повдигне малко А$ но ако ДАУ падне още днес, едва ли това повдигане ще е дългосрочно. Все пак краткосрочния тренд е надолу и само ДАУ над 13300 би го обърнал.
Пламене, каквото и да си говорим за тази двойка, резултатите от изборите ще оформят картината.... аз лично се надявам на профит, пък ако е стоп да е до края на днешната търговия....
Фактс, пробива на 8650 в озито е въпрос на няколко дни.
Пробив може и да има, ама посоката е 0,9650...
....при такъв пазар в момента, 8540 изглежда по-близо от 8750...това изречение е малко в стила на "совите не са това, което са".... но така ми изглеждат нещата..
В последно време почнах да следя А$ и смятам че докато ДАУ не пробие 13300 съпротивата е трудно да се говори за нива над 0.8850 максимум. А ако ДАУ бие 12800 днес и затвори под него 0.8650 ще го видим до 24ч.
Пробив може и да има, ама посоката е 0,9650...
....при такъв пазар в момента, 8540 изглежда по-близо от 8750...това изречение е малко в стила на "совите не са това, което са".... но така ми изглеждат нещата..
Ако днес затворим под 4848, ще се образува рекордно голяма горна сянка на свещта.
При интервенции това няма значение. Използваха ултратънкия пазар миналата нощ за да оберат де що има стопове за обиране а на сутринта интервенцията пък обра трейлинг стоповете. Очаквам дълъг период на търговия в рамките на 1,44-1,51... може би над 3 месеца.
za prospalite wurha (kato mene ) se chudia kude da se zakacha kato kurlej.mislia che shte wurnem do 4843/65 i ot tam 4720 .drug e wuprosa dali towa beshe wurha.Na men mi sweti 5217 na sedmichna ,no towa nishto ne znachi....priwetstwam wsichki ideii za otigrawane !
Днес и аз го видях при мен на много големите графики (5180-90). И като се замисли човек, че не е толкова далеч всъщост ......
za prospalite wurha (kato mene ) se chudia kude da se zakacha kato kurlej.mislia che shte wurnem do 4843/65 i ot tam 4720 .drug e wuprosa dali towa beshe wurha.Na men mi sweti 5217 na sedmichna ,no towa nishto ne znachi....priwetstwam wsichki ideii za otigrawane !
От това което виждам май не е била само вербална...
200 пипс от върха за часове...
...за сега само вербална...като прибавиш и нови най-ниски нива на долара, профит тейкинг... петък.... интервенция не се прави на нов "хай"... справка NZD... но при така създалата се ситуация - вече започнало някакво движение в обратната посока - една интервенция би имала сериозен успех... с други думи може да започне от 1.4750 или 4700... а може и изобщо да не започне...
От това което виждам май не е била само вербална...
200 пипс от върха за часове...
Коментар
Форекс Форексов
Добро утро!
Браво, Крити! Не е важно къде си хванал еврата, важно е къде си ги пуснал Ако днес затворим под 4848, ще се образува рекордно голяма горна сянка на свещта.
Коментар