IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IVO_
    Никой не ми отговаря за ПК95 и Логос ? Тези къщи май не са много популярни ?
    това е доста впечатляващо чувство за хумор....ПК не била популярна....

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
      zdraweite какви са очакванията за долар иена писах в зоната че очаквам корективно движение предстоящата седмиица и съответно дълги позиции тъи като сме почти на месечна подкрепа
      ...много благодаря за този въпрос....очакванията ми варират м/у естествените и не толкова нива на съпротива и подкрепа.....с други думи .. за к'во ти е да го купуваш като не си продал?....след като "сме почти на месечна подкрепа".....но щом си го писал в зоната значи .....

Коментар

Добре де , никой не обелва дума за брокерите ? Цензура ли има ?
        ПК 95 , Логос , Бенчмарк ?
        Ivo, разгледай малко коментари за брокери http://www.forexbastards.com/public/...broker_reviews (според мен добър пазар е брокер с комисион, Л2 ..и пак зависи)

Коментар

• zdraweite какви са очакванията за долар иена писах в зоната че очаквам корективно движение предстоящата седмиица и съответно дълги позиции тъи като сме почти на месечна подкрепа
          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от tyrse6t info
            Здравейте, гледам прогнозата за EUR/USD - не ми харесва. Дайте идея за доларови спестявания-къде да се вложат: взаимни фондове, депозити или обръщане в лева /ако курса продължава да пада, то си е на загуба/
            Еврейската формула не я ли знаеш ? 1/3 в долари,1/3 в злато и 1/3 в недвижимо имущество :lol: :lol:

Коментар

Добре де , никой не обелва дума за брокерите ? Цензура ли има ?
              Брат и ДелтаСток може да ги видиш как ще ти се сторят. Може да поразпиташ, който е към тях, дали са коректни и тн.
              Ajax4o ясно, ами много кофти ситуация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                Първоначално изпратено от Ajax4o
                Първоначално изпратено от alekio
                Първоначално изпратено от IVO_
                Как сте спекуланти , ближете ли рани !? Можете ли да ми дадете адрес на сайт , където да следя най-важните индекси ( Дау , СП500 )
                на живо , моля ! За предпочитане чужд ! Благодаря ! Лек ден !
                Здравей прияелю
                http://www.bloomberg.com/, а за брокер пробвай с бенчмарка ама трябва да имаш по-голяма сума на разположение, понеже минимален обем по сделка е 0.05 или 50 долара марджин.
                Ajax4o игра без стоп братле и аз така и ти знаеш де се омацаках, ама мисля че всеки е минал по този път
                Приятна почивка
                Ми не... аз си имах стоп. Само че стопа ми беше прескочен от гапа и не се изпълни... това е нещо, което не зависеше от мен
                Интересно Обикновено при прескочена от гап поръчка/стоп, тя/той се изпълнява на цената на отваряне. Как така са те пропуснали?
                Е така де... изпълниха го на отваряне на пазарната цена... която беше 8% по-надолу от предния ден...
                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                България Над Всичко

Коментар

• Здравейте, гледам прогнозата за EUR/USD - не ми харесва. Дайте идея за доларови спестявания-къде да се вложат: взаимни фондове, депозити или обръщане в лева /ако курса продължава да пада, то си е на загуба/

Коментар

• Добре де , никой не обелва дума за брокерите ? Цензура ли има ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                      Как сте спекуланти , ближете ли рани !? Можете ли да ми дадете адрес на сайт , където да следя най-важните индекси ( Дау , СП500 )
                      http://www.prophet.net/analyze/javacharts.jsp

С 20 мин закъснение е риъла. (поне беше така, сега не знам) Но пък е лесна за работа като Метата и има точни котировки като амер. сайтове - на Метата барчетата са много странни - нещо им куцат цените на отваряне
                      Благодаря ! Идеално е , ще свърши работа ! А ти като говориш за
                      Метатрадера , можеш ли да ми препоръчаш експерти за него ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                        Първоначално изпратено от alekio
                        Здравей прияелю
                        http://www.bloomberg.com/, а за брокер пробвай с бенчмарка ама трябва да имаш по-голяма сума на разположение, понеже минимален обем по сделка е 0.05 или 50 долара марджин.
                        Ajax4o игра без стоп братле и аз така и ти знаеш де се омацаках, ама мисля че всеки е минал по този път
                        Приятна почивка
                        Ми не... аз си имах стоп. Само че стопа ми беше прескочен от гапа и не се изпълни... това е нещо, което не зависеше от мен
                        Интересно Обикновено при прескочена от гап поръчка/стоп, тя/той се изпълнява на цената на отваряне. Как така са те пропуснали?
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

http://www.prophet.net/analyze/javacharts.jsp

С 20 мин закъснение е риъла. (поне беше така, сега не знам) Но пък е лесна за работа като Метата и има точни котировки като амер. сайтове - на Метата барчетата са много странни - нещо им куцат цените на отваряне
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv
                            Az izpolzvam yahoo. Pove4eto world indeksi sa po4ti live, a za S&P i DOW ne namiram razlika sas real time quotes ( OK, moze niakolko sekundi)...

Kakto i da e, nadiavam se 4e sam v pomosht.
                            Да ! Благодаря !

Коментар

Az izpolzvam yahoo. Pove4eto world indeksi sa po4ti live, a za S&P i DOW ne namiram razlika sas real time quotes ( OK, moze niakolko sekundi)...

Kakto i da e, nadiavam se 4e sam v pomosht.

Коментар

• Никой не ми отговаря за ПК95 и Логос ? Тези къщи май не са много популярни ?

Коментар

Working...
                                X