If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мда форексов, относно йената си прав, само с една поправка първо гоним 110 ба седмична където ще е долната на болинджъра през другата седмица а за 109 така като гледам до 3-4 седмици ще е факт, това според едмичната картинка.
а сега пускам един бай текущо с таргет 111.4 до края на деня, стопа не е фиксиран тъй като не очаквам диретно потъване до 110 поне до сряда
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Най-забавното е скоростта с която се движи графиката при йената !
Такава мощ , че имам чувството , че ще ми пробие монитора !!!
Мога само да съжалявам , че не влязох късо - щях да направя добри
пари !
Да ! И аз исках това да попитам ? На какво се дължи този възход на
йената срещу еврото и паунда ? Срещу долара е ясно .
Гледах , че азиатските индекси са много надолу и затова съм много
изненадан ! Някой има ли смислено обяснение ?
Като натрупате повече стаж ще разберете. За сега бягайте далече от двойки с йени
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от karakondjul
Първоначално изпратено от karakondjul
Форексов, това 4751 не се ли пада фибоначи екстеншън?
Не казваш, значи се съгласяваш! Оттам съм го шортнал, ама да не се правя на отворко, че да не цъфна и аз.
Дреме ми на кожения кабел за кабела и еврото 8) От вчера дебна йенските кросове и само тях ги цъкам.
За долар/йена - писах вече - 111.20, 110.50, 109.10 са ми целите.
Наистина очаквам някаква корекция при мейджърите, но това не значи че имам намерения за скъсяване или че съветвам някой да го прави 8)
Ама щом си решил да играеш по констатния тренд, не изпускай от поглед 26sec графика за 2Б, Ичимоку голдън крос или глава и рамене --- щото той, долара само от тие фактори се движи, от други - не! :lol:
Ето как аз виждам йената.
Докато С&П 500 е под 1495 което едно много сериозно ниво (почето техници по Блумберг и МСНБС го дават) йената ще е нагоре. и при всяко леко отслабване ще е за купуване. Докато не се качим над 1495.
След като това стане и минем 1520 може да се мисли за обратното.
Да ! И аз исках това да попитам ? На какво се дължи този възход на
йената срещу еврото и паунда ? Срещу долара е ясно .
Гледах , че азиатските индекси са много надолу и затова съм много
изненадан ! Някой има ли смислено обяснение ?
Коментар