При Паунда имаме активиране на 2B според мен. Цел 2.0850
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123бай лимит поръчка за паунд /йена на 233.15 стоп 232.55 т.п 234.85. после селл лимит със стоп 235.20 и т.п 232.10 . от там яки дълги за поне 5 фигури .
успехиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от karakondjulАз на 4669 пуснах късото евро че нещо пак понамирисва на вазелин
какво мислиш за златото .Ще пробием ли 822 , защото на мен ми излиза нещо от рода на 870
870 ми харесва и на мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123бай лимит поръчка за паунд /йена на 233.15 стоп 232.55 т.п 234.85. после селл лимит със стоп 235.20 и т.п 232.10 . от там яки дълги за поне 5 фигури .
успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от PLPЦел на када 0.9520
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от alekioЗдравейте колеги,
До къде очаквате днеска да стигне еврото, ако търговския баланс е по-лош от предишния,
Благодаря
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoмда форексов, относно йената си прав, само с една поправкапърво гоним 110 ба седмична където ще е долната на болинджъра през другата седмица а за 109 така като гледам до 3-4 седмици ще е факт
Аз освен за йената съм прав и за мейджърите, но тук караконджул трябва да ме рекламира - нали затова му плащам да ми е PR 8)
Айде чао, който каже че е трейдър и не е пристрастен към пазара да знаете че лъже, хехе ........
Коментар
Коментар