Форексов, това 4751 не се ли пада фибоначи екстеншън?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от Форекс Форексовцъфти и връзва
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Plamen1967Форекс Форексов
Praw si sega zabeljazwam che Y e poskypnala dosta ot momenta kogato dojdoh na rabota.
W poslednite njakolko dena Yen-ata dawa signali za zasilwane i az gi ottigrah, no jawno ima oshte pyt nagore.
Ottegljam mnenieto si za carrytata.
С това ви оставям за днес.
Лек и профитен ден.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Plamen1967Здравейте,
След като снощи фондовия пазар се възтанови успешно удрайки подкрепата, днес ще е добър ден за дългите керита
Явно според тебе, долар/йена ( която ще иде след малко на 111.80, а после и 111.23), няма никакво значение за керитата :lol: Освен това, фондовия пазар ще пада още и удрянето нa некви твои подкрепи няма никакво значение.
Паунд/йена цъфти и връзва, евро/йена и тя ............. :lol:
Коментар
-
Re: СТС Финанс
[
Здравей !
Традер.бг е много удобен за работа от всякъде ( поне за мен ) ! Имам
предвид платформата е опростена и можеш да се логнеш без да инсталираш нищо . Имам демо на СТС - МТ4 е хубава програма , но
на мен ми е сложна и не мога да я ползвам когато съм на работа ![/quote]
ЗА ДеМО докато си на работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от BNBBЗдравейте отново колеги,
искам съвет от онези които са при СТС Финанс. Смятам да бегам от Евър, писна ми от ежедневното им блокиране на търговията уж по независещи по тях причини. Та смятам да ходя при СТС. Кажете коректни ли са, правят ли кофти номера с шипове и големи отклонения от котировките, които дава Нетданията. Въобще има ли нещо което да ви дразни там. Също така се интересувам колко от вас търгуват при тях с ливъридж 1:200. Досега съм бил на 1:100. Смятам че рискът е разумен и приемлив за хора, които търгуват със стопове и са с интрадей позиции.
Благодаря, за да не досаждам на колегите по частни въпроси пращайте ми ЛС.
Традер.бг е много удобен за работа от всякъде ( поне за мен ) ! Имам
предвид платформата е опростена и можеш да се логнеш без да инсталираш нищо . Имам демо на СТС - МТ4 е хубава програма , но
на мен ми е сложна и не мога да я ползвам когато съм на работа !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановЗдравейте Спекуланти
...
"До къде може да падне щатския долар?" от Андрей Любенов който очевидно е "Анализатор" в Инвестор. http://www.investor.bg/?id=56943
Момчето пише всякакви глупости но само "ДО КЪДЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ $" нищо не казва.
...
Мммм Даааа...
------------------------------------------------
Отоноснот Евър и СТС: Незнам да имат каквото и да е общо помеждуси, освен дилърите им да се виждат от време на време след работа за да обсъдят пазара (това са сам предположения).
Коментар
-
Здравейте Спекуланти
Спорен и успешен ден на всички..
Доста се посмях на гръмкото заглавие "До къде може да падне щатския долар?" от Андрей Любенов който очевидно е "Анализатор" в Инвестор. http://www.investor.bg/?id=56943
Момчето пише всякакви глупости но само "ДО КЪДЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ $" нищо не казва.
Страхотен е ! Само такива анлизи трябват !!!
Очаквам с нетърпение следващия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от sdpПървоначално изпратено от BNBBЗдравейте отново колеги,
искам съвет от онези които са при СТС Финанс. Смятам да бегам от Евър, писна ми от ежедневното им блокиране на търговията уж по независещи по тях причини. Та смятам да ходя при СТС. Кажете коректни ли са, правят ли кофти номера с шипове и големи отклонения от котировките, които дава Нетданията. Въобще има ли нещо което да ви дразни там. Също така се интересувам колко от вас търгуват при тях с ливъридж 1:200. Досега съм бил на 1:100. Смятам че рискът е разумен и приемлив за хора, които търгуват със стопове и са с интрадей позиции.
Благодаря, за да не досаждам на колегите по частни въпроси пращайте ми ЛС.[/img]
Коментар
-
Първоначално изпратено от sdpПървоначално изпратено от BNBBЗдравейте отново колеги,
Благодаря, за да не досаждам на колегите по частни въпроси пращайте ми ЛС.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар