IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форексов, това 4751 не се ли пада фибоначи екстеншън?

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
      Очаквам всеки момент спад при еврото, но може и още малко нагоре де.
      спад до къде

Коментар

• Очаквам всеки момент спад при еврото, но може и още малко нагоре де.

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
          Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          цъфти и връзва
          Ааааа хубаво, хубаво, после ще озрее, назрее и презрее. Като някои отворковци :lol:
          Ще назрее и презрее като на баба ти Яга ........ ! :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
            цъфти и връзва
            Ааааа хубаво, хубаво, после ще узрее, назрее и презрее. Като някои отворковци :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
              Форекс Форексов
              Praw si sega zabeljazwam che Y e poskypnala dosta ot momenta kogato dojdoh na rabota.
              W poslednite njakolko dena Yen-ata dawa signali za zasilwane i az gi ottigrah, no jawno ima oshte pyt nagore.
              Ottegljam mnenieto si za carrytata.
              USD/YEN ----> 110.60

С това ви оставям за днес.

Лек и профитен ден.

Коментар

• Форекс Форексов
                Praw si sega zabeljazwam che Y e poskypnala dosta ot momenta kogato dojdoh na rabota.
                W poslednite njakolko dena Yen-ata dawa signali za zasilwane i az gi ottigrah, no jawno ima oshte pyt nagore.
                Ottegljam mnenieto si za carrytata.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                  Здравейте,
                  След като снощи фондовия пазар се възтанови успешно удрайки подкрепата, днес ще е добър ден за дългите керита

Явно според тебе, долар/йена ( която ще иде след малко на 111.80, а после и 111.23), няма никакво значение за керитата :lol: Освен това, фондовия пазар ще пада още и удрянето нa некви твои подкрепи няма никакво значение.

Паунд/йена цъфти и връзва, евро/йена и тя ............. :lol:

Коментар

• Здравейте,
                    След като снощи фондовия пазар се възтанови успешно удрайки подкрепата, днес ще е добър ден за дългите керита

Коментар

• Re: СТС Финанс

[
                      Здравей !
                      Традер.бг е много удобен за работа от всякъде ( поне за мен ) ! Имам
                      предвид платформата е опростена и можеш да се логнеш без да инсталираш нищо . Имам демо на СТС - МТ4 е хубава програма , но
                      на мен ми е сложна и не мога да я ползвам когато съм на работа ![/quote]

ЗА ДеМО докато си на работа

Коментар

Първоначално изпратено от BNBB
                        Здравейте отново колеги,
                        искам съвет от онези които са при СТС Финанс. Смятам да бегам от Евър, писна ми от ежедневното им блокиране на търговията уж по независещи по тях причини. Та смятам да ходя при СТС. Кажете коректни ли са, правят ли кофти номера с шипове и големи отклонения от котировките, които дава Нетданията. Въобще има ли нещо което да ви дразни там. Също така се интересувам колко от вас търгуват при тях с ливъридж 1:200. Досега съм бил на 1:100. Смятам че рискът е разумен и приемлив за хора, които търгуват със стопове и са с интрадей позиции.
                        Благодаря, за да не досаждам на колегите по частни въпроси пращайте ми ЛС.
                        Здравей !
                        Традер.бг е много удобен за работа от всякъде ( поне за мен ) ! Имам
                        предвид платформата е опростена и можеш да се логнеш без да инсталираш нищо . Имам демо на СТС - МТ4 е хубава програма , но
                        на мен ми е сложна и не мога да я ползвам когато съм на работа !

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          Здравейте Спекуланти
                          ...
                          "До къде може да падне щатския долар?" от Андрей Любенов който очевидно е "Анализатор" в Инвестор. http://www.investor.bg/?id=56943

Момчето пише всякакви глупости но само "ДО КЪДЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ $" нищо не казва.
                          ...
                          Да и по високо от 1.45...
                          Мммм Даааа...

------------------------------------------------
                          Отоноснот Евър и СТС: Незнам да имат каквото и да е общо помеждуси, освен дилърите им да се виждат от време на време след работа за да обсъдят пазара (това са сам предположения).

Коментар

• Здравейте Спекуланти
                            Спорен и успешен ден на всички..

Доста се посмях на гръмкото заглавие "До къде може да падне щатския долар?" от Андрей Любенов който очевидно е "Анализатор" в Инвестор. http://www.investor.bg/?id=56943

Момчето пише всякакви глупости но само "ДО КЪДЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ $" нищо не казва.

Страхотен е ! Само такива анлизи трябват !!!
                            Очаквам с нетърпение следващия.

Коментар

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                              Първоначално изпратено от sdp
                              Здравейте отново колеги,
                              искам съвет от онези които са при СТС Финанс. Смятам да бегам от Евър, писна ми от ежедневното им блокиране на търговията уж по независещи по тях причини. Та смятам да ходя при СТС. Кажете коректни ли са, правят ли кофти номера с шипове и големи отклонения от котировките, които дава Нетданията. Въобще има ли нещо което да ви дразни там. Също така се интересувам колко от вас търгуват при тях с ливъридж 1:200. Досега съм бил на 1:100. Смятам че рискът е разумен и приемлив за хора, които търгуват със стопове и са с интрадей позиции.
                              В МОМЕНТА ПАК" КОРЕГИРАТ" ,ДОКОЛКОТО ЗНАМ СТС И ТРЕЙДЪР ИМАТ ЕДИН СОБСТВЕНИКУСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ
                              това не е верно, но пък трейдъра ако не се лъжа се покриват в стс.
                              Нещо,което незнам не споря и не твърдя[img] [/img]

Коментар

Първоначално изпратено от sdp
                                Здравейте отново колеги,
                                В МОМЕНТА ПАК" КОРЕГИРАТ" ,ДОКОЛКОТО ЗНАМ СТС И ТРЕЙДЪР ИМАТ ЕДИН СОБСТВЕНИКУСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ
                                това не е верно, но пък трейдъра ако не се лъжа се покриват в стс.
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X