IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Джей виолетовият ти сценарии при мен свети като най-вероятен

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
      Първоначално изпратено от Jay Gould
      Много е вероятно сегашното покачване на Еврото спрямо Долара да продължи до ....Бла-бла http://www.imagefreehost.com/files/0...340216664.jpeg
      ....

Около 09 Петък чакам пречупване на сегашния възходящ тренд, а сегашния връх е важно ниво на Ф можещ да бележки края на сегашната 3 вълна (на часова графика).
      Обаче какво съм писал долу (тук се кефя на себе си) !

Добро утро на всички ви!
      Пускам ви една грубичка графика на Евро-Долар, но която на първо време може да свърши работа някому:

http://www.imagefreehost.com/files/1...393085658.jpeg

ПС: Някой ако може да ми обясни с две думи какво е това керита няма да е зле. Може да се смеете, но наистина не знам.

Аааааа! И ако сте на къси с еврата, умната! Защото пък ако прогнозата ми от петък е наред и наистина работи (експериментална е), сега би следвало да направим едно дъно макар и малко, обаче я камилата я камиларя и божа работа.
      Затова специално аз съм пас и с дълги и с къси!

Сега си видях една грешка. Мисля си сега, че ако се развие някой от тези корективните нива ще са малко по-дълбоки от тези на графиката ми. Малко погрешно ги изчислих.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Евродолар
        http://golohoro.hit.bg/teta.jpg

Коментар

• Добро утро,

Тази седмица отварянето задейства профита ми при паундхиена на 230. За трети път нашата прогноза за хххйена се збъдна.

Долар кад
          имам задействан ТП на 93 и за половин позиция и 95 за другата

Затварям ръчно ЕЙ на 161.40 ТП ми бе на 159

Доларйена оставам с половин отворена позиция с цел 108.50

Успех

Коментар

• Спадът при е евро/долар е изцяло следствие от разпродажбата при кери търговията. Йената и шв. франк се засилват спрямо всички други валути.

Нови тревожни сигнали за дезинтеграцията на световната финансова система идват през този уикенд. Тенденцията се появи и набира скорост в развиващите се пазари. САЩ изнасят инфлация за останалия свят, а за да се защитят развиващите се пазари налагат какви ли не тарифни и нетарифни ограничения пред... чуждите инвестиции на фондовите си пазари! Забележете че отказват да интервенират чрез продажба на националните си валута срещу долари!!! Това явление за първи път се наблюдава от 70-те години насам когато се разпадна Бретън-Удската система.

http://www.bloomberg.com/apps/news?p...loc&refer=home

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
              Много е вероятно сегашното покачване на Еврото спрямо Долара да продължи до ....Бла-бла http://www.imagefreehost.com/files/0...340216664.jpeg
              ....

Около 09 Петък чакам пречупване на сегашния възходящ тренд, а сегашния връх е важно ниво на Ф можещ да бележки края на сегашната 3 вълна (на часова графика).
              Обаче какво съм писал долу (тук се кефя на себе си) !

Добро утро на всички ви!
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                Голям смях ! Имах отворена сметка в СТС - паунд-йена дълга някъде
                от 232.15 . Сумата в тази сметка ми е 75 лв. И сега при този гап ми дава , че съм на минус 59 лв. !!! Уж трябва да затвори служебно на
                20 % от акаунта , но е затворило на първата цена след гапа ! Ако беше в моя полза ( както при Пламен ) едва ле щеше да го отчете така ! Сега излиза , че им дължа 60 лв. ! Дали ще ми начисляват лихва ? Изобщо всички брокери са слънца , нямат епитети - беден ми е езика ! Всичко в полза за клиента ! Смях ....
                Ivo eto ti otgovor ot STS daden predi poveche ot godina.
                При подготовката на параметрите на слипейджите сме се придържали към условията за търговия, които предлагат чуждестранните брокери по принцип и в частност брокерите, към които се покриваме. Освен това сме се старали да не нарушаваме нормалната пазарна логика. Където е било възможно, сме поели ангажимент за известни облекчения (които няма да ни принудят да носим неограничен риск). Засега се очертават следните настройки. Предстоят доуточнения:
                1. Забавяне на изпълнението по време на новини максимум до 5 секунди. Това е доста сериозен ангажимент, който почти никой западен брокер не го прави. Обосновката за това забавяне е факта, че е напълно възможно определени клиенти с достъп до първични котировки да научат в каква посока е скока и с експерт да извършат сделка преди ние да сме излъчили новата цена.
                2. Влиза се в режим ГАП, когато разликата в цените на 2 съседни тика е равна или по-голяма от 1 (или 2) спреда
                3. Излиза се от режим ГАП, когато разликата в цените на 2 (или 3) последователни тика е по-малка или равна на 1 (или 2) спреда
                4. За цена на гапа се приема последната цена, която удовлетворява условие 2.
                5. Всички Stop ордери (BuyStop, SellStop, StopLoss) се изпълняват по цената на гапа.
                6. Всички Limit ордери (BuyLimit, SellLimit, TakeProfit) се изпълняват по цената на клиента.
                7. Екстра от СТС Финанс: Ако слипейджа на даден ордер е по-малък или равен на 1 спред, то слипейдж не се прави (изпълнението е по клиентската цена).
                8. Ако по време на гап едновременно с активацията на отложен ордер се активира и неговия TakeProfit, то тогава са възможни 2 действия (все още не е уточнено кое от двете ще въведем):
                - ордера се отменя (изтрива)
                - ордера се активира по цената на гапа и полето TakeProfit се нулира.
                9. Забранената зона не се разширява или се разширява малко (например 2 пъти). По принцип политиката на забранените зони (и тяхното разширение) подлежи на преосмисляне. Напълно е възможно не само да премахнем разширенията, но даже силно да намалим самата зона (или даже напълно да я премахнем). Засега обаче подхождаме по консервативно (запазваме я без промяна), с цел натрупването на малко статистика. Имайте в предвид, че много брокери освен забранена зона имат и така наречената Замразена зона (Freeze Level). При замразената зона е забранено триенето или промяната на ордери близо до пазарната цена. При нас такова нещо няма и засега нямаме намерение да я въвеждаме.

Всички тези настройки важат само за МТ4.

При МТ3 функционалността на сървъра е друга и все още нямаме уточнение как точно да се процедира при гапове. Засега при МТ3 по време на важни новини се преминава на ръчно дилинговане, което може да предизвика забавяне от 7 секунди нагоре.
                ste ti otneme malko vreme no ste nauchis nesto. Vsichki sme minali po tozi pat. A tova za 1.40 za evroto do kraia na sedmicata e malko neseriozno. Po dobre se ogranichavai v takiva iziavlenia tuka, stoto "Expertite" ste ti izsipiat edin vagon s laina na glavata. Haide chao i uspesna targovia na tebe i na vsichki pisesti i slediasti tozi forum. Ako niakoi ne mu haresva che pisa na latinica da ne chete.

Коментар

Еврото пада ! Най-после нещо хубаво ! Безредици във Италия , стачки в Франция , наводнения в Англия - изобщо Европа се раздира от
                  проблеми и изкуствено напомпаното евро ще гръмне яко ! Тази
                  седмица ще видим под 1.40 със сигурност !
                  брат много бързаш с това под 1.40 верно че има път за надолу ама ти 7 фигури хаха това не ти е паунд/хиената. Този твой приятел друго кво ти каза освен че ще се опитан свалят малко еврото ?!

Коментар

• Еврото пада ! Най-после нещо хубаво ! Безредици във Италия , стачки в Франция , наводнения в Англия - изобщо Европа се раздира от
                    проблеми и изкуствено напомпаното евро ще гръмне яко ! Тази
                    седмица ще видим под 1.40 със сигурност !

Коментар

• Голям смях ! Имах отворена сметка в СТС - паунд-йена дълга някъде
                      от 232.15 . Сумата в тази сметка ми е 75 лв. И сега при този гап ми дава , че съм на минус 59 лв. !!! Уж трябва да затвори служебно на
                      20 % от акаунта , но е затворило на първата цена след гапа ! Ако беше в моя полза ( както при Пламен ) едва ле щеше да го отчете така ! Сега излиза , че им дължа 60 лв. ! Дали ще ми начисляват лихва ? Изобщо всички брокери са слънца , нямат епитети - беден ми е езика ! Всичко в полза за клиента ! Смях ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        Добра вечер колеги :-)
                        кабелче късо имам ..сега ще гледам как ще се държи в зоната 2.0885-2.0865,ако я преодолее лесно следваща цел 2.0820/10.Ако и тя падне слизаме до 2.05 по груби сметки.
                        Дау Джоунс го изтръскаха най-накрая,както очаквах от сума време насам.

Адаш - видя ли,че бях прав за търговския баланс

Приятен уикенд на всички
                        Имам изпълнен лимит на 1/2 от късите паунди.Спряхме се на много важно ниво.Слезе ли под него пътят надолу е отворен.Местя стоп на +50 пип-а на останалата 1/2.
                        Имам изпълнен лимит и в усд/кад.

Добро начало на седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от geore
                          Първоначално изпратено от IVO_
                          Първоначално изпратено от Plamen1967
                          FXCM .
                          Къде ги намери тези анонимници ?
                          .. http://www.forexbastards.com/public/review/www.fxcm.com
                          успехи
                          Много им е нисък рейтинга - една звездичка ! Току що говорих по скайпа с един приятел от Ню Йорк , каза че са пълна боза ! И още
                          нещо каза - очаква се масирана интервенция за вдигане на долара ,
                          но се пази в тайна кога и точно какво ще представлява ! Все пак ме
                          предупреди да не влизам на дълги при евро/долар ! Да знаете !
                          Долар/йена повече от това няма да пада също !

Коментар

Първоначално изпратено от Plamen1967
                            FXCM .
                            Къде ги намери тези анонимници ?
                            .. http://www.forexbastards.com/public/review/www.fxcm.com
                            успехи

Коментар

• IVO_
                              Ще прочета правилата им и ще пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                                Само да споделя нещо.
                                Аз ползвам FXCM като брокър и п петък влязох на къс А$/$ и малко преди затварянето на маркета сложих ТП на 0.91120.
                                Преди отварянето на маркета се опитах да го променя но не ми даде възможност а когато пазаря отвори на нива 9.050 ми затвори позицията на 0.91120.
                                Не знам дали това е правилно, но да го имате в предвид.
                                Пацо , тия са големи мошеници , ако беше в твоя вреда , нямаше да
                                ти отчетат стопа , бъди сигурен ! Къде ги намери тези анонимници ?

Коментар

Working...
                                X