If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодая но въпроза беше за преди излизането на новината!
Това може да провокира коретижно джижение, но пазара си знае посокат, не е нещо което не съм виждал!
На къде е посоката
На къде?!
Ако си обърнат с лице към монитора на дясно, ако си с гръб - на ляво
Съвсем небрежно да вметна, че аха току що прибрах едни небрежни 145 пипа от батко Ози Озев - Озистия ...
Тая седмица май е втората по доходоностност откакто търгувам въобще ! Ще почерпим по една биричка тая вечер аверчетата
На дясно на ляво на горе на долу се тая . Сега съм на ози-то и аз като тебе прибрах стабилни пипони, не се оплаквам сега мисля да пусна една дълга позиция ти как мислиш ?!
Днес , двойката паунд-йена падна повече от 600 п. ( досега ) !!!
Уникално за мен ! Следя 4х от 1 г. и такова нещо не помня ! Ако човек
си беше пуснал едно лотче късо - вижте какво се получава - 12 лв. по
600 п. = 7200 лв. Уаууу! Ами при 10 лота ??? Има ли човек от вас
познал точната сума ? Задължително трябва да почерпи ! А ако има
на обратния полюс - нищо чудно да се запише в статистиката на
самоубийствата ! Какво ли ни очаква още ?
Това може да провокира коретижно джижение, но пазара си знае посокат, не е нещо което не съм виждал!
На къде е посоката
На къде?!
Ако си обърнат с лице към монитора на дясно, ако си с гръб - на ляво
Съвсем небрежно да вметна, че аха току що прибрах едни небрежни 145 пипа от батко Ози Озев - Озистия ...
Тая седмица май е втората по доходоностност откакто търгувам въобще ! Ще почерпим по една биричка тая вечер аверчетата
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
На къде е посоката
На къде?!
Над седмичният pivot Buy, под Sell и си слагаш стоповете ;-)
Този фундамент е пълен ташак.Бат Пешо да каже сега нещо за фундамента .Отличен резултат за тър.баланс и е/$ тръгва нагоре ???????????????????????????????????????????????
Че те пазарите вече си отиграват силния (за момента) $ това и слепец го вижда!!
Ти предполагам си го удължил спрямо еврото, където и с топ не могат да го помръднат
От години не е имало по- лесна двойка за отиграване
"close your eyes and buy it"
По скоро въпросът е до кърде ще продължи вълната ?
Този фундамент е пълен ташак.Бат Пешо да каже сега нещо за фундамента .Отличен резултат за тър.баланс и е/$ тръгва нагоре ???????????????????????????????????????????????
Че те пазарите вече си отиграват силния (за момента) $ това и слепец го вижда!!
Ти предполагам си го удължил спрямо еврото, където и с топ не могат да го помръднат
От години не е имало по- лесна двойка за отиграване
"close your eyes and buy it"
незнам кире..
236.50 236 235/20 233
това ми бяха целите но пропуснах
иначе ревърса и аз го виждам от 233.35 и твоия е добър опит .. ама май не (форексов "..таргет 110.50")
GY : Offers 234/50s ID handle size, bow 235.70/236s handle size, bow 238s handle size
GY : Bids 233/232.80s handle size bow 231.80s handle size.
UY : Bids 110.70/80 handle size size
UY : offers 113/25s size
това от преди 1 час но вече е старо
аз защо днеска цял ден местиа лоса на късите gj (такова нещо не бях правил на -25% от акаунта) нали издържа, ако изле и на + ..
не е пример за други
успехи
..да ама съм балък и си прибрах на +20 пипса
успехи и лека
235.15 или 235.5 е целта , после 232.10 или 231.75 . аз фаворизирам 235.15 и посел 232.10 . за момента
аз защо днеска цял ден местиа лоса на късите gj (такова нещо не бях правил на -25% от акаунта) нали издържа, ако изле и на + ..
не е пример за други
успехи
Коментар