If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не, защото аз съм против тях и естествено, не ги използвам. Освен това, какво означава да ти препоръчам експерти. Да не би да говорим за различни неща? Уточни се.
Здрасти Happy68 !
Имам предвид , че на МТ4 може да се инсталират експерти , но не
знам откъде да си ги изтегля и дали е препоръчително за ползване !
Предишната събота писах за шорта си от 239,85.Говорих за първа цел - 235, после - връщане към 237 и после- търсене на 230.Но на 232 излязох от пазара.
Сега, когато 230 е така близко, започвам да мисля за връщане към 237 - при това - точно от 230,00 със СЛ-228,00 и ТП-237.
Това, разбира се, ще е валидно ако отново овладеят кризата за известно време.Едва във вторник - вечерта ще има яснота кой от плановете ще работи за седмицата, а до тогава -най-добре е да сме само отстрани - не може да се хванат всички движения.Привърженик съм (и практиката ми го потвърждава) на Фибоначи - корекциите след такъв рязък спад.Но първо трябва да си трамбова малко нивото.
При всяко връщане обаче над 235 ще съм в готовност да шортна, а ако преди това се е задействал и ордер за лонг от 230,00 - още повече!На долар-йена мисля, че добър вход е около 110,00 със стоп на 108,82 и ТП - 111,82 - също "Фибоначи" -версия.
Успешна следваща седмица и добро настроение на всички колеги!
Грешно ти е броенето приятелю, 4та не трябва да навлиза в територията на първа, пък тя почти стигнала дъното на втора, а и 3та никога не трябва да е най-късата вълна
хе мацка да разбирам че от тази снимка следва подскок нагоре само да не изкарат някои да задълбочи ипотечната криза която да покара двоиката на 108 виждам че почти на всяка твоя графика RSI подобрява ли търговията ) успех
Брато, това броене е малко странно и то най-вече защото 4-тата вълна почти изцяло покрива 2-рата, така че не мисля, че е актуално. trade пише се flooder и идва от английското flood - наводнение.
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Как сте спекуланти , ближете ли рани !? Можете ли да ми дадете адрес на сайт , където да следя най-важните индекси ( Дау , СП500 )
на живо , моля ! За предпочитане чужд ! Благодаря ! Лек ден !
Как сте спекуланти , ближете ли рани !? Можете ли да ми дадете адрес на сайт , където да следя най-важните индекси ( Дау , СП500 )
С 20 мин закъснение е риъла. (поне беше така, сега не знам) Но пък е лесна за работа като Метата и има точни котировки като амер. сайтове - на Метата барчетата са много странни - нещо им куцат цените на отваряне
Благодаря ! Идеално е , ще свърши работа ! А ти като говориш за
Метатрадера , можеш ли да ми препоръчаш експерти за него ?
Не, защото аз съм против тях и естествено, не ги използвам. Освен това, какво означава да ти препоръчам експерти. Да не би да говорим за различни неща? Уточни се.
Никой не ми отговаря за ПК95 и Логос ? Тези къщи май не са много популярни ?
това е доста впечатляващо чувство за хумор....ПК не била популярна....
напротив господине пк 95 са супер добри за скалперски поръчки мигновенно изпълнение на заявката дори след няколко стотин скалперски поръчки а също и за теглене на пари няма проблем но ти като треидер ще разбереш съвсем скором че не брокера е проблема а самият ти ама всичко с времето си има хора които се чувстват призвани и те ще се появят и ще помогнат)
zdraweite какви са очакванията за долар иена писах в зоната че очаквам корективно движение предстоящата седмиица и съответно дълги позиции тъи като сме почти на месечна подкрепа
...много благодаря за този въпрос....очакванията ми варират м/у естествените и не толкова нива на съпротива и подкрепа.....с други думи .. за к'во ти е да го купуваш като не си продал?....след като "сме почти на месечна подкрепа".....но щом си го писал в зоната значи .....
taka ли смяташ а the fan напротив затворих късите паунд иена в петък които кажи речи компенсират и може да се каже са хедж в долар иена което не пречи да ги открия наново в понеделник с минимални лотове и какво значи естествени нива според теб а ?? и не толкова естествени ??ако имаш да казваш нещо просто го казваш ане да се изразяваш с недомлъвки освен ако не си floader които обикаля нета между другото какво точно значи floader??????????leka no6t
Днес , двойката паунд-йена падна повече от 600 п. ( досега ) !!!
Уникално за мен ! Следя 4х от 1 г. и такова нещо не помня ! Ако човек
си беше пуснал едно лотче късо - вижте какво се получава - 12 лв. по
600 п. = 7200 лв. Уаууу! Ами при 10 лота ??? Има ли човек от вас
познал точната сума ? Задължително трябва да почерпи ! А ако има
на обратния полюс - нищо чудно да се запише в статистиката на
самоубийствата ! Какво ли ни очаква още ?
Имаше скоро (преди около година) пак подобно засилване в йената. Дори направи повече от 7 фигури.
Някои от тук присъстващите може би помнят по това време Хоската, на който стратегията му беше да добавя дълги при всяко слизане на GBP/JPY със 100 пипса, но след това изсипване..... повече не съм го засичал тук.
Здравейте, гледам прогнозата за EUR/USD - не ми харесва. Дайте идея за доларови спестявания-къде да се вложат: взаимни фондове, депозити или обръщане в лева /ако курса продължава да пада, то си е на загуба/
здравей, аз бих ти предложил взаимни фондове, депозити или обръщане в лева, но ако курса продължава да пада, да знаеш, че е на загуба...
Коментар