IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Happy68
    Първоначално изпратено от IVO_
    Първоначално изпратено от Happy68
    Не, защото аз съм против тях и естествено, не ги използвам. Освен това, какво означава да ти препоръчам експерти. Да не би да говорим за различни неща? Уточни се.
    Здрасти Happy68 !
    Имам предвид , че на МТ4 може да се инсталират експерти , но не
    знам откъде да си ги изтегля и дали е препоръчително за ползване !
    Колега, експертите се разработват на базата на някаква вече разработена стратегия - те просто улесняват (уж) изследването в миналото и това, което им е хубавото - при влизане в позиция се изключва субективния фактор. Сега, като казах това, вероятно вече се сещаш, че работещите ексрети вероятно не са с широко разпространение. Аз поне така мисля. Затова, моя съвет е, зарежи ги и залегни в разработване на собствен стил и стратегия на търговия.
    Добре ! Разбрах какво имаш предвид ! Аз тепърва търся своя стил и ще мине много време докато го намеря ! Иначе имам много идеи и съм
    нетърпелив да ги тествам - като начало на Демо , за да не пострадам
    финансово ! Сам разбирам , че е много важно да не допусна груби
    грешки в началото , които биха ме обезверили и отдалечили от целта!
    А тя е повече от ясна - успешен трейдър с ежедневни добри печалби !

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio
      Добър вечер,
      Колеги някой да каже къдо го мисли да ходи озито. Аз съм настрана за известно време докато не видя сигнал за лонг, пък и в петъка пробихме дъното от 0.9107 и като нищо може отпрашим надолу още.
      Има дивергенции на който индикатор си избереш.
      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
        Първоначално изпратено от trade
        да другото вероятно е че няма все още някаква обръщаща фигура поне на дневна
        Сега кой на кого се присмива?

Иначе, фигурата беше юли месец.
        hi4 даже и нямам намерение а за фигурата мисля че говориш за седмичната графика и 3 поредни седмични бара с по ниски върхове и дъна не съм чувал за такава фигура но тва може да се тълкува двояко
        Не, говоря за дневна. Има една грозничка Г/Р, но пък индикаторите я идентифицираха.
        Безплатен обяд няма!

Коментар

Първоначално изпратено от trade

hi4 даже и нямам намерение а за фигурата мисля че говориш за седмичната графика и 3 поредни седмични бара с по ниски върхове и дъна не съм чувал за такава фигура но тва може да се тълкува двояко
          Pip master

Коментар

• Добър вечер,
            Колеги някой да каже къдо го мисли да ходи озито. Аз съм настрана за известно време докато не видя сигнал за лонг, пък и в петъка пробихме дъното от 0.9107 и като нищо може отпрашим надолу още.

Коментар

Безплатен обяд няма!

Коментар

• да другото вероятно е че няма все още някаква обръщаща фигура поне на дневна
                Pip master

Коментар

Първоначално изпратено от CrazyHorse
                  Първоначално изпратено от Ajax4o
                  Първоначално изпратено от Mackata
                  Брато, това броене е малко странно и то най-вече защото 4-тата вълна почти изцяло покрива 2-рата, така че не мисля, че е актуално.
                  Освен това, 3-та е най-късата - поне доколкото аз виждам
                  нищо странно няма, просто на Андрю му се иска да е така а както разбрахме от тИлИвИзора квот каже той - тва става поне у тях.
                  Аз чак сега видях коментара на мас/ц/ката под самата графика. Интересно, щом като входа е при "чупка в кръста" на РСИ под 30, откъде са се появили тези дълги преди това 2 години РСИ не е мърдало в пре- зоните.
                  stiga ste се бъзикали и присмивали това е глобален поглед на голям фреим не е казано че се търгува по него фреимове колко 6те6 инак трябва да се влиза веднъж годишно поне човека споделя визията си докато вие само се присмивате като сте толкова умни що вие не кажете нещо или е по лесно отстрани да се избъзикаме то маи иза тва мн хора се отказват от писане тук
                  Аз не се присмивам, а се опитвам в шеговит тон да обърна внимание на колегата върху поведението на РСИ. Той не за пръв път подава собствена графика и мисля, че ми е ясно как са му входовете - влизал е на всяко отскачане на РСИ от 50-линията, защото приема, че е в ап-тренд. Но, както се вижда на грефиката, от 2 месеца РСИ е убедително под 50 и едно слизане под 30 ще означава, че сме в даун-тренд и неговите планове за печалба ще се отложат за неопределено време. Има и още знаци по графиката, но мисля, че това е достатъчно.
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

Първоначално изпратено от CrazyHorse
                    Брато, това броене е малко странно и то най-вече защото 4-тата вълна почти изцяло покрива 2-рата, така че не мисля, че е актуално.
                    нищо странно няма, просто на Андрю му се иска да е така а както разбрахме от тИлИвИзора квот каже той - тва става поне у тях.
                    Аз чак сега видях коментара на мас/ц/ката под самата графика. Интересно, щом като входа е при "чупка в кръста" на РСИ под 30, откъде са се появили тези дълги преди това 2 години РСИ не е мърдало в пре- зоните.
                    stiga ste се бъзикали и присмивали това е глобален поглед на голям фреим не е казано че се търгува по него фреимове колко 6те6 инак трябва да се влиза веднъж годишно поне човека споделя визията си докато вие само се присмивате като сте толкова умни що вие не кажете нещо или е по лесно отстрани да се избъзикаме то маи иза тва мн хора се отказват от писане тук
                    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                          Не, защото аз съм против тях и естествено, не ги използвам. Освен това, какво означава да ти препоръчам експерти. Да не би да говорим за различни неща? Уточни се.
                          Здрасти Happy68 !
                          Колега, експертите се разработват на базата на някаква вече разработена стратегия - те просто улесняват (уж) изследването в миналото и това, което им е хубавото - при влизане в позиция се изключва субективния фактор. Сега, като казах това, вероятно вече се сещаш, че работещите ексрети вероятно не са с широко разпространение. Аз поне така мисля. Затова, моя съвет е, зарежи ги и залегни в разработване на собствен стил и стратегия на търговия.
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

• пламен тъй кат гледам дау и другарчетата му как се сурнаха и ехе да стигнат нивата от 16.8 та ме съмнява че че това 230 едва ли ще е последната спирка за паунд-хиена,най добре да се изчака развитието на драмата

Коментар

• Здравейте машини за спекулациядайте някакви прогнози за фондовата.профитна седмица на всички и...те така

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                                Здрасти Happy68 !
                                И при експерт ти трябва ММ и прочие... научи се да търгуваш по обикновенния начин и тогава мисли за експерт
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X