IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Друг много важен фактор е че с малко пари не се оцялва на този пазар и ако си имслите че със сметка от 1000...5000 долара ще станете богати...жестоко се лъжете...и знайте, че нито сте най-умнияте на света, нито най-находчивите, нито най-големите късметлии...дотук май всичко е срещу вас...
    Kiyosi Ito
    В последните 3-4 седмици все ми се върти в главата следната мисъл:
    Дали със стартов капитал от 300$ може да стане човек милионер (1 000 000$)
    Това е 3 400 пъти увеличение на инвестицията. Но ако човек инвестира според правилата, играе със стоп, инвестира по тренда без да прави глупости аз лично смятам че това е възможно.
    Някой с мнение по въпроса.[/quote]

Коментар

• Между другото,
      Еврозоната респективно Еврото е валута в икономика от затворен тип. Като цяло негативните аспекти от обезценяването на долара са минимални. Банките и фондовете решават този проблем с опции, хедж и превалутиране. Тезата, че евтиният долар прави неконкурентноспособна продукцията от ЕС е несъстоятелна. Защотото пак казвам еврозоната е икономика от затворен тип, а и колкото да стават по-евтини американските и азиатските продукции в доларов стокообмен, то ЕС се е защитил с квоти и какви ли не щуротии да се попречи на компаниите с конкуретни стоки. Затова все още има доста мегдан за обезценяване на долара. Още повече това доларът да продължи да пада също е в интерес на САЩ които дисконтират своя дълг.
      Не знам, но според мене до януари най-вероятно ще имаме тренд с минимална корекция, който ще се спре чак на 1,60. Едва през второто тримесечие на 2008-ма можеме да очаваме стабилизиране и поскъпване на долара. Но да не бъдем такива теоретици. Да става каквото ще. Важното е да следваме тренда.

Коментар

• добро утро колеги,
        На трезво, след като снощи доста пиш реших докато още съм на далавера да затворя с неприличен лос късите евра. Аз от 3х хеджа долар-лев имам доста приятна печалба и мога да понеса тази загуба. Пак съм на + генерално.
        Сценарий за корекция евро-долар на този етап отпада. Отворих нови дълги евра с вход 1,4635 с цели 1,4750 и 1,49. Стоп 1,4600. Нека видиме какво ще отсъди ЕЦБ, но не очаквам повишение на лихвените нива. Не е оправдано да ги вдигат, щото ако има повишение още тази седмица ще чукнем 1,50. А едва ли Трише и еврозоната иска това да се случи толкова скоро. Ако бъркам, то още по-добре. Още по-голям профит ще натъпкам.
        Успешен ден на всички спекуланти.

Ако си мислите че партито с дългите евра вече е свършило, погледнете внимателно и ще видите че има още мегдан. Но слагайте стопове. От днес ще се придържам само към интрадей търговия.

Коментар

• Днес е Архангелов ден. 8)

Честит имен ден на всички с името Ангел, Ангелина, Рангел, Михаил, Гавраил, Райна, Рая, Рада, Огнян, Пламен, Емил, Емилия.

Много здраве и профити!

Коментар

• еврото ми изглежда бая прекупено след тия китайски и европейски изказвания.днес след обявяването на лихвите в европа си мисля че ще отпусне малко конците.ако не ги вдигнат разбирасе.лошото е че има 2 лагера и спорят зловещо което допалнително изнервя играчите.
            не трябва обаче да се забравя че евродолар е с 0 нива на съпротива и на седмична графика ми се чини че догодина е тварде вероятно да видиме 1.60.успех на всички и умната.

http://www.imagefreehost.com/files/0...1253125431.jpg
            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от atmanpg
              Да Ви споделя до какви изводи стигнах снощи след като изгорях с още един демо акаунт:
              Мисля, че покачването на еврото спрямо долара ще продължи още и направо се чудя дали няма да надвиши 2,0 преди края на 2008.
              Причините са две - от една страна американците имат изгода от евтиния долар и свалят лихвите, а от друга много страни по света (и най вече Китай) по неволя гледат да си затворят доларовите сметки и да минат на друга валута.
              По тази причина е възможен лавинообразен ефект.
              без да се обиждаш, но доводите са ти много плоски, а и ако само фалитът те е докарал до такива мисли значи има нещо не както трябва защо не стигна до тези макар и плоски изводи по-рано и така да не фалираш сметката...? сега ще кажа нещо с което веряотно ще засегна много хора и много нямат да споделят виждането ми, но статистиката е в моя полза Не всеки става за такъв род търговия. Много хова не могат да разберат че масово се губи при форекса, но продължават да се самозалъгват че ще забогатеят от тази работа, но статистиката го показва - 95% фалират като първата година е най-критични период. Друг много важен фактор е че с малко пари не се оцялва на този пазар и ако си имслите че със сметка от 1000...5000 долара ще станете богати...жестоко се лъжете...и знайте, че нито сте най-умнияте на света, нито най-находчивите, нито най-големите късметлии...дотук май всичко е срещу вас...тези размисли трябва да минават през главата на всеки занулил 1-2 демо сметки или 1 реална и след това трезвво да се мисли има ли мисъл да се продължава на този пазар...
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Да Ви споделя до какви изводи стигнах снощи след като изгорях с още един демо акаунт:
                Мисля, че покачването на еврото спрямо долара ще продължи още и направо се чудя дали няма да надвиши 2,0 преди края на 2008.
                Причините са две - от една страна американците имат изгода от евтиния долар и свалят лихвите, а от друга много страни по света (и най вече Китай) по неволя гледат да си затворят доларовите сметки и да минат на друга валута.
                По тази причина е възможен лавинообразен ефект.

Коментар

• Е нищо толкова не е станало, след този скок трябва малка корекция.
                  Може би до нива 0.96.

Коментар

• Ajax4o

Нещо се чува че работата на Путин за президент е уредена и канадците взеха да свирят отбой сигурно се притесниха че може да спрат да напъват петрола.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Пустата му йена най-после се позасили и затворих позицийте си.Отворих дълги в еur/jpy с цел 168.60-80.Ако пробие 164 се качвам отново на първия влак за надолу по възможност експреса
                      Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• Re: usdcad

Първоначално изпратено от supertrader
                        Какво му стана на този канадец сякаш го подгониха карастанчовите то голямо затваряне на профити падна ...голям гърмеж на стопове чак имам чуството че половината свят е влязъл днес накъсо в него че сега им правят обира.
                        Е какво и КОКО е човек
                        Дано си отдъхне малко, че като го четох... нагазил е в дълбоки води :?
                        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                        България Над Всичко

Коментар

• usdcad

Какво му стана на този канадец сякаш го подгониха карастанчовите то голямо затваряне на профити падна ...голям гърмеж на стопове чак имам чуството че половината свят е влязъл днес накъсо в него че сега им правят обира.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                            Nov Warning za tezi s dylgite carrys

http://www.bloomberg.com/apps/news?p...7uI&refer=home

A uj AIG njamali problemi s morgage securities.
                            Незнам каква е новината ама прибрах едни бързи 80 пипа от късо ози Затворих полувината позиция... другата с лимит на 9091 :lol:
                            България Над Всичко

Коментар

• Nov Warning za tezi s dylgite carrys

http://www.bloomberg.com/apps/news?p...7uI&refer=home

A uj AIG njamali problemi s morgage securities.

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                                Здравейте !
                                Искам да ви споделя , че днес си нулирах първата реална сметка !
                                Е не беше голяма сума ! Играх дълго евро-йена , защото имаше анализ в сайта на Делтасток , че еврото ще гони рекорд от 172 !
                                Да ама не ! То взе , че падна с две фигурки ! Вече ще знам да не
                                се доверявам на чужди анализи ! Иначе съм добре и продължавам борбата с форекса ! Вие как сте ?
                                Съвет : СТОП и далече от този форум и чужди анализи.
                                Това са моите съвети да не фалираш и други сметки...
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X