If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е то дивидента май отива за непривилегированите. Освен това са решили да го точат и с бонуси във вид "възнаграждения". 97% са си увеличили бонусите в момент на криза. И това ми било "мислене за акционерите". Жалко, че съм се набутал тук.
Не е препоръка.
и 15-та година ако е наред всичко с дружеството де
от устава на дружеството
- 2006 г. – 0.40 лева за акция; - 2011 г. – 0.75 лева за акция;
- 2007 г. – 0.75 лева за акция; - 2012 г. - 0.75 лева за акция;
- 2008 г. – 0.75 лева за акция; - 2013 г. - 0.75 лева за акция;
- 2009 г. – 0.75 лева за акция; - 2014 г. - 0.75 лева за акция;
- 2010 г. – 0.75 лева за акция; - 2015 г. - 0.75 лева за акция;
Значи общ дивидент - 6.77 кинта, след данък.... а после акциите стават обикновени - ха който ще да каже, че не е далаверско.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Геков - акциите да бъдат разпределяни на кьопави и некьопави според ликвидността е най-малоумното разделение на света... щото аз напримерно помня как акция като М+С се търгуваше със среден обем 8 акции два пъти в месецът...
и 15-та година ако е наред всичко с дружеството де
от устава на дружеството
- 2006 г. – 0.40 лева за акция; - 2011 г. – 0.75 лева за акция;
- 2007 г. – 0.75 лева за акция; - 2012 г. - 0.75 лева за акция;
- 2008 г. – 0.75 лева за акция; - 2013 г. - 0.75 лева за акция;
- 2009 г. – 0.75 лева за акция; - 2014 г. - 0.75 лева за акция;
- 2010 г. – 0.75 лева за акция; - 2015 г. - 0.75 лева за акция;
Геков - акциите да бъдат разпределяни на кьопави и некьопави според ликвидността е най-малоумното разделение на света... щото аз напримерно помня как акция като М+С се търгуваше със среден обем 8 акции два пъти в месецът...
Да - Златният Жабок - в списъкът на кьопавите акции... какъв срам и позор !!! Акция с 15% дивидентна доходност - кьопава ?!?
Ега си ги продам заради капризът на някакви БФБ-аджийски пущиняци. За тях Жабокът - куц, за мене - златен.
Импе съгласен, съм че всяко правило трябва да има изключения
Случаат Златния Жабок следваше да не му се БаСе мамата, ами да му направят изключение понеже е Златен, и понеже и ти имаш значка подарена от Мажо - това значи че и акцията е Златна и заслужва по сериозно отношение - най-малкото
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
тук си мисля че до 1-2години ДСК ще почнат да излизат от привилегированите(защото им идва края) и ще стане мазало!
Защо да им идва края - има още 5 дивидента,а след това стават обикновени акции,които за момента са по-скъпи от привелиригованите и последните 2 години дадоха по 1 лв дивидент.
Това са най-добрите привилериговани акции на БФБ,според мен.Останалите са с по кофти мажоритари и по ниски стойности на обикновените акции .Единствено им куца ликвидността , но тя къде ли я има?
И аз може да изляза догодина около дивидентът поне отчасти. Ще изчакам суяците да направят мазало и да сринат акцията с някой и друг кинт... и пак ще се си вляза.
Печалбичка от врътчичка ще върна в М+С, че Мечкова да не ми се зъби.
Импе, май Жабокът го преебаха в БаСе мамата
Що така, тъкмо бях почнал да го оглеждам
Между другото ако Дянков така държи нещата с цел финансов геноцид, тоя сегмент на риското или алрернативно кредитиране на населението и по бедните слоеве се явява перспективен,
нно какво казах, дружеството все още е много малко, за ма запали, търся такива с боок валю над 50 М
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
тук си мисля че до 1-2години ДСК ще почнат да излизат от привилегированите(защото им идва края) и ще стане мазало!
И аз може да изляза догодина около дивидентът поне отчасти. Ще изчакам суяците да направят мазало и да сринат акцията с някой и друг кинт... и пак ще се си вляза.
Печалбичка от врътчичка ще върна в М+С, че Мечкова да не ми се зъби.
Ясно, мерси.
Аз си мислех че и тук се определя на годишна база.
До днес имах само 100 акции и не бях се задълбочавал много.
Сега е друга песен.
И по това перо ще сме двойно по-добре от лихвите на Мастъра
Коментар