IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Нушенцето Разгледай мнение
    Нормално е, пред събрание и дивидент.
    Е то дивидента май отива за непривилегированите. Освен това са решили да го точат и с бонуси във вид "възнаграждения". 97% са си увеличили бонусите в момент на криза. И това ми било "мислене за акционерите". Жалко, че съм се набутал тук.
    Не е препоръка.
    Не е препоръка ...

Коментар

• Импе, страшно маце жабче имате туканка бе.

http://www.investor.bg/imenata-na-bi...na-bfb,131710/

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Туканка почти не остана предлагане под 6 кинта.

Златният жабок се готви за скок.
        Нормално е, пред събрание и дивидент.

Коментар

• Туканка почти не остана предлагане под 6 кинта.

Златният жабок се готви за скок.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
            и 15-та година ако е наред всичко с дружеството де

от устава на дружеството
            - 2006 г. – 0.40 лева за акция; - 2011 г. – 0.75 лева за акция;
            - 2007 г. – 0.75 лева за акция; - 2012 г. - 0.75 лева за акция;
            - 2008 г. – 0.75 лева за акция; - 2013 г. - 0.75 лева за акция;
            - 2009 г. – 0.75 лева за акция; - 2014 г. - 0.75 лева за акция;
            - 2010 г. – 0.75 лева за акция; - 2015 г. - 0.75 лева за акция;
            Значи общ дивидент - 6.77 кинта, след данък.... а после акциите стават обикновени - ха който ще да каже, че не е далаверско.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
              Има известна логика в това разделение...
              Чичов предложи друго - акциите търгувани под номинал, да бъдат приети за кьопави. Ма аз пък тогаз не си давам Саламаджийницата и Честната игра...

Коментар

Валето - дивидент - до 15-а година.

Геков - акциите да бъдат разпределяни на кьопави и некьопави според ликвидността е най-малоумното разделение на света... щото аз напримерно помня как акция като М+С се търгуваше със среден обем 8 акции два пъти в месецът...
                и 15-та година ако е наред всичко с дружеството де

от устава на дружеството
                - 2006 г. – 0.40 лева за акция; - 2011 г. – 0.75 лева за акция;
                - 2007 г. – 0.75 лева за акция; - 2012 г. - 0.75 лева за акция;
                - 2008 г. – 0.75 лева за акция; - 2013 г. - 0.75 лева за акция;
                - 2009 г. – 0.75 лева за акция; - 2014 г. - 0.75 лева за акция;
                - 2010 г. – 0.75 лева за акция; - 2015 г. - 0.75 лева за акция;
                Last edited by ceneto; 03.03.2012, 10:06.
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Валето - дивидент - до 15-а година.

Геков - акциите да бъдат разпределяни на кьопави и некьопави според ликвидността е най-малоумното разделение на света... щото аз напримерно помня как акция като М+С се търгуваше със среден обем 8 акции два пъти в месецът...
                  Има известна логика в това разделение...

Коментар

• Валето - дивидент - до 15-а година.

Коментар

Да - Златният Жабок - в списъкът на кьопавите акции... какъв срам и позор !!! Акция с 15% дивидентна доходност - кьопава ?!?

Ега си ги продам заради капризът на някакви БФБ-аджийски пущиняци. За тях Жабокът - куц, за мене - златен.
                      Импе съгласен, съм че всяко правило трябва да има изключения

Случаат Златния Жабок следваше да не му се БаСе мамата, ами да му направят изключение понеже е Златен, и понеже и ти имаш значка подарена от Мажо - това значи че и акцията е Златна и заслужва по сериозно отношение - най-малкото
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        тук си мисля че до 1-2години ДСК ще почнат да излизат от привилегированите(защото им идва края) и ще стане мазало!
                        Защо да им идва края - има още 5 дивидента,а след това стават обикновени акции,които за момента са по-скъпи от привелиригованите и последните 2 години дадоха по 1 лв дивидент.
                        Това са най-добрите привилериговани акции на БФБ,според мен.Останалите са с по кофти мажоритари и по ниски стойности на обикновените акции .Единствено им куца ликвидността , но тя къде ли я има?
                        Last edited by vale1; 03.03.2012, 01:10.

Коментар

• Да - Златният Жабок - в списъкът на кьопавите акции... какъв срам и позор !!! Акция с 15% дивидентна доходност - кьопава ?!?

Ега си ги продам заради капризът на някакви БФБ-аджийски пущиняци. За тях Жабокът - куц, за мене - златен.

Коментар

И аз може да изляза догодина около дивидентът поне отчасти. Ще изчакам суяците да направят мазало и да сринат акцията с някой и друг кинт... и пак ще се си вляза.
                            Печалбичка от врътчичка ще върна в М+С, че Мечкова да не ми се зъби.
                            Импе, май Жабокът го преебаха в БаСе мамата

Що така, тъкмо бях почнал да го оглеждам

Между другото ако Дянков така държи нещата с цел финансов геноцид, тоя сегмент на риското или алрернативно кредитиране на населението и по бедните слоеве се явява перспективен,
                            нно какво казах, дружеството все още е много малко, за ма запали, търся такива с боок валю над 50 М
                            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              тук си мисля че до 1-2години ДСК ще почнат да излизат от привилегированите(защото им идва края) и ще стане мазало!
                              И аз може да изляза догодина около дивидентът поне отчасти. Ще изчакам суяците да направят мазало и да сринат акцията с някой и друг кинт... и пак ще се си вляза.
                              Печалбичка от врътчичка ще върна в М+С, че Мечкова да не ми се зъби.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Ясно, мерси.
                                Аз си мислех че и тук се определя на годишна база.
                                До днес имах само 100 акции и не бях се задълбочавал много.
                                Сега е друга песен.
                                И по това перо ще сме двойно по-добре от лихвите на Мастъра

Коментар

X