IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
    При обикновените дивидента не е гарантиран. Дотук - дори много добре. Поздравления на мацката за това решение !
    Ърм. Ако наистина няма - дано използват сухото за могъща експанзия. Казах съотношение при мен 8:1.

И да - Ирен е храбра. Освен туй явно е готова на жертвоготовство, щом се отказва от около 70 бимберички дивидент и е готова да бочка само за заплата.
    Last edited by Императорът; 22.05.2012, 14:48.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Чрез разпределянето на дивидент по обикновените акции стойността на компанията намалява. При това положение, ако си акционер само в привилегированите - губиш.

Коментар

• е какво му е доброто на новината - ако наистина не разпределят дивидент за обикновените
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Според мен за привилегированите акционери НЕраздаването на дивидент по обикновените акции е добра новина. Привилегированите акции би трябвало да струват повече от обикновените. Лошото е, че корекцията ще дойде през спад на цената на обикновените, а на мен ми се искаше да е чрез покачване цената на привилегированите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            За дивидент при обикновенните акции нищо не се споменава
            При обикновените дивидента не е гарантиран. Дотук - дори много добре. Поздравления на мацката за това решение !

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii,134867/

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                За дивидент при обикновенните акции нищо не се споменава
                "Приемане на решение за разпределяне на останалата печалбата на Дружеството за 2011 г." - че това не е ли споменаване. Просто за сега мишкуват и не публикуват конкретни цифри

Коментар

• За дивидент при обикновенните акции нищо не се споменава

Коментар

• "София Комерс - Заложни Къщи" АД планира по 0.75 лв. гарантиран дивидент

Последна редакция: 22.05.2012, 10:24

Публикуване: 22.05.2012, 10:22

Автор: Money.bg

Размер на шрифта: a a a

Съветът на директорите на "София Комерс - Заложни Къщи" АД свиква редовно годишно общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 27.06.2012г. от 12:00 ч. в гр. София, ж.к. "Дианабад", бл. 58, партер, ателие № 6, при следния дневен ред:

1. Приемане на отчета на съвета на директорите за дейността на Дружеството през 2011г.
                    2. Приемане на заверения годишен финансов отчет на Дружеството за 2011 г.
                    3. Приемане на доклада на регистрирания одитор за годишния финансов отчет за 2011г.
                    4. Приемане на доклада на одитния комитет на Дружеството за 2011г.
                    5. Приемане на решение за разпределяне на дивидент на акционерите, притежаващи привилегировани акции от капитала на Дружеството.
                    Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема решение за разпределяне на гарантиран дивидент на акционерите, притежаващи привилегировани акции от капитала на Дружеството в размер на 0.75 (седемдесет и пет) стотинки за една акция.
                    Приемане на решение за разпределяне на останалата печалбата на Дружеството за 2011 г.
                    Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема решение неразпределената част от печалбата за 2011г. да бъде отнесена в "Неразпределена печалба".
                    6. Избор на регистриран одитор, който да одитира финансовия отчет на Дружеството за 2012г. по предложение на одитния комитет.
                    7. Приемане на решение за освобождаване от отговорност на членовете на съвета на директорите за дейността им през 2011г.
                    8. Приемане на решение за освобождаване от отговорност на Христо Димитров Сапунджиев за дейността му като Председател и член на съвета на директорите за периода 01.01.2011г. - 30.06.2011г.
                    9. Приемане на решение за освобождаване от отговорност на Йоско Тошев Хинков за дейността му като Изпълнителен директор и член на съвета на директорите за периода 01.01.2011г. - 15.12.2011г.
                    10. Приемане на доклада на директора за връзки с инвеститорите за 2011г.
                    11. Избор на председател на одитния комитет на Дружеството.
                    12. Разни.

При липса на кворум общото събрание ще се проведе на 11.07.2012 год. от 12 часа на същото място и при същия дневен ред.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Споко, това беше за добре дошъл
                      Пай си нервите, ще ти трябват тука.

И все пак - Пенчо бе чети - HDPAT
                      Ясно

Коментар

• Ха-ха - това вярно патка, дето им беше турена на мнозина Седма година...

Мажоритаров, заповядай - чакаме те в криптата. Там е ного яко, особено в горещите дни и особено за хора като мене, дето ходят с костюми и връзки.

Ще има и около две хубави девойки на сборището.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                          Тъп съм и не знам, ако знаеш казвай, ако не си спести коментарите
                          Споко, това беше за добре дошъл
                          Пай си нервите, ще ти трябват тука.

И все пак - Пенчо бе чети - HDPAT

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Бе ти сляп ли си, що ли...

За хора без въображение - БФБ е кауза пердута.
                            И без това си е зор...
                            Тъп съм и не знам, ако знаеш казвай, ако не си спести коментарите

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                              А от къде е дошло това име - патката?!?
                              Бе ти сляп ли си, що ли...

За хора без въображение - БФБ е кауза пердута.
                              И без това си е зор...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                                Е как HDPAT не можеш го сбърка...
                                А от къде е дошло това име - патката?!?

Коментар

Working...
                                X