IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Мльъм.

Направи ми добро впечатление девойката именно защото дискутирахме бъдещото развитие на компанията и някои нови идеи...
    нека, софком-ът е от малкото компании, които плащат стабилен дивидент и то редовно. И макар бизнесът им да е меко казано не особено приветлив, то поздравявам хората, които има акции тук - едно добро решение във времената на криза. Дано и момата да изпълни очакванията ви - който с каквито очаквания е, че с мечката пооспамихме темата, за което се извинявам на останалите участници.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
      За твоите познания ставaше дума, самозванецо, не за нейните... Нали твърдеше че не си имал оплаквания. Може би не си попитал мъжете ...
      а аз при мъжете не пипам - традиционалист съм и някакси не ме влекат новите технологии, нито пък имаш маляшки корени. Като стане въпрос за подобни разговори винаги задвам един въпрос - ти в казарма ходил ли си?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        ами Импе, искрено ти пожелавам да е така. До момента си плащат чинно дивидента и се развиват, дано да е така и в бъдеще. просто исках да кажа, че изпадат в див възторг за мома, която има квалификация за човек зад гишето в някоя заложн къща,но не и за шефче тук. Аз ако имах акции тук нямаше да се зарадвам на новината - на нов шеф и на малко прасе не се радвай,не се знае каква свиня ще излезе Дружеска закачка - нали си чорбарче
        Мльъм.

Направи ми добро впечатление девойката именно защото дискутирахме бъдещото развитие на компанията и някои нови идеи...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

е, тогава си е баш на мястото, особено ако е с дълбоки познания и умее да се рови и в аналите на фирмените дела
          За твоите познания ставaше дума, самозванецо, не за нейните... Нали твърдеше че не си имал оплаквания. Може би не си попитал мъжете ...
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

За жените ясно, и тя няма, но трябва да попиташ и мъжете ...
            е, тогава си е баш на мястото, особено ако е с дълбоки познания и умее да се рови и в аналите на фирмените дела

Коментар

нямам тапия, но засега няма жена да се е оплакала от френския ми
              Без тапия приличаш ми на самозванец и твърдението не се приема за безусловно доказано. Освен това, За жените ясно, но трябва да попиташ и мъжете ...

Коментар

Само да мрънкате и недоволствате ви бива. Ти знаеш ли френски. А мацето знае май
                нямам тапия, но засега няма жена да се е оплакала от френския ми

Коментар

наистина се удивлявам на пожелателното мислене на българина - да, ясно, че нямате друг избор, да ясно, че никой не го ебе за мнението ви в тази компания, да, ясно, че мажо ще си прави каквото и когато си иска и да, ясно, че за момента си плаща уставно дивидента, ама защо трябва да наричате черното-бяло, а????????? Ясно е, че момата е абсолютен бушон и нищо не разбира от този бизнес. Може и да е прекрасен млад човек, може и да е неква страшна пичка, не знам, но от биографията и за момента, последното нещо, за което става е да бъде шеф тук. Дано дълго да ви радва тази компания и никога да не ви разочарова, но подобни "шефове" са тотален смях - почти колкото 30-годишния смешник дето е кмет на Стара Загора, с 1 година трудов стаж като пълна шматка преди това или пък Пъдпъдъкова с дипломата й по руски, Боко с неговата по поварно дело и т.н. и т.н. Както съм казвал винаги - всяко общество си заслужава управниците и всеки акционер си заслужава мажоритарите.....
                  Само да мрънкате и недоволствате ви бива. Ти знаеш ли френски. А мацето знае май

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Грую и Пъпешов - от една страна всичко се решава на сборище - ако сте против Ирен - елате на сборището и гласувайте против, това е ваше право... но мажоритарите затова са мажоритари.
                    От друга страна - мажоритарите рискуват много повече, затуй не биха турили некомпетентен човек на ключова позиция, но явно те вярват в Ирен, както и аз.
                    От трета страна - бизнесът на Софкомът вече е достатъчно силен и добре развит, за да бъде съсипан за нула време от неопитен човек.
                    От четвръта страна - тя няма да управлява еднолично и диктаторската - това е ясно.

Така че - споко.
                    ами Импе, искрено ти пожелавам да е така. До момента си плащат чинно дивидента и се развиват, дано да е така и в бъдеще. просто исках да кажа, че изпадат в див възторг за мома, която има квалификация за човек зад гишето в някоя заложн къща,но не и за шефче тук. Аз ако имах акции тук нямаше да се зарадвам на новината - на нов шеф и на малко прасе не се радвай,не се знае каква свиня ще излезе Дружеска закачка - нали си чорбарче

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                      Грую и Пъпеша... Вие имате ли акции тук??

и Грую теб освен в темата за спорт и фентъзи футболната лига другаде не съм те виждал да пишеш...
                      Уф, любимият ми начин да ме "затапят" - не, нямам акции на БФБ от 3,5 години, но ти си прекалено нов, за да го знаеш това. И естествено, като всеки новопокръстен, си най-ревностният заяитник на новата вяра. Сравни отговора на стар форумец като Импе-то и твоя и ще разбереш разликата. Понеже няма борса в момента, затова и сигурно 1 на 20 поста ми е свързан с БФБ и то основно с компании, от които съм имал добри впечатления. И понеже принципно форумът ме кефи, то пиша в теми, в които има някакво развитие - спортните и някои теми, които са актуални за деня. Е, от време на време се включвам и в политика и бисери и вицове - когато искам да се позабавлявам с някоя политическа писарушка

Коментар

• Грую и Пъпеша... Вие имате ли акции тук??

и Грую теб освен в темата за спорт и фентъзи футболната лига другаде не съм те виждал да пишеш...
                        Last edited by Мажоритаря; 13.11.2011, 13:05.
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Грую и Пъпешов - от една страна всичко се решава на сборище - ако сте против Ирен - елате на сборището и гласувайте против, това е ваше право... но мажоритарите затова са мажоритари.
                          От друга страна - мажоритарите рискуват много повече, затуй не биха турили некомпетентен човек на ключова позиция, но явно те вярват в Ирен, както и аз.
                          От трета страна - бизнесът на Софкомът вече е достатъчно силен и добре развит, за да бъде съсипан за нула време от неопитен човек.
                          От четвръта страна - тя няма да управлява еднолично и диктаторската - това е ясно.

Така че - споко.

Коментар

наистина се удивлявам на пожелателното мислене на българина - да, ясно, че нямате друг избор, да ясно, че никой не го ебе за мнението ви в тази компания, да, ясно, че мажо ще си прави каквото и когато си иска и да, ясно, че за момента си плаща уставно дивидента, ама защо трябва да наричате черното-бяло, а????????? Ясно е, че момата е абсолютен бушон и нищо не разбира от този бизнес. Може и да е прекрасен млад човек, може и да е неква страшна пичка, не знам, но от биографията и за момента, последното нещо, за което става е да бъде шеф тук. Дано дълго да ви радва тази компания и никога да не ви разочарова, но подобни "шефове" са тотален смях - почти колкото 30-годишния смешник дето е кмет на Стара Загора, с 1 година трудов стаж като пълна шматка преди това или пък Пъдпъдъкова с дипломата й по руски, Боко с неговата по поварно дело и т.н. и т.н. Както съм казвал винаги - всяко общество си заслужава управниците и всеки акционер си заслужава мажоритарите.....
                            Ох груйо, ох груев - колко си прав Ама такъв е метреяла...

Коментар

• наистина се удивлявам на пожелателното мислене на българина - да, ясно, че нямате друг избор, да ясно, че никой не го ебе за мнението ви в тази компания, да, ясно, че мажо ще си прави каквото и когато си иска и да, ясно, че за момента си плаща уставно дивидента, ама защо трябва да наричате черното-бяло, а????????? Ясно е, че момата е абсолютен бушон и нищо не разбира от този бизнес. Може и да е прекрасен млад човек, може и да е неква страшна пичка, не знам, но от биографията и за момента, последното нещо, за което става е да бъде шеф тук. Дано дълго да ви радва тази компания и никога да не ви разочарова, но подобни "шефове" са тотален смях - почти колкото 30-годишния смешник дето е кмет на Стара Загора, с 1 година трудов стаж като пълна шматка преди това или пък Пъдпъдъкова с дипломата й по руски, Боко с неговата по поварно дело и т.н. и т.н. Както съм казвал винаги - всяко общество си заслужава управниците и всеки акционер си заслужава мажоритарите.....

Коментар

• Не подценявайте Ирен - тя е млада и амбициозна, има добри идеи - на предното сборище поговорих доста с нея. А и ясно е, че няма да управлява еднолично.
                                Днес ми хрумна елегантно решение на един законов проблем относно вторичната дейност на Софкомът, който обсъждахме - ще зема да и пиша в понеделник...

Коментар

Working...
                                X