Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеЗа твоите познания ставaше дума, самозванецо, не за нейните...Нали твърдеше че не си имал оплаквания. Може би не си попитал мъжете ...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами Импе, искрено ти пожелавам да е така. До момента си плащат чинно дивидента и се развиват, дано да е така и в бъдеще. просто исках да кажа, че изпадат в див възторг за мома, която има квалификация за човек зад гишето в някоя заложн къща,но не и за шефче тук. Аз ако имах акции тук нямаше да се зарадвам на новината - на нов шеф и на малко прасе не се радвай,не се знае каква свиня ще излезеДружеска закачка - нали си чорбарче
Направи ми добро впечатление девойката именно защото дискутирахме бъдещото развитие на компанията и някои нови идеи...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениее, тогава си е баш на мястото, особено ако е с дълбоки познания и умее да се рови и в аналите на фирмените делаНали твърдеше че не си имал оплаквания. Може би не си попитал мъжете ...
Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеЗа жените ясно, и тя няма, но трябва да попиташ и мъжете ...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенямам тапия, но засега няма жена да се е оплакала от френския миОсвен това, За жените ясно, но трябва да попиташ и мъжете ...
Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеСамо да мрънкате и недоволствате ви бива. Ти знаеш ли френски. А мацето знае майNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенаистина се удивлявам на пожелателното мислене на българина - да, ясно, че нямате друг избор, да ясно, че никой не го ебе за мнението ви в тази компания, да, ясно, че мажо ще си прави каквото и когато си иска и да, ясно, че за момента си плаща уставно дивидента, ама защо трябва да наричате черното-бяло, а????????? Ясно е, че момата е абсолютен бушон и нищо не разбира от този бизнес. Може и да е прекрасен млад човек, може и да е неква страшна пичка, не знам, но от биографията и за момента, последното нещо, за което става е да бъде шеф тук. Дано дълго да ви радва тази компания и никога да не ви разочарова, но подобни "шефове" са тотален смях - почти колкото 30-годишния смешник дето е кмет на Стара Загора, с 1 година трудов стаж като пълна шматка преди това или пък Пъдпъдъкова с дипломата й по руски, Боко с неговата по поварно дело и т.н. и т.н. Както съм казвал винаги - всяко общество си заслужава управниците и всеки акционер си заслужава мажоритарите.....Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГрую и Пъпешов - от една страна всичко се решава на сборище - ако сте против Ирен - елате на сборището и гласувайте против, това е ваше право... но мажоритарите затова са мажоритари.
От друга страна - мажоритарите рискуват много повече, затуй не биха турили некомпетентен човек на ключова позиция, но явно те вярват в Ирен, както и аз.
От трета страна - бизнесът на Софкомът вече е достатъчно силен и добре развит, за да бъде съсипан за нула време от неопитен човек.
От четвръта страна - тя няма да управлява еднолично и диктаторската - това е ясно.
Така че - споко.Дружеска закачка - нали си чорбарче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеГрую и Пъпеша... Вие имате ли акции тук??
и Грую теб освен в темата за спорт и фентъзи футболната лига другаде не съм те виждал да пишеш.... Сравни отговора на стар форумец като Импе-то и твоя и ще разбереш разликата. Понеже няма борса в момента, затова и сигурно 1 на 20 поста ми е свързан с БФБ и то основно с компании, от които съм имал добри впечатления. И понеже принципно форумът ме кефи, то пиша в теми, в които има някакво развитие - спортните и някои теми, които са актуални за деня. Е, от време на време се включвам и в политика и бисери и вицове - когато искам да се позабавлявам с някоя политическа писарушка
Коментар
-
Грую и Пъпеша... Вие имате ли акции тук??
и Грую теб освен в темата за спорт и фентъзи футболната лига другаде не съм те виждал да пишеш...Last edited by Мажоритаря; 13.11.2011, 13:05.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Грую и Пъпешов - от една страна всичко се решава на сборище - ако сте против Ирен - елате на сборището и гласувайте против, това е ваше право... но мажоритарите затова са мажоритари.
От друга страна - мажоритарите рискуват много повече, затуй не биха турили некомпетентен човек на ключова позиция, но явно те вярват в Ирен, както и аз.
От трета страна - бизнесът на Софкомът вече е достатъчно силен и добре развит, за да бъде съсипан за нула време от неопитен човек.
От четвръта страна - тя няма да управлява еднолично и диктаторската - това е ясно.
Така че - споко.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенаистина се удивлявам на пожелателното мислене на българина - да, ясно, че нямате друг избор, да ясно, че никой не го ебе за мнението ви в тази компания, да, ясно, че мажо ще си прави каквото и когато си иска и да, ясно, че за момента си плаща уставно дивидента, ама защо трябва да наричате черното-бяло, а????????? Ясно е, че момата е абсолютен бушон и нищо не разбира от този бизнес. Може и да е прекрасен млад човек, може и да е неква страшна пичка, не знам, но от биографията и за момента, последното нещо, за което става е да бъде шеф тук. Дано дълго да ви радва тази компания и никога да не ви разочарова, но подобни "шефове" са тотален смях - почти колкото 30-годишния смешник дето е кмет на Стара Загора, с 1 година трудов стаж като пълна шматка преди това или пък Пъдпъдъкова с дипломата й по руски, Боко с неговата по поварно дело и т.н. и т.н. Както съм казвал винаги - всяко общество си заслужава управниците и всеки акционер си заслужава мажоритарите.....Ама такъв е метреяла...
Коментар
-
наистина се удивлявам на пожелателното мислене на българина - да, ясно, че нямате друг избор, да ясно, че никой не го ебе за мнението ви в тази компания, да, ясно, че мажо ще си прави каквото и когато си иска и да, ясно, че за момента си плаща уставно дивидента, ама защо трябва да наричате черното-бяло, а????????? Ясно е, че момата е абсолютен бушон и нищо не разбира от този бизнес. Може и да е прекрасен млад човек, може и да е неква страшна пичка, не знам, но от биографията и за момента, последното нещо, за което става е да бъде шеф тук. Дано дълго да ви радва тази компания и никога да не ви разочарова, но подобни "шефове" са тотален смях - почти колкото 30-годишния смешник дето е кмет на Стара Загора, с 1 година трудов стаж като пълна шматка преди това или пък Пъдпъдъкова с дипломата й по руски, Боко с неговата по поварно дело и т.н. и т.н. Както съм казвал винаги - всяко общество си заслужава управниците и всеки акционер си заслужава мажоритарите.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Не подценявайте Ирен - тя е млада и амбициозна, има добри идеи - на предното сборище поговорих доста с нея. А и ясно е, че няма да управлява еднолично.
Днес ми хрумна елегантно решение на един законов проблем относно вторичната дейност на Софкомът, който обсъждахме - ще зема да и пиша в понеделник...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар