IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    Как пък реши, че съм продал... Не съм..
    Ха-ха-ха - ти що реши, че говоря за тебе? Най-малко пък от теб бих очаквал подобна глупхост....

Хиксигреков - чакай малко, бе... да го гласуваме пръвом...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Кога го снасят дивидента тук?
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ти - дето продаде на пет кинта и половина - какво постигна просташки планктоне? (оплезено човеченце)

Въпреки това, ако имаш още - пиши и мене на лични - даже за по един Пънкар ще ти ги изкупя, като ги не щеш.
        Как пък реши, че съм продал... Не съм..
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
          Е някой решил да сплаши зайците с продажба на 36 акцийки... Жив и здрав... Ако реши да сипне примерно 5000 на 5.50 да ми пише на лична...
          Ти - дето продаде на пет кинта и половина - какво постигна просташки планктоне? (оплезено човеченце)

Въпреки това, ако имаш още - пиши и мене на лични - даже за по един Пънкар ще ти ги изкупя, като ги не щеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
            Аз пък се зачудвам защо привилигированите със сигурен дивидент падат, а обикновенните дето не е ясно дали и колко ще има непомръдват (да не казвам, че се качват)
            Защото, Кранков - за простите акции има обратно изкупуване.

Императорът пък шитна прости акции и си зе дивидентоснасящи... финансовият ефект - учудващо сосен за такъв скромен обем.

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
              Аз пък се зачудвам защо привилигированите със сигурен дивидент падат, а обикновенните дето не е ясно дали и колко ще има непомръдват (да не казвам, че се качват)
              Е някой решил да сплаши зайците с продажба на 36 акцийки... Жив и здрав... Ако реши да сипне примерно 5000 на 5.50 да ми пише на лична...
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Аз пък се зачудвам защо привилигированите със сигурен дивидент падат, а обикновенните дето не е ясно дали и колко ще има непомръдват (да не казвам, че се качват)

Коментар

• ..... а май трябваше да имам поръчка - някакъв малоумен се изцвъка на пет кинта и половина....

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                    Импе този ордер от дясно с многото повтарящи се осмици твой ли е?
                    Не - в моментът нямам поръчки туканка...

Коментар

• Импе този ордер от дясно с многото повтарящи се осмици твой ли е?

Коментар

• Аве,

кат гледам колко маймуни се качиха на клона с бързите кредити.

Сутринта случам по радиото и от JEFF (магазин за мобилни телефони), та се шокирах.

Като цело, фундамета при тая акция се промения...

Коментар

• Как върви тука бизнеса със заложните къщи... Гледам акцията е паднала нещо...

Коментар

• който се е нахакал тук в началото на кризата по 4 кинта, сега е напред с ма'тряла. Само от дивиденти се е изплатил. Евала на Владо Панев ...
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Не съм казал, че е успокоително. Казах, че за мен ( като притежател на привилегировани акции) е по-добре да не се разпределя дивидент за обикновените. Друг е въпросът какъв сигнал дават със спирането на дивидента.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                                Чрез разпределянето на дивидент по обикновените акции стойността на компанията намалява. При това положение, ако си акционер само в привилегированите - губиш.
                                ако маржовете на печалбата намаляват заради засилената конкуренция
                                и съответно намалява частта от печалбата за разпределение
                                не виждам какво му е успокоителното, все пак привилегированите са конвертируеми в обикновени
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X