Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИмпе, много ти са паднали жабоците бе.
-15% за една година. И пак няма купувачи преди сборището.
А идва над 12% дивидент при сегашните цени.
Как си го обясняваш ?
Туй, че не пише за дивидент за обикновените акции, не означава, че няма да има. Не забравяйте, че мажоритарите държат обикновените акции - дали ще се оставят без да намажат и само на нас ще дадат дивидент? Според мене по-вероятно да има.
При мен съотношението е 8:1 в полза на привилегированите.
Пастиров - аре на сборище...
Вярно - кое е Патката?Last edited by Императорът; 20.05.2012, 18:07.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемного го мислиш песимисте!!!
Купувай смело и това е, виж като си мислил много къде стигна патката?!?!Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЕдин ден ако случайно взема да спечеля от това, че съм се заиграл с патката мислех и поне леко на тук да погледна към привилегированите а сега това леко и може е поставено под много голям въпрос. И едно дори 10ст да се дадат за обикновенните щеше да е добре а сега се поставя въпроса на сериозен размисъл и на нови анализи и изчисления.много го мислиш песимисте!!!
Купувай смело и това е, виж като си мислил много къде стигна патката?!?!
Коментар
-
Един ден ако случайно взема да спечеля от това, че съм се заиграл с патката мислех и поне леко на тук да погледна към привилегированите а сега това леко и може е поставено под много голям въпрос. И едно дори 10ст да се дадат за обикновенните щеше да е добре а сега се поставя въпроса на сериозен размисъл и на нови анализи и изчисления.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеТи си гледай патките...Тука днес така за обикновенните утре като им изтече давността на привилегированите и те стават обикновенни.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеКеф кеф кеф.Аз винаги се радвам на някоя негативна новина.
Общото събрание тук е насрочено за 27.06.2012г.
Приемане на решение за дивидент върху привилегированите от 75ст и нито дума за нещо върху обикновенните.
Поканата е публикувана в търговския регистър.
Извода е: Не изпускай питомното за да гониш дивото.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеПоканата за сборището е качена в Търговския Регистър.
Тая година обикновените акции увисват
Аз съм 80/20% в полза на превилегированите и то, защото купих обикновени без да искам преди време.Аз винаги се радвам на някоя негативна новина.
Общото събрание тук е насрочено за 27.06.2012г.
Приемане на решение за дивидент върху привилегированите от 75ст и нито дума за нещо върху обикновенните.
Поканата е публикувана в търговския регистър.
Извода е: Не изпускай питомното за да гониш дивото.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОще няма новина за сборище.
Коментар
-
Коментар
Коментар