IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой закъсал не дочака 0.75лв. дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
      http://www.sofiacommerce.net/cgi-sys/suspendedpage.cgi

Пхахаха, това сайтът на нашите хора ли е
      Тоя, другия с магазина е по-важен
      www.sofiacommerce.911.bg
      да се върти алъш-вериша
      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• http://www.sofiacommerce.net/cgi-sys/suspendedpage.cgi

Пхахаха, това сайтът на нашите хора ли е

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

Жабокът го разбрахме....ама кой е Грозникът
          Грозникът е десетуната. Как можаха да нарисуват такъв грозен човек на парите?

За да не те обръквам и друг път - останалите са Разбойникът, Пънкарят, Политикът, Некадърникът и Ревлюто...

Апропо - акцията съвсем естествено се изстреля нагоре - около сборището цените ще бъдат 6.8 - 7 кинта.
          Last edited by Императорът; 03.04.2012, 11:43.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Termit е прав, грешката беше моя. Въпреки това, реших да запазя акциите.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
              Грешно въведена поръчка.Не подскачай толкова
              твоя ли е ?

ако не, как разбра че е грешна ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                Докато тарикатите мишкуваха на 5.50 се появи някой и им събра евтините акциики... От сега нататък бида ще е 6.00+
                Грешно въведена поръчка.Не подскачай толкова

Коментар

• Докато тарикатите мишкуваха на 5.50 се появи някой и им събра евтините акциики... От сега нататък бида ще е 6.00+
                  Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Не знам... знам само, че НЕакционерите плюят със страшна ярост по Жабокът още от моментът на публичното му предлагане.
                    В същото време ний - акционерите - сяка година си прибираме сосният дивидент и им се подиграваме.

Впрочем аз съм страшно задължен на плюещите по Жабокът. Ако не бяха те - акцията отдавна да е ударила Грозникът като цена и хич нямаше да бъде толкова атрактивна...

Жабокът го разбрахме....ама кой е Грозникът

Коментар

• Първоначално изпратено от Bernard Madoff Разгледай мнение
                      Аз също не знам какъв е пазарния дял на софкома, но е силно намалял.В тази връзка ще издам информация, че основният им конкурент има намерение да излиза на борсата догодина, което неминуемо ще отхапе голямо(бих казал огромно) парче от пазарния им дял.За да се сетите коя е тази компания ще кажа, че там има хора които по цял ден се играят на блогъри и SEO-оптимизатори.Напишете в Google заложна къща и ще видите коя излиза на първо място)
                      Не знам... знам само, че НЕакционерите плюят със страшна ярост по Жабокът още от моментът на публичното му предлагане.
                      В същото време ний - акционерите - сяка година си прибираме сосният дивидент и им се подиграваме.

Впрочем аз съм страшно задължен на плюещите по Жабокът. Ако не бяха те - акцията отдавна да е ударила Грозникът като цена и хич нямаше да бъде толкова атрактивна...
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                        Хехе

Държавата е длъжна да поддържа финансова стабилност
                        Понеже сте импотирани в тази насока с тоя борд - има и други начини

Иначе просто тези които са власт ще бъдат сменени - много е просто - когато народа изнемогва и ходи и за 200 лв. бърз кредит до кварталната заложна къща за да посрещне ежедневните си нужди и то на лихви от може би 50-60% - което както наблюдавам се е превърнало доста масова практика - странно за мен -- сещай се кога ще гласуват пак
                        Кажи само кога почваш да раздаваш, кой плаща, и кога да дойда за едни 10 000 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнение
                          Направи си твоя държава, взимай, раздавай колкото желаеш!
                          Хехе

Държавата е длъжна да поддържа финансова стабилност
                          Понеже сте импотирани в тази насока с тоя борд - има и други начини

Иначе просто тези които са власт ще бъдат сменени - много е просто - когато народа изнемогва и ходи и за 200 лв. бърз кредит до кварталната заложна къща за да посрещне ежедневните си нужди и то на лихви от може би 50-60% - което както наблюдавам се е превърнало доста масова практика - странно за мен -- сещай се кога ще гласуват пак
                          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                            Този бизнес процъфтява защото в момента в държавата няма пари - дори държавата не си поддържа стабилен фискален резерв и се живее в страната с минимум пари в обръщение - държавата трябва да се намеси като излезе на чуждите капиталови пазари и вкара в икономиката поне едни 10 милиарда лева, за да облечки цялата система (така направиха и в САЩ и в Европа - само тук се задушаваме в такава финансова примка)
                            Направи си твоя държава, взимай, раздавай колкото желаеш!
                            Last edited by alex1001111; 23.03.2012, 15:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              Пичове,

Не знам за пазарното състояние на Софкома, но това със заложните къщи става нещо като национален проблем. Огледайте се какво става по пазарите..около всеки пазар има минимум по 3-4 и продължават да се размножават със страшна скорост. Човек остава с впечатлението, че едва ли не са гръбнака на икономиката...
                              Конкуренцията става безмилостна , а държавата засега(!) пасува. Въпросът е какво става ако и Държавата се намеси по типичния за нея безпардонен начин.

Поздрави и успех
                              Този бизнес процъфтява защото в момента в държавата няма пари - дори държавата не си поддържа стабилен фискален резерв и се живее в страната с минимум пари в обръщение - държавата трябва да се намеси като излезе на чуждите капиталови пазари и вкара в икономиката поне едни 10 милиарда лева, за да облечки цялата система (така направиха и в САЩ и в Европа - само тук се задушаваме в такава финансова примка)
                              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Аз също не знам какъв е пазарния дял на софкома, но е силно намалял.В тази връзка ще издам информация, че основният им конкурент има намерение да излиза на борсата догодина, което неминуемо ще отхапе голямо(бих казал огромно) парче от пазарния им дял.За да се сетите коя е тази компания ще кажа, че там има хора които по цял ден се играят на блогъри и SEO-оптимизатори.Напишете в Google заложна къща и ще видите коя излиза на първо място)

Коментар

Working...
                                X