IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    Е за разлика от мен ти щото ги дочака в м+ц
    Аз ги вкарах на друго място, от където до момента съм 70% нагоре.Иначе МСХ продължава да ми харесва, просто намирам по-перспективни навън.

Коментар

Kakво си вярва мажо, че не е ясно, в грозното отношение към акционерите в Севтополис ли?
      Въпрос на гледна точка.
      " Грозното " по твоите думи отношение към акционерите на Севтополис е Хубаво отношение към акционерите на Софарма
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ти очевидно не ги дочакваш до пукане така че няма от какво да се притесняваш
        Е за разлика от мен ти щото ги дочака в м+ц

Коментар

Ами мажо си вярва на компанията Защо тогава и аз да не и вярвам.

Очевидно за разлика от много други.
          Kakво си вярва мажо, че не е ясно, в грозното отношение към акционерите в Севтополис ли?

Коментар

и надолу - като се спукат
            Ти очевидно не ги дочакваш до пукане така че няма от какво да се притесняваш

Коментар

Нагоре
              и надолу - като се спукат

Коментар

• толкова много акции се изтъргуваха, всички мажо ли ги купи?
                все мажо ви виновен

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                  Цената се поддържа от мажо, като спре да купува тренда ще се смени. Като се видят резултатите отчета, надали ще те стимулират да купуваш.
                  Сигурно Донев не разбира от финансови оценки…и за това купува?! Както и сигурно не оценява правилно ефекта в дългосрочен план на навия завод… и т.н. И като дойде време да ти стимулира отчета цената ще като преди кризата…

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                    Цената се поддържа от мажо, като спре да купува тренда ще се смени. Като се видят резултатите отчета, надали ще те стимулират да купуваш.
                    Ами мажо си вярва на компанията Защо тогава и аз да не и вярвам.

Очевидно за разлика от много други.

Коментар

Тук редовно се приказва че е скъпо още от 2,2. Неясно защо - поне за мен. Ако Софарма е скъпа, то не мога да си представя колко са ни набалончени другите акции.

Коментар

• Тук редовно се приказва че е скъпо още от 2,2. Неясно защо - поне за мен. Ако Софарма е скъпа, то не мога да си представя колко са ни набалончени другите акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                          Балоните бързо "отлитат"
                          Нагоре

Коментар

Че кой ти каза, че не сме продали. Щом видим, че е балон - продаваме !
                            Балоните бързо "отлитат"
                            домоуправител

Коментар

Че кой ти каза, че не сме продали. Щом видим, че е балон - продаваме !
                              браво, и аз така правя

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                                +1

Коментар

Working...
                                X