Първоначално изпратено от mecka_stryvnica
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеKakво си вярва мажо, че не е ясно, в грозното отношение към акционерите в Севтополис ли?
" Грозното " по твоите думи отношение към акционерите на Севтополис е Хубаво отношение към акционерите на СофармаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи очевидно не ги дочакваш до пуканетака че няма от какво да се притесняваш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми мажо си вярва на компаниятаЗащо тогава и аз да не и вярвам.
Очевидно за разлика от много други.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеи надолу - като се спукаттака че няма от какво да се притесняваш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеЦената се поддържа от мажо, като спре да купува тренда ще се смени. Като се видят резултатите отчета, надали ще те стимулират да купуваш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеЦената се поддържа от мажо, като спре да купува тренда ще се смени. Като се видят резултатите отчета, надали ще те стимулират да купуваш.Защо тогава и аз да не и вярвам.
Очевидно за разлика от много други.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТук редовно се приказва че е скъпо още от 2,2. Неясно защо - поне за мен. Ако Софарма е скъпа, то не мога да си представя колко са ни набалончени другите акции.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЧе кой ти каза, че не сме продали. Щом видим, че е балон - продаваме !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЧе кой ти каза, че не сме продали. Щом видим, че е балон - продаваме !
Коментар
�
Коментар