IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ромфарм

Коментар

• добре съм,няма проблеми
      финландците направиха много добра инвестиция в Софарма, вече е с доста % напред

Коментар

• Балканският ни фонд е инвестирал 11 млн. евро в български дружества. Двете най-големи позиции са ЧЕЗ Разпределение и Софарма, които между другото ние оценяваме като прекрасни компании.
        Пиб четеш ли???

Форти какво става с теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Е тогава вече може да си купи и Севто. Така и така там си няма дивидент ...
          като стане ще го мисля
          може да започна работа някъде ако това се случи

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
            Ако дивидента спре или намалее, какво ще правиш?
            Е тогава вече може да си купи и Севто. Така и така там си няма дивидент ...
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение

умирам, какво правя.......
              затова не трябва никак да намалява

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                Мързи ме да пиша много, за да ти отговарям
                вече изцяло минах на издръжка от дивидента получаван от Софарма трейдинг, ти пиши каквото си искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  а стига бе, - kak така?! - не може да бъде ?!, (макар от половин година те знаем, че си се набутал там)
                  а тука знаем че 1/3 от мненията са на тони75 във възхвала на чичото-спелулант (култа към сталин ряпа е ял), остналите 1/3 са от фортис и .. добре че кура-оператора чат пат се конектва ...
                  иначе чудна картинка- приказки от шехерезада - 1001 нощ
                  Мързи ме да пиша много, за да ти отговарям
                  вече изцяло минах на издръжка от дивидента получаван от Софарма трейдинг, ти пиши каквото си искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Ми да, така е.
                    Аз поне преди 2 месеца го казах.

Публично първи го отбеляза Пончо (преди много повече от 2 м.) и всички останали малко плагиатствате след него. Това както и да е, не е важно. Но А-дано ни върже хазарта
                    Last edited by precakanoto; 12.11.2013, 11:50.
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Не ви ли прави впечатление айсбергите при Севто , там са изкупуванията от месеци и входа във Фармата от Севто си е по атрактивен и в момента ! 1,60/0,55 дори да е =2.90
                      а стига бе, - kak така?! - не може да бъде ?!, (макар от половин година те знаем, че си се набутал там)
                      а тука знаем че 1/3 от мненията са на тони75 във възхвала на чичото-спекулант (култа към сталин ряпа е ял), остналите 1/3 са от фортис и .. добре че кура-оператора чат пат се кънектва ...
                      иначе чудна картинка- приказки от шехерезада - 1001 нощ
                      Last edited by precakanoto; 12.11.2013, 11:51.
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        Не ви ли прави впечатление айсбергите при Севто , там са изкупуванията от месеци и входа във Фармата от Севто си е по атрактивен и в момента ! 1,60/0,55 дори да е =2.90
                        Ми да, така е.
                        Аз поне преди 2 месеца го казах.

Коментар

• Не ви ли прави впечатление айсбергите при Севто , там са изкупуванията от месеци и входа във Фармата от Севто си е по атрактивен и в момента ! 1,60/0,55 дори да е =2.90

Коментар

• Той дали ще го продава???

Коментар

• Ами все пак с Пиб бас сме сложили АТЕРА или СФАРМ ще е по-висока в края на годината - погрома трябва да е значителен!
                              Майтапя се, там е ясна работата . Ами както четох някъде структурата стана доста стабилна, Ромфарм едва ли влизат за 2-3 месеца, така че ако и пакета който чичо Оги взе на 2лв е свършил - нормално е цената с няколко хиляди да върви там където й е мястото между 4-5лева(при сегашното ниво на БФБ).
                              Last edited by tony1975; 11.11.2013, 21:47.

Коментар

• нещо започна да се покачва

Коментар

Working...
                                X