Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение...приписваш думи на други лица
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение...не те знаем какъв играч си в реалността
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмам чувството че му съм най-голямата фенкаНо следва най-лошото - няма как да се прецакам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеимам чувството, че не само кура ще се прецака, но и феновете муНо следва най-лошото - няма как да се прецакам
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеда си призная, като гледам какto si се самозaхранил с безрезервмни вярвания в чичовиte идеологеми - не ми се вярва точно куроператора да е прецакан на края на игратакакто казва един мой любим, на когото съм фенка - "като ги гледаш - учи се"
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекак само пишеш наизуст и приписваш думи на други лица пред аудиторията тук
добре, че си анонимен и не те знаем какъв играч си в реалносттакакто казва един мой любим, на когото съм фенка - "като ги гледаш - учи се"
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекак само пишеш наизуст и приписваш думи на други лица пред аудиторията тук
добре, че си анонимен и не те знаем какъв играч си в реалността
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеАми честно казано не знам какво може да купи и къде ако нямаш пари! Положението на Софарма във финансово отношение не е перфектно, така че да може в момента да си позволи да купува нещо по-сериозно, а банките едва ли ще им отпуснат големи кредити.
По думи на ОД, собственика на Алкалолид в Македония е "мошеник", пък и те са прекалено скъпи за Софарма.
Bosnaljiek не е лоша фирма, но ще трябват към 50млн. евро, за да се закупят акциите, каквато сума Софарма няма.
По-скоро ще купуват някакви нишови малки фирми от типа на Иванчич в Сърбия.
А може и цялата работа да се окаже като дивидентите, които щяха да плащат и всъшност да не купят нищо.
добре, че си анонимен и не те знаем какъв играч си в реалността
Коментар
-
След доволната печалба в годишния, след сериозното намаляване на краткосрочния и дългосрочен дълг, след добрите новини за продажбите вече втори пореден месец и сега апетити за нови придобивания - много съм доволен! Колкото до шокиращо лаконичния коментар на ЕП - аз също смятам че ще е нещо мъничко, но което може да даде достъп до нов пазар.
Успех!
п.п. в гръцко нема ли някое малко и позакъсало заводчИ с почивна станция на ХалкидикиLast edited by tony1975; 08.02.2016, 20:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМисля че е удобен момент ЕП да ни запознае какво се продава в района и на какви цени
По думи на ОД, собственика на Алкалолид в Македония е "мошеник", пък и те са прекалено скъпи за Софарма.
Bosnaljiek не е лоша фирма, но ще трябват към 50млн. евро, за да се закупят акциите, каквато сума Софарма няма.
По-скоро ще купуват някакви нишови малки фирми от типа на Иванчич в Сърбия.
А може и цялата работа да се окаже като дивидентите, които щяха да плащат и всъшност да не купят нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениее ти тук нямаш и напредваш(шеговито разбира се, и да поразмърдаме темата! - да не вземеш сега да се ядосаш за нищо и да изриташ буците преди да мине трактора ) иначе и на мен ми се иска, ако можеше от синята чешма на Тони да се лее течен аналгин, колко хубаво щеше да бъде!
От една година напредваме ... безславно надолеа нали имам (папирки) и гледам как напредвам -пък и котировките същите като вчера. Добре, че махнах 2/3 навремето. Сега с така продадената част ще чакаме 1,80 както сочат таблиците на куроператора. Предполагам, че и Тони ще се облизва за такава цена, така че, когато на повечето играчи им отърва - кой ще е недоволен да се случи !?!
)))
жената има малко акции
аз съм свързан емоционално със Софарма
буците са за друга тема, но отдавна съм минал етапа на ритането, а и това има друг смисъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИ в кризата напредваме !!!!(шеговито разбира се, и да поразмърдаме темата! - да не вземеш сега да се ядосаш за нищо и да изриташ буците преди да мине трактора ) иначе и на мен ми се иска, ако можеше от синята чешма на Тони да се лее течен аналгин, колко хубаво щеше да бъде!
От една година напредваме ... безславно надолеа нали имам (папирки) и гледам как напредвам -пък и котировките същите като вчера. Добре, че махнах 2/3 навремето. Сега с така продадената част ще чакаме 1,80 както сочат таблиците на куроператора. Предполагам, че и Тони ще се облизва за такава цена, така че, когато на повечето играчи им отърва - кой ще е недоволен да се случи !?!
)))
Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар