IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
    каквото правеше и на форума на БСП - слуша и мисли!
    това е шефа на КРИБ и работодател на 12-15хиляди човека, това е половината Българска армия бе човек!!!

Коментар

• Огнян Донев на конгреса на ГЕРБ...!?

Що ще г-н Донев там?
      Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        и аз събирам понякога много злоба
        и аз понякога я изливам по форумите
        и то без причина
        недей така, тука не е за такива цели.
        домоуправител

Коментар

• и аз събирам понякога много злоба
          и аз понякога я изливам по форумите
          и то без причина

Коментар

• Нащо момче пак тръгна да се бута при вестникарите.
            Този път малко по-предпазливо - сайт и списание. Няма всекидневници.
            Да видим дали няма отново да го емнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение

Ех Тони, Тони, 14 февруари е все пак... Естествено, че списанието ще е еротично, в него ще е основното продуктово позициониране на Трибестана. То така и ще се казва - Трибестан Мантли - На крилете на самолета. Чичо ти дълго се е колебал по темата, но Императорът го е смазал със SWOT анализ на идеята и с приказки за могъщи кули, облизвации и прочие еротики, в резултат на което чичака съвсем се е шашнал и е клекнал. Сега да видим коя ще е първата кака на корицата. Аз предлагам да е някоя по-дърта, но запазена, за да се хванат няколко таргет поколения и да се рекламират някои традиционни продукти на СФАРМ за кръвно и главоболие, евентуално нещо традиционно за ишиас и пр. И те така....

Ако има още нещо - питай
              http://www.dnevnik.bg/shimg/oo_2241521.jpg

С таквиз списания трибестана ще артиса
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Г-жо Вячева, кое е списанието, кога излиза и с каква тематика ще бъде?

Пенсионни фондове купували - ама не каза кое? СФТРД и СФИ?

Ех Тони, Тони, 14 февруари е все пак... Естествено, че списанието ще е еротично, в него ще е основното продуктово позициониране на Трибестана. То така и ще се казва - Трибестан Мантли - На крилете на самолета. Чичо ти дълго се е колебал по темата, но Императорът го е смазал със SWOT анализ на идеята и с приказки за могъщи кули, облизвации и прочие еротики, в резултат на което чичака съвсем се е шашнал и е клекнал. Сега да видим коя ще е първата кака на корицата. Аз предлагам да е някоя по-дърта, но запазена, за да се хванат няколко таргет поколения и да се рекламират някои традиционни продукти на СФАРМ за кръвно и главоболие, евентуално нещо традиционно за ишиас и пр. И те така....

Ако има още нещо - питай

Коментар

• Г-жо Вячева, кое е списанието, кога излиза и с каква тематика ще бъде?

Пенсионни фондове купували - ама не каза кое? СФТРД и СФИ?
                  Last edited by tony1975; 14.02.2014, 13:21.

Коментар

• Сега и пари за PR

Коментар

• чичо Оги е по Нова ТВ

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Продават на 4,25 купуват на 4,29 изобщо алъш-вериш да става

Те парите са ваши, от обещания но нераздаден дивидент.
                        Ма кво ти пука че няма логика, нали притежаваш велик син чип.

Коментар

• Продават на 4,25 купуват на 4,29 изобщо алъш-вериш да става

Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 6 Февруари 2014 до и включително 12 Февруари 2014 Дружеството изкупи обратно 9 990 собствени акции представляващи 0.0076% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 42 882.50 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.29.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                            Съгласно изискванията на чл. 148б и чл. 100т от ЗППЦК, Ви уведомяваме, че на 06.02.2014 год. „Софарма” АД продаде 616 015 броя акции от капитала на „Софарма трейдинг“ АД, с която сделка участието на „Софарма“ АД в капитала на „Софарма трейдинг“ АД падна до 73,99%.

Интересно и тук продава Софарма!!!
                            Пари ли им трябват???
                            Всичко се продава за пари и се купува с пари. Отдавна беше декларирано, че на Софарма не и е необходимо 75-80%, за да управлява Софарма трейдинг.
                            Аз се радвам, че компанията вече е обект на интерес от все повече инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Може да се готвят за поглъщането на Севто и да им трябва кеш за акционерите които не искат да конвертират акциите си във фарми а искат кеш. До колкото си спомням КФН искаше акционерите в Севто да имат избор на акции на Софарма или кеш.

Не е препоръка! Имам Севто!
                              Абе да не стане СЕВТО да го глътнат други, а чрез него да глътнат и СФАРМ после

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                                Съгласно изискванията на чл. 148б и чл. 100т от ЗППЦК, Ви уведомяваме, че на 06.02.2014 год. „Софарма” АД продаде 616 015 броя акции от капитала на „Софарма трейдинг“ АД, с която сделка участието на „Софарма“ АД в капитала на „Софарма трейдинг“ АД падна до 73,99%.

Интересно и тук продава Софарма!!!
                                Пари ли им трябват???
                                Може да се готвят за поглъщането на Севто и да им трябва кеш за акционерите които не искат да конвертират акциите си във фарми а искат кеш. До колкото си спомням КФН искаше акционерите в Севто да имат избор на акции на Софарма или кеш.

Не е препоръка! Имам Севто!

Коментар

Working...
                                X