IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ZZZZZZ

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец март 2014 година „СОФАРМА” АД реализира ръст в продажбите си с 16% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. с 10% намаление на продажбите за вътрешен пазар и с 32% увеличение на продажбите за износ.
    Приходите от продажби през първо тримесечие на 2014 година се увеличават с 6% спрямо същия период на миналата година в т.ч. с 3% увеличение на продажбите за вътрешен пазар и с 8% увеличение на продажбите за износ.
    Дано това правителство не съсипе фармацевтичното произвоство в Б-я с тези нови безумни такси за лекарствата - пълна идийотщина....
    ps. между другото списанието на групата Клуб Z - заслужава аплаузи - смислено и very smart...

Коментар

• Колко очаквате да снесе чичко-паричко за дивидент ?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• bonne chance!

Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        добре се развива компанията дори и в тези трудни моменти като настоящия
        удача !!

Коментар

• Украйна

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          То смислени санкции няма да има както се очертава , пък върху износа на лекарства съвсем. До сега не съм чул някъде в света да има ебарго върху внос / износ на лекарства.
          Логиката в комерсиализацията на лекарствени средства показва даже обратна тенденция - нормално дори износа на медикаменти и храни да се увеличи - не само защото в такива случаи няма санкции, а има стимули. Важно е да се помисли по-сериозно върху осигуряване на постъпленията, защото там са подводните камъни...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец март 2014 година „СОФАРМА” АД реализира ръст в продажбите си с 16% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. с 10% намаление на продажбите за вътрешен пазар и с 32% увеличение на продажбите за износ.
            Приходите от продажби през първо тримесечие на 2014 година се увеличават с 6% спрямо същия период на миналата година в т.ч. с 3% увеличение на продажбите за вътрешен пазар и с 8% увеличение на продажбите за износ.

добре се развива компанията дори и в тези трудни моменти като настоящия

Коментар

• Браво на СОФАРМА!!!
              Виждам че и ПФ я оценяват добре

Коментар

• На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец март 2014 година „СОФАРМА” АД реализира ръст в продажбите си с 16% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. с 10% намаление на продажбите за вътрешен пазар и с 32% увеличение на продажбите за износ.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  Кой препоръчва Софарма трейдинг не разбрах??
                  Какво стягат и тези на семинара? За земата ли?
                  ами младежа там дето водеше, каза че СФТРД била с много добра възвращаемост и докато 2009-2010 я купували малките(разбирай аз и ти ) сега пазарували пенсионни фондове Е за АТЕРА спомена няколко пъти няма как нали се изхранват от нея. За земя не са говорили.
                  Last edited by tony1975; 27.03.2014, 21:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    не съм го чел - бях на семинара на Карол в Пловдив! Готино беше, ама хората бяха 9-10човека. Препоръча човека СФТРД .

Това е една от компаниите на които мога да си позволя да не гледам отчета всяко тримесечие, а да погледна само годишния. Просто имам доверие на чичо Оги! И той знае че може да разчита на мен и Форти

ШШШШШШ няма да ни барате офиса ей!
                    аз като видях на чичо Оги офиса - спокойно може да ни отдели едно ъгълче 100х100квадрата за нас . Ама много пушат там, пък аз се въздържам вече 8години - ще ме изкуши!!!

Поздрави - утре съм в кулитеееееееееееее!

п.с. и само СОФАРМА!!!
                    Кой препоръчва Софарма трейдинг не разбрах??
                    Какво стягат и тези на семинара? За земата ли?

Коментар

• не съм го чел - бях на семинара на Карол в Пловдив! Готино беше, ама хората бяха 9-10човека. Препоръча човека СФТРД .

Това е една от компаниите на които мога да си позволя да не гледам отчета всяко тримесечие, а да погледна само годишния. Просто имам доверие на чичо Оги! И той знае че може да разчита на мен и Форти

ШШШШШШ няма да ни барате офиса ей!
                      аз като видях на чичо Оги офиса - спокойно може да ни отдели едно ъгълче 100х100квадрата за нас . Ама много пушат там, пък аз се въздържам вече 8години - ще ме изкуши!!!

Поздрави - утре съм в кулитеееееееееееее!

п.с. и само СОФАРМА!!!
                      Last edited by tony1975; 27.03.2014, 21:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Перваза не го знам къде е , ами даи телефона на секретарката ако е хубавка да я викам да ми отвори
                        хубава е, как иначе, и аз не съм ревнив ..........

а отчета си е добре, нормално се движи компанията

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                          Видяхте ли отчета сектанчета
                          Честно казано нещо нъ мързи сега, думаи че е по лесно ....
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            отключено е уж, поне така го оставих, освен ако секретарката нещо е щракнала
                            ако не е - ключът е на перваза отгоре
                            Перваза не го знам къде е , ами даи телефона на секретарката ако е хубавка да я викам да ми отвори
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Видяхте ли отчета сектанчета

Коментар

• слушай какво ще те стягат Елана
                                от тук виждам, че над 80% ще е али - бали

Коментар

Working...
                                X