IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• от радио в колата, чух нов закон лекарства.
    Коментар?
    Последици тук?

Коментар

• за пореден път искам да изкажа задоволството си от факта, че съм акционер тук!!!

п.с. Чакаме името на сайта и списанието...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Е това поне можеше да си го спестиш защото знаеш че не е вярно.
        Лично съм губил ( и не само аз) от "топлото" отношение на добрия чичка .
        Само случаите с дивидента и Севто са достатъчни вече тая акция да ми влиза в полезрението единствено за спекула.
        Виж от набедените у форума за много лоши химаджии досега не съм видял нищо лошо за 3-те си години на борсата.
        Та така - има и тако и вако, въпроса е да наричаме нещата с истинските им имена.

Казват - когато ти е най голям кеф и всички са доволни- това е момента да продаваш.
        И са прави.
        имам малко акции в Софарма, но не и в Севто, от тази гледна точка смятам, че всичко е наред

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          с традиции в отношенията към малките акционери.
          УСПЕХ

Е това поне можеше да си го спестиш защото знаеш че не е вярно.
          Лично съм губил ( и не само аз) от "топлото" отношение на добрия чичка .
          Само случаите с дивидента и Севто са достатъчни вече тая акция да ми влиза в полезрението единствено за спекула.
          Виж от набедените у форума за много лоши химаджии досега не съм видял нищо лошо за 3-те си години на борсата.
          Та така - има и тако и вако, въпроса е да наричаме нещата с истинските им имена.

конан супер компания немога да разбера защо се продава тук аз купих на 2.30 вече съм на 100% печалба
          Казват - когато ти е най голям кеф и всички са доволни- това е момента да продаваш.
          И са прави.

Коментар

• Мислиш ли? За да се прави бизнес някъде (честен и почтен бизнес, не далавера) трябват мир, спокойствие, стабилност и... платежоспособни контрагенти.
            Vanitas vanitatum...

Коментар

• то за Украина ни е добре там повече лекарства ще им трябват, а като гледам Софармата на последък продава отколкото да купува

Коментар

• Аз кеширах тука. Мениджмънта може да е добър, но не ми харесват нещо финансовите им отчети напоследък. Тъпчат на едно място, а цената странно расте. Дали ще расте, ако Донев реши да спре обратното изкупуване на акции или ако изведнъж реши да продаде всички досега изкупени акции? И не на последно място - плаши ме развитието на ситуацията в Украйна, а те са стратегически пазар, един от най-важните ни пазари...
                Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
                  супер компания немога да разбера защо се продава тук аз купих на 2.30 вече съм на 100% печалба
                  някой пускат, за да имат за цигари
                  за уиски
                  за любовници
                  покрай Свети Валентин доста се продаде, сега за 8-ми март ще се продаде пак много

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    Навремето дядо ми казваше:
                    -да си на морето, когято стане на айрян
                    -и да имаш лъжица в ръка - не вилица...
                    Мъдри слова...!
                    Vanitas vanitatum...

Коментар

• до когато падат лихвите по депозитите цената ще расте

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
                        супер компания немога да разбера защо се продава тук аз купих на 2.30 вече съм на 100% печалба
                        Браво Варварски! Но дали и с колко си на печалба/загуба разбираш едва когато:

1. решиш да продадеш;
                        2. успееш да продадеш на цената, на която си решил.

До тогава можеш само... да мечтаеш.
                        Vanitas vanitatum...

Коментар

• супер компания немога да разбера защо се продава тук аз купих на 2.30 вече съм на 100% печалба

Коментар

• Навремето дядо ми казваше:
                            -да си на морето, когято стане на айрян
                            -и да имаш лъжица в ръка - не вилица

Повтори се ситуацията от 2002-2003-2004г. Сега групата и с много по-развит бизнес, по-конкурентна и с традиции в отношенията към малките акционери.
                            УСПЕХ

Коментар

• Ето кои отиват при Светлана Джамджиева и Огнян Донев
                              http://www.blitz.bg/news/article/251009

Коментар

• Това, че е бил и на червеното сборище не ме прави по-спокоен... Дори напротив!
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X