If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е това поне можеше да си го спестиш защото знаеш че не е вярно.
Лично съм губил ( и не само аз) от "топлото" отношение на добрия чичка .
Само случаите с дивидента и Севто са достатъчни вече тая акция да ми влиза в полезрението единствено за спекула.
Виж от набедените у форума за много лоши химаджии досега не съм видял нищо лошо за 3-те си години на борсата.
Та така - има и тако и вако, въпроса е да наричаме нещата с истинските им имена.
Казват - когато ти е най голям кеф и всички са доволни- това е момента да продаваш.
И са прави.
имам малко акции в Софарма, но не и в Севто, от тази гледна точка смятам, че всичко е наред
с традиции в отношенията към малките акционери.
УСПЕХ
Е това поне можеше да си го спестиш защото знаеш че не е вярно.
Лично съм губил ( и не само аз) от "топлото" отношение на добрия чичка .
Само случаите с дивидента и Севто са достатъчни вече тая акция да ми влиза в полезрението единствено за спекула.
Виж от набедените у форума за много лоши химаджии досега не съм видял нищо лошо за 3-те си години на борсата.
Та така - има и тако и вако, въпроса е да наричаме нещата с истинските им имена.
конан супер компания немога да разбера защо се продава тук аз купих на 2.30 вече съм на 100% печалба
Казват - когато ти е най голям кеф и всички са доволни- това е момента да продаваш.
И са прави.
Аз кеширах тука. Мениджмънта може да е добър, но не ми харесват нещо финансовите им отчети напоследък. Тъпчат на едно място, а цената странно расте. Дали ще расте, ако Донев реши да спре обратното изкупуване на акции или ако изведнъж реши да продаде всички досега изкупени акции? И не на последно място - плаши ме развитието на ситуацията в Украйна, а те са стратегически пазар, един от най-важните ни пазари...
Навремето дядо ми казваше:
-да си на морето, когято стане на айрян
-и да имаш лъжица в ръка - не вилица
Повтори се ситуацията от 2002-2003-2004г. Сега групата и с много по-развит бизнес, по-конкурентна и с традиции в отношенията към малките акционери.
УСПЕХ
Коментар