IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение

За мен си е чиста манипулация. - Да обявиш, че ще си продаваш над 20 милиона акции по 4,27. и да разпродадеш 2/3ти, в резултат на което играчорите да се надлъгват под тази цена, да скапеш ръста на акцията за 2г, а после да купуваш с .лев отдолу ... ало извинете
    Твоята теза е че някой продава на 3.50 или на 3.30, защото Ромфарм продавали на 4.30, така ли?
    Или ако не купуваха сега всичко щеше да е наред. Ако оценяват акцията на 4.26 и са готови да продават на цени над тази ст-ст, защо да не почнат да купуват като падне с 25% под нея? Аз поне не разбирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение

За мен си е чиста манипулация. - Да обявиш, че ще си продаваш над 20 милиона акции по 4,27. и да разпродадеш 2/3ти, в резултат на което играчорите да се надлъгват под тази цена, да скапеш ръста на акцията за 2г, а после да купуваш с .лев отдолу ... ало извинете
      Ромфарм не са обявявали нищо. Те си действат. Обяви го "гуруто на БФБ", "големия ИГРАЧ", Снуп Оги Доги.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Манипулация е когато го прави друг. Когато го правя аз е талант
        +
        Лошото е, че го прави друг в случая

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Кое според теб е манипулация - да продават на 4.27лв или да купуват на 3.30/3.50 (не знам точно на какви нива)? Или като е голям не може нито да купува, нито да продава

Коментар

• Тия 6% са им без пари. Няма как да усредняват
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Усредняват?
              Подпират.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение

По принцип така се прави. Само че ако си с толкова голям дял за пазара, че да си една от причините за задържане на цената, си е лека манипулация.
                Кое според теб е манипулация - да продават на 4.27лв или да купуват на 3.30/3.50 (не знам точно на какви нива)? Или като е голям не може нито да купува, нито да продава

Коментар

Ами много просто, сега акцията ще се движи в тези граници 3,27-4,27, където те купуват на 3,27 и продават на 4,27. Аз и ти или повечето, които търгуват с акцията, можем ли да им купим целия пакет, който виси на 4,27?
                  Задълба в нищото, ти и аз не - но друг оценител (мераклия играч) от ранга на "Ромеите" , ще ги погълне барабар со заигравките, та и задоволство да усетят!
                  За момента ни резултати, ни перспективи дори виртуални на и под хоризонта
                  ...на зададената рамка!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

в какъв смисъл лека манипулация, че нещо не мога да схвана?
                    Манипулация е когато го прави друг. Когато го правя аз е талант
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Ами много просто, сега акцията ще се движи в тези граници 3,27-4,27, където те купуват на 3,27 и продават на 4,27. Аз и ти или повечето, които търгуват с акцията, можем ли да им купим целия пакет, който виси на 4,27?
                      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

Евала от мен. Ей така се прави. Продаваш, ама на толкова, на колкото считаш, че е за продажба. Сега цената върнала с 1лев надолу и си ги купуват обратно хората. Браво на Ромфарм.
                        Отделно, че използваха момента на измъкнат акциите от Пъпката на малко над 2 лева .... Бива си ги явно ....
                        Life won't wait for you.

Коментар

По принцип така се прави. Само че ако си с толкова голям дял за пазара, че да си една от причините за задържане на цената, си е лека манипулация.

Коментар

Евала от мен. Ей така се прави. Продаваш, ама на толкова, на колкото считаш, че е за продажба. Сега цената върнала с 1лев надолу и си ги купуват обратно хората. Браво на Ромфарм.
                            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

тия роми са ни хванали в такава вилка!!!
                              На 3,3 пълнят на 4,2 продават - направо гадост, няма измъкване...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

тия роми са ни хванали в такава вилка!!!
                                На 3,3 пълнят на 4,2 продават - направо гадост, няма измъкване...
                                99% от участниците на борсата правят така, само мащабите са различни.
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X