If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кое според теб е манипулация - да продават на 4.27лв или да купуват на 3.30/3.50 (не знам точно на какви нива)? Или като е голям не може нито да купува, нито да продава
За мен си е чиста манипулация. - Да обявиш, че ще си продаваш над 20 милиона акции по 4,27. и да разпродадеш 2/3ти, в резултат на което играчорите да се надлъгват под тази цена, да скапеш ръста на акцията за 2г, а после да купуваш с .лев отдолу ... ало извинете
По принцип така се прави. Само че ако си с толкова голям дял за пазара, че да си една от причините за задържане на цената, си е лека манипулация.
Кое според теб е манипулация - да продават на 4.27лв или да купуват на 3.30/3.50 (не знам точно на какви нива)? Или като е голям не може нито да купува, нито да продава
Ами много просто, сега акцията ще се движи в тези граници 3,27-4,27, където те купуват на 3,27 и продават на 4,27. Аз и ти или повечето, които търгуват с акцията, можем ли да им купим целия пакет, който виси на 4,27?
Задълба в нищото, ти и аз не - но друг оценител (мераклия играч) от ранга на "Ромеите" , ще ги погълне барабар со заигравките, та и задоволство да усетят!
За момента ни резултати, ни перспективи дори виртуални на и под хоризонта
...на зададената рамка!
в какъв смисъл лека манипулация, че нещо не мога да схвана?
Ами много просто, сега акцията ще се движи в тези граници 3,27-4,27, където те купуват на 3,27 и продават на 4,27. Аз и ти или повечето, които търгуват с акцията, можем ли да им купим целия пакет, който виси на 4,27?
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Евала от мен. Ей така се прави. Продаваш, ама на толкова, на колкото считаш, че е за продажба. Сега цената върнала с 1лев надолу и си ги купуват обратно хората. Браво на Ромфарм.
Отделно, че използваха момента на измъкнат акциите от Пъпката на малко над 2 лева .... Бива си ги явно ....
Евала от мен. Ей така се прави. Продаваш, ама на толкова, на колкото считаш, че е за продажба. Сега цената върнала с 1лев надолу и си ги купуват обратно хората. Браво на Ромфарм.
По принцип така се прави. Само че ако си с толкова голям дял за пазара, че да си една от причините за задържане на цената, си е лека манипулация.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
тия роми са ни хванали в такава вилка!!!
На 3,3 пълнят на 4,2 продават - направо гадост, няма измъкване...
Коментар