Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдрасти Начка, мда казах че съм продал малко дялове около 3,1 май беше - все пак ги бях купил на 2,1 и прибрах малко печалба. После като видях че 2013 ще е годината на СФАРМ пак увеличих на 3,2 и продадох пак малка част на 3,95. Абе общо взето с чичо Оги маркетмейкърстваме, ама аз със трохички
излязох към 3.10 - 3.20 в очакване на корекция но това обратно изкупуване и новите инвеститори просто не дадоха място за корекция
Остава си една от най стойностните на БФБ! Успех
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеАбе Тони, ти някъде по-долу не беше ли излязъл частично излязъл от (любимата) позиция?!
Само да не си помислиш, че в думите ми има ирония. Бих се зарадвал да кажеш нещо от вида: Трябваха ми бързо едни пари за една работа, излязох, превъртях и пак влязох.
Аз разделям интересите от емоцията, но това ми коства борба и усилия и крайно не ми харесва., ама аз със трохички
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво на Фармата - не случайно чукнахме и 4лева!!!
Само да не си помислиш, че в думите ми има ирония. Бих се зарадвал да кажеш нещо от вида: Трябваха ми бързо едни пари за една работа, излязох, превъртях и пак влязох.
Аз разделям интересите от емоцията, но това ми коства борба и усилия и крайно не ми харесва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнениеАма ти сериозно ли? Има нов инвеститор с 15%, а ти говориш за обратно изкупуване. Скоро още някакви говориха, че са влезли сериозно, а ти все едно и също.
Продължавай
Ами, нищо няма да кажа!
Иначе, добре е, че мениджмънтът вярва на акцията и е готов да я купува и на тези нива.
За мен това е някакъв сигнал, че намират за напълно реалистично и по-високи котировки.
Иначе аз правих опит да се разделя частично с държани от мен книги, амо не се получи. По-високи аскове от 4,01 не съм пускал. Не ги щат.
В понеделник много ще се чудя, какво да се прави???
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнениеАма ти сериозно ли? Има нов инвеститор с 15%, а ти говориш за обратно изкупуване. Скоро още някакви говориха, че са влезли сериозно, а ти все едно и също.
Продължавай
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеЗначителното количество обратно купени акции, което продължава и до настоящия момент, също е силен сигнал.
Малко съм изненадан лично, обаче. Очевидно тук по-скоро не става дума за "крепене".
Остава спекулата
Нема лошо
Продължавай
Коментар
-
Дали е резултат от новото партньорство Б
На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец декември 2013 година „СОФАРМА” АД реализира ръст в продажбите си с 63% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. с 31% увеличение на продажбите за вътрешен пазар и със 102% увеличение на продажбите за износ.
Приходите от продажби за 2013 година се увеличават с 3%, в т.ч. със 7% увеличение на продажбите за вътрешен пазар и с 1% увеличение за износ спрямо 2012 година.
Коментар
Коментар