IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    аз през 2013г само купувах и увеличих портфейла си с 215%
    през 2011 и 2012г също само купувах
    явно нямам нерви като вас за врътки по позициите
    казваш ми че имаш СФТРД, колкото бате Митко - браво браво!!!

Коментар

• аз през 2013г само купувах и увеличих портфейла си с 215%
      през 2011 и 2012г също само купувах
      явно нямам нерви като вас за врътки по позициите

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Здрасти Начка, мда казах че съм продал малко дялове около 3,1 май беше - все пак ги бях купил на 2,1 и прибрах малко печалба. После като видях че 2013 ще е годината на СФАРМ пак увеличих на 3,2 и продадох пак малка част на 3,95. Абе общо взето с чичо Оги маркетмейкърстваме , ама аз със трохички
        Тук цената е нагоре най вече заради новият инвеститор и като нищо ще има нови върхове през 2014. Като се сетя че влизах на 2.10 - 2.30 а сега е вече 4 лв излязох към 3.10 - 3.20 в очакване на корекция но това обратно изкупуване и новите инвеститори просто не дадоха място за корекция Остава си една от най стойностните на БФБ! Успех

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
          Абе Тони, ти някъде по-долу не беше ли излязъл частично излязъл от (любимата) позиция?!
          Само да не си помислиш, че в думите ми има ирония. Бих се зарадвал да кажеш нещо от вида: Трябваха ми бързо едни пари за една работа, излязох, превъртях и пак влязох.

Аз разделям интересите от емоцията, но това ми коства борба и усилия и крайно не ми харесва.
          Здрасти Начка, мда казах че съм продал малко дялове около 3,1 май беше - все пак ги бях купил на 2,1 и прибрах малко печалба. После като видях че 2013 ще е годината на СФАРМ пак увеличих на 3,2 и продадох пак малка част на 3,95. Абе общо взето с чичо Оги маркетмейкърстваме , ама аз със трохички

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Браво на Фармата - не случайно чукнахме и 4лева!!!
            Абе Тони, ти някъде по-долу не беше ли излязъл частично излязъл от (любимата) позиция?!
            Само да не си помислиш, че в думите ми има ирония. Бих се зарадвал да кажеш нещо от вида: Трябваха ми бързо едни пари за една работа, излязох, превъртях и пак влязох.

Аз разделям интересите от емоцията, но това ми коства борба и усилия и крайно не ми харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
              Ама ти сериозно ли? Има нов инвеститор с 15%, а ти говориш за обратно изкупуване. Скоро още някакви говориха, че са влезли сериозно, а ти все едно и също.

Продължавай
              Колега, какво се очаква сега да кажа.
              Ами, нищо няма да кажа!

Иначе, добре е, че мениджмънтът вярва на акцията и е готов да я купува и на тези нива.
              За мен това е някакъв сигнал, че намират за напълно реалистично и по-високи котировки.

Иначе аз правих опит да се разделя частично с държани от мен книги, амо не се получи. По-високи аскове от 4,01 не съм пускал. Не ги щат.
              В понеделник много ще се чудя, какво да се прави???

Коментар

• Какво случайно??????? Нищо случайно няма тук!!!
                Експортът е на пистата..........
                УСПЕХИ

Коментар

• Браво на Фармата - не случайно чукнахме и 4лева!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                    Ама ти сериозно ли? Има нов инвеститор с 15%, а ти говориш за обратно изкупуване. Скоро още някакви говориха, че са влезли сериозно, а ти все едно и също.

Продължавай
                    Има обратно изкупуване-в инвестора има и статия за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                      Значителното количество обратно купени акции, което продължава и до настоящия момент, също е силен сигнал.
                      Малко съм изненадан лично, обаче. Очевидно тук по-скоро не става дума за "крепене".
                      Остава спекулата
                      Нема лошо

Продължавай

Коментар

• Значителното количество обратно купени акции, което продължава и до настоящия момент, също е силен сигнал.
                        Малко съм изненадан лично, обаче. Очевидно тук по-скоро не става дума за "крепене".
                        Остава спекулата
                        Нема лошо

Коментар

• При тези резултати на Софарма за декември и цялата 2013г, какво искате да се случи на борсата?
                          Логични резултати на дългогодишни целенасочени усилия.
                          Радвама се, че се напредва с продажбите в БГ.
                          Last edited by fortiss; 10.01.2014, 17:40.

Коментар

• Тази тем защо така замря
                            Доста интересни неща се случват.

Коментар

• Дали е резултат от новото партньорство Б

На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец декември 2013 година „СОФАРМА” АД реализира ръст в продажбите си с 63% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. с 31% увеличение на продажбите за вътрешен пазар и със 102% увеличение на продажбите за износ.
                              Приходите от продажби за 2013 година се увеличават с 3%, в т.ч. със 7% увеличение на продажбите за вътрешен пазар и с 1% увеличение за износ спрямо 2012 година.

Коментар

• така и не разбрах кой ку0и и кой продаде

Коментар

Working...
                                X