Първоначално изпратено от Eminem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНе знам какви ще я вършат фондовете, дето нямат много Софикс акции. Ако искат изобщо да са на картата, трябва да бутат и своите позиции
Сигурен съм, че в доста офиси си скубят косите в последните дни...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНе знам какви ще я вършат фондовете, дето нямат много Софикс акции. Ако искат изобщо да са на картата, трябва да бутат и своите позиции
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМечетата готови ли са за нова порция бой?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеееееех.... 2005 - 2007маааа..... какви красиви времена бяха
дали ще се доближим поне мъничко!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНо няма лошо, като се листне навън и привлича още милиони от чужденците, ще хвръкнат и те.
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОсвен това ЕТФ-а няма да единствения купувач по позициите
честито на продалитеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАз се замислих защо две акции от софка днес не мръднаха ... На всичкото отгоре и двете са недопредставени в портфейла на ETF, Флагманът особено ....
Но няма лошо, като се листне навън и привлича още милиони от чужденците, ще хвръкнат и те. Освен това ЕТФ-а няма да единствения купувач по позициите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКаква е причината?Last edited by _1912_; 07.11.2016, 23:24.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
�
Коментар