Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧе оставка на ГЕРБ и служебно правителство от Плевнелиев означава без глупости поне няколко месецаКакво му е негативното
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеИ аз си задавах същия въпрос, може би ще има някакъв спад, но се надявам той да не е много голям. Една евентуална оставка другата седмица ще има по-голям негаривен ефект според мен...Какво му е негативното
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИнтересно, как ще се отрази на БФБ днес резултата от изборите вчера!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениебсп+дпс+абв+атака+169 наименования на
сдружения,партии,общественни тути-кванти от
по двама члена= на "опозция"
И тия като спечелят борсата ще се изтреля
защото обяснете ми какво хубаво ще сторят,
освен да присвоят готовото,а вие пак една година
да обикаляте около парламента пазен от Йовчевата полиция.
За същото време още 200000 човека ще си вземат "чао" с вас.
За мен ново и неизвестно е референдума и ролята на Слави в политиката. Вижда се че има голяма подкрепа от хората и може да се пробва да влезе в политиката което ако стане ще промени играта. Ако направи партия с успели българи работещи извън България играта може наистина да се промени. Ясно че всички които са в БГ политиката са се навързали в разни игрички та само хора отвън могат да направят някакви промени.
А от над 2 милиона българи живеещи навън има страшно много преуспели и морални лидери! Не че много харесвам Слави ама напук на Боко може да направи добри неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениебсп+дпс+абв+атака+169 наименования на
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТози процент показва ,че подкрепата за управляващите е рекордно ниска и опозицията
като нищо ще ги събори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеА с 23.5 % опозиционна подкрепа по-важна ли е ?
като нищо ще ги събори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеС 23% подкрепа какво друго му остава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/ikonomika-i-p...izbori-227734/
BX да вземе си държи на думата накрая и да подава оставка.
А софка да пали моторите....
Коментар
-
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...izbori-227734/
BX да вземе си държи на думата накрая и да подава оставка.
А софка да пали моторите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩо да се е излижил.Разсъжденията му са верни.
Коментар
Коментар