Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТой не ти се оправдава, а ни показва на нас колко си... дребнав да го наречем..
Пак се изложи с разбиранията си за "разследване".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТеб и софикс не ви чета изобщо....ззагуба на време и нерви....
наби ми се че си продал на 1,58 .....
до сега се хвалеше за стотици хиляди бройки и още толкова репа а установих че продадените от 5 човека са по малко от 10 Иляди.....на 1,58 ...
Голем смех за Благойчо големия инвеститорУ....с 2 К основна позиция и две репа на нея...........
хахаха !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеЩе го гоните по баира май
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ало продал си на ВрЪо.....налЕ...
да не мислиш ,че някой ти вярва......Кой купува хим на 1,60 с репа.....спомняш ли си....
щото беше пълен от 2 лв....
Гледай си репата и плащай...
Разбра ли Благойчо.....
Знаеме СЕ ,напЕ.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеГледайки обемите, надали се е случило кой знае какво. Интересно ми е какво става ако имам 100 к от тези акции и искам да го направя, което цитираш. Как точно ще го реализирам. Е не може! Затова преди време Ви говорехме, че БФБ не е за големи портфейли, затова и ПФ не инвестират тук, защото free float е малък и нищо не се случва. Вижте обемите днес само.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБлагойчо ,сега ровичкаш да видиш колко са продадена в ХИМ на 1,58 ли ....ами до сега ти си петия продал в тези няколко К .....
Голема веселба.....
А и се мъчиш да качиш цената с вербални постове....Само 2000 броя на 1.589, после цената бързо върна. Вчера пак си ги взех на 1.5. Но общо взето си е загуба на време и комисиони
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнениеКъде го гледаш, че да гледам и аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГледам, че и в един от най-добре представящите се ДФ тази година, някой е вкарал половин милион онзи ден...Така че мислете му...вече не е само ЕТФ-а, който привлича пари към БФБТова е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБлагойчо ,Благойчо един тон оправдания и нищо съществено.........
там в Столипиново не ви ли учат на четмо и писмо....
пише се с по следния начин ..продадох 10 К в диапазона от 1,56-1,58 ....Ако диапазона е по голям ,пише се средната...иначе всичко друго са лъжи и лакардии и ми загуби един час от времето
.да те хващам в лъжа за пореден път....НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБлагойчо ,Благойчо един тон оправдания и нищо съществено.........
пише се с по следния начин ..продадох 10 К в диапазона от 1,56-1,58 ....Ако диапазона е по голям ,пише се средната...иначе всичко друго са лъжи и лакардии и ми загуби един час от времето
.да те хващам в лъжа за пореден път....
Пак се изложи с разбиранията си за "разследване".The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениее много си елементарен
по-долу като пиша, че съм продал 60 000 бр. на 1,912 ти си мислиш, че всичко е минало на тази цена, но тази цена я пиша за да ти навява асоциация с ника ми
ако провериш април 2015 г. дали са минали 60 000 бр. на 1,912 съм сигурен, че няма да има толкова бройки ................ тогава имах продажби и на 1,90?; и на 1,92?; и на 1,93?; и на 1,94?
сега положението е същото .................. като пиша 1,58 значи около тази цена, а не точно на нея
отделно никъде не съм казал, че съм разпродал целия си портфейл на 1.58
иначе позна ................... днес съм купил точно 2 К акции на ХИМ-а
ако искаш да ти кажа конкретни цени или скрийншотове .............. казвай...
.да те хващам в лъжа за пореден път....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТеб и софикс не ви чета изобщо....ззагуба на време и нерви....
до сега се хвалеше за стотици хиляди бройки и още толкова репа а установих че продадените от 5 човека са по малко от 10 Иляди.....на 1,58 ...
.......
по-долу като пиша, че съм продал 60 000 бр. на 1,912 ти си мислиш, че всичко е минало на тази цена, но тази цена я пиша за да ти навява асоциация с ника ми
ако провериш април 2015 г. дали са минали 60 000 бр. на 1,912 съм сигурен, че няма да има толкова бройки ................ тогава имах продажби и на 1,90?; и на 1,92?; и на 1,93?; и на 1,94?
сега положението е същото .................. като пиша 1,58 значи около тази цена, а не точно на нея
отделно никъде не съм казал, че съм разпродал целия си портфейл на 1.58
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеголемия инвеститорУ....с 2 К основна позиция и две репа на нея...........
ако искаш да ти кажа конкретни цени или скрийншотове .............. казвай...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениене го приемай толкова лично факта, че съм те споменал на едно-две места по-долу в темата
все пак ти си ми най-полезния човек във форума
как ще съм "пълен от 2 лв." като цената не можа да стигне до двойката, а аз продадох 1,912 лв.и всички бройки които бях продал си възстанових на 1,60
и репа нямам сключени на 1,60 защото при едното ми репо през юли цената беше под 1,20 а при другото ми репо през септември цената беше на 1,21ззагуба на време и нерви....
Голем смех за Благойчо големия инвеститорУ....с 2 К основна позиция и две репа на нея...........
Коментар
Коментар