Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеАбе, къде се скри така изведнъж един определен червенокож? Да не пазарува хартии?! И хорото ще се води от Химимпорт, банките и Софарма
! Пак да повторя, че е лично мнение без препоръки !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Така е! А другото е че пакетите на ПФ Доверие се изчерпват.. И след още няколко сесии ще има отпушване по много позиции и рязък скок.. И съответно пак ще има изненадани и недоволни че този ръст бил манипулация /щото те нямат акции или са избързали да ги продадат/
- 1 like
Коментар
-
Над 500 млн. лв. вноска, за да прекрачим в "чакалнята на еврото"
https://www.banker.bg/finansov-dnevn...dVpE_bFYBPdGuA
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеСтрува ми се, че някой пипа с кадифената ръкавица много фино и внимателно по определени компании с не много голям оборот. Визирам Химимпорт, ЦКБ, Софарма и Софарма Трейдинг. Някой пълни леко и внимателно и в един момент цените ща станат други. Купувача или купувачите не бързат за да не се изтеглят поръчките продава на по високи цени. Това е лично мнение, може и да греша.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Струва ми се, че някой пипа с кадифената ръкавица много фино и внимателно по определени компании с не много голям оборот. Визирам Химимпорт, ЦКБ, Софарма и Софарма Трейдинг. Някой пълни леко и внимателно и в един момент цените ща станат други. Купувача или купувачите не бързат за да не се изтеглят поръчките продава на по високи цени. Това е лично мнение, може и да греша.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Като не е имало ерекция какъв оргазъм чакаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Аз бих заложил на онанизъм. (защото само гледаме потенциала и ниските цени, но нищо не се случва)Last edited by Grosss; 09.01.2020, 14:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Според мен пътят му нагоре е много кратък и после ще има много голяма зима.....
...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Като не е имало ерекция какъв оргазъм чакаш?Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Като не е имало ерекция какъв оргазъм чакаш?
Коментар
Коментар