If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Времето показа,че няма по-вредно нещо за инвестиционната среда от Боко тиквата и безмозъчното черешарче.Така,че споко,за добро е,видяхме как реагира борсата когато Орешарски стана премиер,жалко но факт.
Мисля че прекалено политизираш един главно мажоритарен избор като този.
Народа показа че не е съгласен да го слагат в такива рамки.
За дпс надали ще се окаже препятствие 4% бариера следващите избори, но виж за реформаторите (които не са и блок вече де) - определено ще е проблем. Да не говорим за ония абв смешковци.
Истинската изненада на следващите парламентарни ще бъде марешки, поне за мен има потенциала да стане 2-ра политсила за сметка на бсп, а и на герб. Та дори и от лъжепатриотите доста гласове може дръпне така като го слушам.
Това доста би изменило политпейзажа и според мен ще е в положителна посока.
Трябва се шлифова малко като политик че тръгва много с рогите напред ( на доста хора и това им харесва) но и това ще стане.
На Радев ще му е много по-трудно на втори тур. Ще трябва да обеснява как Доган и Нинова са алтернатива на старуквото. Според мен това е непосилна задача. ГЕРБ ще поставят изборите като бинарен избор между тях и коалицията БСП-ДПС. По този начин ще обезсмислят тезата как Радев е алтернатива на статуквото. Каракачанов и Сидеров заедно с Доган винаги са били верни на Москва и са я носили в сърцето си, но откритата подкрепа от страна на Каракачанов би го унищожила и ще се търсят по-меки форми. В общи линии руското лоби сбърка като заложи на БСП. Каракачанов, макар и несменяем депутат 25 години можеше да мине за алтернатива на статуквото и щеше да бъде избран с лекота. Марешки се позиционира по-скоро зад ГЕРБ. Най-големият актив на Радев си остава Слави Трифонов. Не вярвам на каже открито че подкрепя коалицията ДПС-БСП, но ще го направи индиректно критикувайки само ГЕРБ и Цацева. За БСП, ДПС и Радев няма да обели дума. Реформаторският блок ще трябва да изберат кое е по-голямото зло сектантът или друговереца. Най важното е, че партиите имат по-малък конърол върху избирателите и няма никаква гаранция, че хората ще изпълнят препоръката на лидера си. ДПС се срина и още няколко години без власт ще ги изпратят под четири процентната бариера. Сега се борят за оцеляване и Радев е единственият им шанс. Идват интересни избори.
Играят четирима карти и един кибик постоянно се обажда:пусни попа,не дамата,сега валето.....Накрая на един от играещите му писнало и казал:Като ги разбираш много сядай на моето място и играй! А кибикът:Ами вие на каква игра играете?
Та за всички анализатори-знаете ли на каква игра играят "батковците"?
На Радев ще му е много по-трудно на втори тур. Ще трябва да обеснява как Доган и Нинова са алтернатива на старуквото. Според мен това е непосилна задача. ГЕРБ ще поставят изборите като бинарен избор между тях и коалицията БСП-ДПС. По този начин ще обезсмислят тезата как Радев е алтернатива на статуквото. Каракачанов и Сидеров заедно с Доган винаги са били верни на Москва и са я носили в сърцето си, но откритата подкрепа от страна на Каракачанов би го унищожила и ще се търсят по-меки форми. В общи линии руското лоби сбърка като заложи на БСП. Каракачанов, макар и несменяем депутат 25 години можеше да мине за алтернатива на статуквото и щеше да бъде избран с лекота. Марешки се позиционира по-скоро зад ГЕРБ. Най-големият актив на Радев си остава Слави Трифонов. Не вярвам на каже открито че подкрепя коалицията ДПС-БСП, но ще го направи индиректно критикувайки само ГЕРБ и Цацева. За БСП, ДПС и Радев няма да обели дума. Реформаторският блок ще трябва да изберат кое е по-голямото зло сектантът или друговереца. Най важното е, че партиите имат по-малък конърол върху избирателите и няма никаква гаранция, че хората ще изпълнят препоръката на лидера си. ДПС се срина и още няколко години без власт ще ги изпратят под четири процентната бариера. Сега се борят за оцеляване и Радев е единственият им шанс. Идват интересни избори.
интересен анализ.... и все пак не мисля, че някой би гласувал за Цачева за президент - с визията и обаяние на сом... и ми се струва че Радев ще победи с немалка разлика... но ще видим след седмица
Туит на Вл. Каролев: ГЕРБ трябва да се запитат защо в Северозападна България са на ръба да бъдат трета политическа сила, а РБ - на ръба на нулата..
За мен всеки ще е по- добър от БКП- милиционер комунистите..Първо да си гледаме портфейлите и джобовете , а после лъжите на политиците..Осма година мутрокомунистите черешират пазара..
Всяка политическа нестабилност е вредна за инвестиционната среда, и влияе негативно на всяка борса. Поне така съм чувал
Времето показа,че няма по-вредно нещо за инвестиционната среда от Боко тиквата и безмозъчното черешарче.Така,че споко,за добро е,видяхме как реагира борсата когато Орешарски стана премиер,жалко но факт.
И аз си задавах същия въпрос, може би ще има някакъв спад, но се надявам той да не е много голям. Една евентуална оставка другата седмица ще има по-голям негаривен ефект според мен...
Интересното е, че всеобщото мнение тук беше, че ББ пречи на борсата!?! А ефекта от второто място за ГЕРБ е наистина негативен... трудно е за разбиране...
Коментар