IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде... позеленяхме...

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
      Времето показа,че няма по-вредно нещо за инвестиционната среда от Боко тиквата и безмозъчното черешарче.Така,че споко,за добро е,видяхме как реагира борсата когато Орешарски стана премиер,жалко но факт.
      +

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        На Радев ще ......
        Мисля че прекалено политизираш един главно мажоритарен избор като този.
        Народа показа че не е съгласен да го слагат в такива рамки.
        За дпс надали ще се окаже препятствие 4% бариера следващите избори, но виж за реформаторите (които не са и блок вече де) - определено ще е проблем. Да не говорим за ония абв смешковци.
        Истинската изненада на следващите парламентарни ще бъде марешки, поне за мен има потенциала да стане 2-ра политсила за сметка на бсп, а и на герб. Та дори и от лъжепатриотите доста гласове може дръпне така като го слушам.
        Това доста би изменило политпейзажа и според мен ще е в положителна посока.
        Трябва се шлифова малко като политик че тръгва много с рогите напред ( на доста хора и това им харесва) но и това ще стане.
        Last edited by pipbel; 07.11.2016, 13:43.

Коментар

• Разпродажба по ключова позиция ....
          Само страх или прасчо вече лети за Дубай
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

На Радев ще му е много по-трудно на втори тур. Ще трябва да обеснява как Доган и Нинова са алтернатива на старуквото. Според мен това е непосилна задача. ГЕРБ ще поставят изборите като бинарен избор между тях и коалицията БСП-ДПС. По този начин ще обезсмислят тезата как Радев е алтернатива на статуквото. Каракачанов и Сидеров заедно с Доган винаги са били верни на Москва и са я носили в сърцето си, но откритата подкрепа от страна на Каракачанов би го унищожила и ще се търсят по-меки форми. В общи линии руското лоби сбърка като заложи на БСП. Каракачанов, макар и несменяем депутат 25 години можеше да мине за алтернатива на статуквото и щеше да бъде избран с лекота. Марешки се позиционира по-скоро зад ГЕРБ. Най-големият актив на Радев си остава Слави Трифонов. Не вярвам на каже открито че подкрепя коалицията ДПС-БСП, но ще го направи индиректно критикувайки само ГЕРБ и Цацева. За БСП, ДПС и Радев няма да обели дума. Реформаторският блок ще трябва да изберат кое е по-голямото зло сектантът или друговереца. Най важното е, че партиите имат по-малък конърол върху избирателите и няма никаква гаранция, че хората ще изпълнят препоръката на лидера си. ДПС се срина и още няколко години без власт ще ги изпратят под четири процентната бариера. Сега се борят за оцеляване и Радев е единственият им шанс. Идват интересни избори.
            Играят четирима карти и един кибик постоянно се обажда:пусни попа,не дамата,сега валето.....Накрая на един от играещите му писнало и казал:Като ги разбираш много сядай на моето място и играй! А кибикът:Ами вие на каква игра играете?
            Та за всички анализатори-знаете ли на каква игра играят "батковците"?

Коментар

На Радев ще му е много по-трудно на втори тур. Ще трябва да обеснява как Доган и Нинова са алтернатива на старуквото. Според мен това е непосилна задача. ГЕРБ ще поставят изборите като бинарен избор между тях и коалицията БСП-ДПС. По този начин ще обезсмислят тезата как Радев е алтернатива на статуквото. Каракачанов и Сидеров заедно с Доган винаги са били верни на Москва и са я носили в сърцето си, но откритата подкрепа от страна на Каракачанов би го унищожила и ще се търсят по-меки форми. В общи линии руското лоби сбърка като заложи на БСП. Каракачанов, макар и несменяем депутат 25 години можеше да мине за алтернатива на статуквото и щеше да бъде избран с лекота. Марешки се позиционира по-скоро зад ГЕРБ. Най-големият актив на Радев си остава Слави Трифонов. Не вярвам на каже открито че подкрепя коалицията ДПС-БСП, но ще го направи индиректно критикувайки само ГЕРБ и Цацева. За БСП, ДПС и Радев няма да обели дума. Реформаторският блок ще трябва да изберат кое е по-голямото зло сектантът или друговереца. Най важното е, че партиите имат по-малък конърол върху избирателите и няма никаква гаранция, че хората ще изпълнят препоръката на лидера си. ДПС се срина и още няколко години без власт ще ги изпратят под четири процентната бариера. Сега се борят за оцеляване и Радев е единственият им шанс. Идват интересни избори.
              интересен анализ.... и все пак не мисля, че някой би гласувал за Цачева за президент - с визията и обаяние на сом... и ми се струва че Радев ще победи с немалка разлика... но ще видим след седмица

Коментар

• Туит на Вл. Каролев: ГЕРБ трябва да се запитат защо в Северозападна България са на ръба да бъдат трета политическа сила, а РБ - на ръба на нулата..

За мен всеки ще е по- добър от БКП- милиционер комунистите..Първо да си гледаме портфейлите и джобовете , а после лъжите на политиците..Осма година мутрокомунистите черешират пазара..

http://www.investor.bg/drugi/338/a/b...riteta-227758/
                Last edited by Kiro; 07.11.2016, 12:42.

Коментар

• На Радев ще му е много по-трудно на втори тур. Ще трябва да обеснява как Доган и Нинова са алтернатива на старуквото. Според мен това е непосилна задача. ГЕРБ ще поставят изборите като бинарен избор между тях и коалицията БСП-ДПС. По този начин ще обезсмислят тезата как Радев е алтернатива на статуквото. Каракачанов и Сидеров заедно с Доган винаги са били верни на Москва и са я носили в сърцето си, но откритата подкрепа от страна на Каракачанов би го унищожила и ще се търсят по-меки форми. В общи линии руското лоби сбърка като заложи на БСП. Каракачанов, макар и несменяем депутат 25 години можеше да мине за алтернатива на статуквото и щеше да бъде избран с лекота. Марешки се позиционира по-скоро зад ГЕРБ. Най-големият актив на Радев си остава Слави Трифонов. Не вярвам на каже открито че подкрепя коалицията ДПС-БСП, но ще го направи индиректно критикувайки само ГЕРБ и Цацева. За БСП, ДПС и Радев няма да обели дума. Реформаторският блок ще трябва да изберат кое е по-голямото зло сектантът или друговереца. Най важното е, че партиите имат по-малък конърол върху избирателите и няма никаква гаранция, че хората ще изпълнят препоръката на лидера си. ДПС се срина и още няколко години без власт ще ги изпратят под четири процентната бариера. Сега се борят за оцеляване и Радев е единственият им шанс. Идват интересни избори.

Коментар

• Червената вълна тръгна. Нещата отиват на зле за половин година напред. Пък може да налетят непукисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                      Всяка политическа нестабилност е вредна за инвестиционната среда, и влияе негативно на всяка борса. Поне така съм чувал
                      Времето показа,че няма по-вредно нещо за инвестиционната среда от Боко тиквата и безмозъчното черешарче.Така,че споко,за добро е,видяхме как реагира борсата когато Орешарски стана премиер,жалко но факт.

Коментар

Всяка политическа нестабилност е вредна за инвестиционната среда, и влияе негативно на всяка борса. Поне така съм чувал
                        Що виж Испания да ли няма инвестиции
                        Last edited by lobos; 07.11.2016, 11:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от coder Разгледай мнение
                          Ако хвърли оставката понеделник, до 22 януари, когато застъпва новият президент какво правим по твоята логика ?
                          До колкото чух 3 месеца преди края на мандата не може да назначава служебен кабинет

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                            Плевнелиев не може да направи кабинет служебен .ако има тъкав ще е от новият президент
                            Ако хвърли оставката понеделник, до 22 януари, когато застъпва новият президент какво правим по твоята логика ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Че оставка на ГЕРБ и служебно правителство от Плевнелиев означава без глупости поне няколко месеца Какво му е негативното

Коментар

И аз си задавах същия въпрос, може би ще има някакъв спад, но се надявам той да не е много голям. Една евентуална оставка другата седмица ще има по-голям негаривен ефект според мен...
                                Интересното е, че всеобщото мнение тук беше, че ББ пречи на борсата!?! А ефекта от второто място за ГЕРБ е наистина негативен... трудно е за разбиране...

Коментар

Working...
                                X