Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи добре - ако случайно се натъкнеш на моя оферта ще имаш възможност да го обясниш на КФН и тя да провери дали толкова ти е кеша
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДвузначно е щом продаваш нормално е да има и купувач .просто толкова ми е кеша
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, аз даже съм си намислил по кой член да ги пускам
Член 12
Манипулиране на пазара
1. За целите на настоящия регламент манипулирането на пазара включва следните дейности:
а)сключване на сделка, даване на нареждане за търговия, както и друг тип поведение, което:
i)дава или е вероятно да даде неверни или подвеждащи сигнали по отношение на предлагането, търсенето или цената на финансов инструмент, свързан спот договор за стоки или продаван на търг продукт, основан на квоти за емиси
Както казах не е моя работа да преценявам има или не манипулация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнениеПускай бе.
То на Бфбту се въртят манипулации за милиони и никой не го е еня ,кво остава .
Незнам за наложена глоба за манипулации от 2007 година насам, според сайта на КФНту
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНищо няма да докладваш .просто няма мотив за какво пазар си е продаваш аз купувам това кеф ми 1 лот кеф ми 2 лота
Член 12
Манипулиране на пазара
1. За целите на настоящия регламент манипулирането на пазара включва следните дейности:
а)сключване на сделка, даване на нареждане за търговия, както и друг тип поведение, което:
i)дава или е вероятно да даде неверни или подвеждащи сигнали по отношение на предлагането, търсенето или цената на финансов инструмент, свързан спот договор за стоки или продаван на търг продукт, основан на квоти за емиси
Както казах не е моя работа да преценявам има или не манипулация
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩо се правите че не разбирате бе да му еба мамата?!Според вас нормално ли е човек да купи или продаде по една акция от няколко емисии точно когато борсата затваря? По интересното обаче е че точно пък тези емисии са включени в изчисляването на борсов индекс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСлабо ме интересува несериозно или сериозно. Не е моя работа да преценявам има или не манипулация. Това си е работа на КФН, моята работа е да пусна сигнал ако някой ме изнерви.
То на Бфбту се въртят манипулации за милиони и никой не го е еня ,кво остава .
Незнам за наложена глоба за манипулации от 2007 година насам, според сайта на КФНту
Коментар
-
Що се правите че не разбирате бе да му еба мамата!Според вас нормално ли е човек да купи или продаде по една акция от няколко емисии точно когато борсата затваря? По интересното обаче е че точно пък тези емисии са включени в изчисляването на борсов индекс
Last edited by SOFIX; 08.09.2016, 22:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЪхъ, значи се наговарям с теб да купиш от мен, и след това те докладвам теб - че аз трябва да съм идиот за да направя такова нещо - това реално означава да се докладвам и себе си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Остави го дървен филосоФ... питай го какво стана с ралито на БФБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАми няма да има може искам да си взема един лот само е тъка за кеф пък и толкова ми позволява портфейла бедна работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха, и после как ще кажа, че има манипулацияНека да оставим всичко на случайността
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМи аз имам някакви кинти на БФБ мога ти купя един лот ако кажеш къде продаваш
Не виждам къде е проблемаНека да оставим всичко на случайността
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСлабо ме интересува несериозно или сериозно. Не е моя работа да преценявам има или не манипулация. Това си е работа на КФН, моята работа е да пусна сигнал ако някой ме изнерви.
Не виждам къде е проблема
Коментар
Коментар