Първоначално изпратено от das
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХим-а с 3К оборот, а Софарма без сделка.....
Коментар
-
Аз имам един технически въпрос, ако може коментар. Относно движението на BGTR30, как е възможно към момента да е на +6.19% гледано от сайта на БФБ, като от всички позиции тази с най-голям ръст е само на +3.55%, останалите са по-надолу, а има и позиция на -5.07%. Просто няма как средното както и да е претеглено да е над 3.55%. Това да не е някаква манипулация или бъг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Никога не съм я харесвал тая артия.Има нещо подмолно и измамно в нея затова не ми е от любимите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Не сериозно питам -- математически е невъзможно, защото е равнопретеглен. ВТФ?Last edited by dex; 18.03.2019, 15:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Особено "флагмана"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
ами нямат си "флагман", за това..
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеBGTR30 как така е с над 6% нагоре, след като днес има само 4 компании на зелено и то с не повече от 3.5%. Как става този номер?
https://imgur.com/a/bCAsqHLThe strongest stand last.
Коментар
-
BGTR30 как така е с над 6% нагоре, след като днес има само 4 компании на зелено и то с не повече от 3.5%. Как става този номер?
https://imgur.com/a/bCAsqHLLast edited by hamorphis; 18.03.2019, 14:25.
Коментар
-
Имах предвид, че почти никой не коментира новината и поста ти, поради това мълчаливо съгласие. Нали тъй беше, ако не възразиш значи мълчаливо съгласие
Мнението на всички ни за КФН е вероятно подобно и каквато и да е рокада едва ли би го променила към по-добро. Но пък дъна винаги могат да се копаят и по-дълбоки...Last edited by pepe1234; 18.03.2019, 14:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМъка,мъка на това бфбThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Като гледам по-скоро имаш мълчаливо съгласие.
Пък то и май нема каво да се каже толкова...
Ти знаеш мнението ми, тук е подходящо да се каже само, че не съм мръднал ни една йота. Кое как изглежда е съвсем друга бира.
Коментар
Коментар