IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Monti, не си съвсем точен - Не си го познал това с посочените числа, твоите числа си бяха по-различни по онова време. В интерес на истината - Просто видя цифрите от форума (бяха написани като поправка на твоите) После и да го повтаряш 100 пъти, няма да стане истина, така, че недей излишно да сугестираш хората.
    Е когато очакваха на Лондонската борса Маус фонда да стане 100 милиона паунда....
    Аз продадох между 85 и 90% от акциите си и обявих че ставам мечка с таркети като Полки....
    670, 620 ,580 и сега 550....и то като очаквах световна кри икономическа криза а то не стана СИК а като стане какво правиме....какъв таргет да дадем 420?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Можеш да ме блокираш ,но прогнозите ми за икономиката ,борсата и политиката не моЖ блокира....
      Както и всичко по читаво спекулант и инвеститор се премести на ДАУ и ДАХ..
      Това нещо дето падна от 730 на 560 пункта ,да знаеш кой го позна преди две години....
      Спада идващ от умното гербаво ръководство и калинките не можеш изтри....
      Кражбите и комисионните давани на сульо и пульо от Върховния вожд Винету не моЖ ни накара да забравим...
      Надминахте ДПС и Доганчо по порции и кражба....много трудно да минете Шиши но работите по въпроса....
      Когато има само неутрално правитество различно от Тиквите ,тогава борсата върви нагоре....
      Дотогава ще гледаме по две сделки на три часа.....и ще бъдем във форума на партиино събрание на ТГерб..
      Monti, не си съвсем точен - Не си го познал това с посочените числа, твоите числа си бяха по-различни по онова време. В интерес на истината - Просто видя цифрите от форума (бяха написани като поправка на твоите) После и да го повтаряш 100 пъти, няма да стане истина, така, че недей излишно да сугестираш хората.

Коментар

• Най-накрая идат добри новини от посока кфн. Нашият надзорен началник вече няма да е обезглавен и безпризорен, а ще си има нов титуляр. Бойко Атанасов е новият шеф на Комисията за финансов надзор

Коментар

• Росен Даскалов: Правим асемблираща линия за до 20 000 коли годишно

Няколко родни компании вече са поръчали екологичната кола за доставка на Росен Даскалов, като ще дадат така необходимата обратна връзка за усъвършенстване на продукта.

https://www.vesti.bg/tehnologii/avto...dishno-6092925

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение

Ние от форума си го знаем това

имаш + от мен Здравко
            Така е Toranaga ! Подобни статии и публикации са за онези дето им слагат минуси отдолу, пък дано малко им се отворят очите защо нещата в България не вървят !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
              Много поздрави от Бай..., Шиши и Цацата !

https://fakti.bg/world/367116-doklad...ost-i-korupcia

Публикувано във факти.бг: Докладът на САЩ за България: Безнаказаност и корупция!

Липсата на отчетност в съдебната система и корупцията са основни проблеми

Инвестиции тук скоро няма да се появят !
              Ние от форума си го знаем това

имаш + от мен Здравко

Коментар

• Много поздрави от Бай..., Шиши и Цацата !

https://fakti.bg/world/367116-doklad...ost-i-korupcia

Публикувано във факти.бг: Докладът на САЩ за България: Безнаказаност и корупция!

Липсата на отчетност в съдебната система и корупцията са основни проблеми

Инвестиции тук скоро няма да се появят !

Коментар

Можеш да ме блокираш ,но прогнозите ми за икономиката ,борсата и политиката не моЖ блокира....
                  Това нещо дето падна от 730 на 560 пункта ,да знаеш кой го позна преди две години....
                  Кражбите и комисионните давани на сульо и пульо от Върховния вожд Винету не моЖ ни накара да забравим...
                  Надминахте ДПС и Доганчо по порции и кражба....много трудно да минете Шиши но работите по въпроса....
                  Когато има само неутрално правитество различно от Тиквите ,тогава борсата върви нагоре....
                  Дотогава ще гледаме по две сделки на три часа.....и ще бъдем във форума на партиино събрание на ТГерб..
                  Като няма кой да ни хвали, вече сами ще си се хвалим....

Коментар

• Първоначално изпратено от BojidarKT Разгледай мнение

я, и един изтърсак да блокиране

Коментар

Най много обичам да обяснявам на Гербаджиите защото разбират от 5 път.... и то не всичко...
                      я, и един изтърсак да блокиране

Коментар

• Първоначално изпратено от BojidarKT Разгледай мнение
                        А как наистина тук може да блокирам някого, за да не виждам напъните та активистите?
                        Най много обичам да обяснявам на Гербаджиите защото разбират от 5 път.... и то не всичко...

Коментар

• А как наистина тук може да блокирам някого, за да не виждам напъните та активистите?

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

Колега, защо си правиш труда да четеш този пък и даже да слагаш червени минуси..... аз просто съм го блокирал и честно казано се дразня, когато някой цитира подобни студени изкопаеми
                            А вас кой ви чете...Може би МГЕРБ и ЖГЕРБ и то над 60 те...

Коментар

• Трагичното представяне на българския пазар е статистически факт, който не се влияе от червени плюсове и минуси по форумите. Ако се абстрахираме от авторовото провокативно изречение в края на полуцитираната публикация на Инфосток, то ситуацията наистина е отчайваща. На БФБ в този мечи пазар има само риск и никаква възвръщаемост, немощни институционални инвеститори, малобройни ритейл играчи и 2-3 неопетнени компании, които всеки момент ще ударят всички по веригата.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение

-1
                                Слагането на минуси с нищо не променя истината !

Коментар

Working...
                                X